indirim kuponları neler,hangi markalar yada mağazalardan? formda e-bebekten 150tl varan indirim kuponu var diyordu doğrumu merak ettim
kızlar, merhaba. ne yapıyoruz bakalıım? bir gün giremedim, doğurmaya başladınız, ne oluyor:):) vallah, maşallah Zeynep. analı babalı büyür inş. hem kilosu falanda iyiymiş. ama daha önceki sayfaları henüz okumadığım için cinsiyetini öğrenemedim. ama ilk ağustos böceğimiz gelmiş oldu. ay, kızlar yavaş yavaş bebişler gelmeye başladı. ben en iyisi buğün valizimi yerleştiriyim:18:
Gelişimci ve kızlar,
sütyenim geldi. sütyen gerçekten çok güzel. danteller incecik ve hoş duruyor. ben 90b sipariş etmiştim. giydiğimde biraz bolluk kalıyor, yani süt gelince tam olacak gibi. ve şunu fark ettim. öbür aldığım sütyenlere göre kalıbı biraz daha büyük, haberin olsun. (önceden aldıklarım halbuki 95b, ona rağmen bu sütyenin bu bedeni biraz daha bol kaldı). buğünde izmirdeki öbür sütyen için kendi mağazısına gittim. ve orda aynı sütyenin pembe rengini aldım (normalde pembe hiç sevmem ama bu sütyende çok çok güzel duruyor). bedeni ise 85C (ona rağmen bolluk baya kalıyor). olmazsa sen 90C alabilirsin, baya bol olur. bide 30 liraya kendime şortlu pijama aldım. önü düğmeli, emzirirken rahatça kullanılır ve indirimide olduğu için sadece 30 liraya geldi. kumaşı falanda yumaşak ve kaliteli. başka indirimde olan bir sürü şey vardı. ama o sportif olan siyah emzirme sütyeni ne yazık ki kalmadı
adresi yine vereyim, bakmak isterseniz:
Emzirme Sütyen
indirimden aldığım pijuamada bu, önü dügmeli olunca ilerde kullanılır:
Petika Şort Takım
lansinosh %20
sony %10
walla boo %20
mycey %20
braun %10
vicks %10
cybex ve buggster travel set ve ana kucaklarında indirim.
kayde değer bi indirim yok canım yaa...sıradan şeyler...
selam guzel anneler,
cok mutluyum anneme bilet aldik 26 Temmuzda yanima geliyo bi aksilik olmazsa ben yurtdisindayimda. 2 ay kalicak. beklenen dogum tarihim 9 Agustos. insallah oglusum zamaninda dogarda anneannemiz kirkimizi cikarip oyle gider. ayyy ya anne olmak cok zor cocuk buyudukce dertler buyuyo galiba 27 yasindayim hala annem ugrasiyo benle baksaniza. kadincagizda nereye yetisecegini sasirmis durumda babam anjio olmus kalp damarindan bi yandan ona bakiyo banada daha yeni soylediler. abimde yurtdisinda bu pazarteside o gidip sinuzitten ameliyat olcak ona bakicak bi yandan ayyy sonrada ben. kendisi desen boyun fitigi agrisi bi yandan, romatizma agrilari bi yandan ama yinede sesini cikaramiyo annelik boyle bise galiba kendini hep ikinci planda tutuyosun.
bu arada hazir annem geliyoken bi cay varmis sutu cogaltan ismi felan nedir kizlar yazabilirmisiniz? soyliyimde alsin. simdiden lohusa sekeri al dedim serbet yapariz diye :) gerci fazla kisi yok bizbize icicez artik :)
bugun markete gittim cok komiktim ya resmen penguen gibi yuruyorum artik. sapsalligimda ustumdeydi yere raflardan biseyler dusuruyodum geri almak ne mumkun , sagolsun yasli bi amca gulerek yardim etti.
Selam Lemon
Bende yurt disindayim,benim annemde 27 temmuzda kiz kardesimle beraber gelicek.Ama 1 ay kalabilecekler.Sen sansliymissin 2 ay berabersiniz.
Benim de 2 agustosta gunum doluyor.
Emin degilim ama rezene ve isirgan otu cayi cogaltiyor diye biliyorum
Arkadaslar Merhaba,
Umarim herkes cokkk iyidir.
Bizde durumlar pek parlak degil maalesef!!! TR'ye gelmeden once amniyon sivisi %90 idi ve siki takip edin dediler, o gun Pazartesiydi, Buraya geldik, bebegin hareketlerini hissedemeyince ertesi gun hemen doktora gittik. Buradaki ultrasona gore de sonuc Persembe gunu %70 cikti ve doktor azalma devam ederse haftaya alabiliriz gibi bir laf etti ki benim gozlerim yuvalarindan uctu ve bebegim daha cok kucuk dedigimi hatirliyorum. Dun ikinci kontrol vardi, su miktari ayni cok sukur, bir haftadir genelde soluma yatiyorum, en az 2 litre su iciyorum ve bu sekilde de devam edecegim. Doktorun hemsiresi benimle ilgili notlari bilgisayardan okurken KD diye bir sey dedi, diger her seyi anladim ama bunu anlamadim, KD ne demek dedim. Doktor da biz genelde hastalara telas olmasin diye soylemiyoruz, bebeginizin kordonu dolanmis dedi ama nasil ne sekilde dolandigini bilemiyoruz ve su an donecek yeri olmadigi icin de bu doguma kadar bu sekilde devam edecek dedi! Bu sekilde dogan bir cok bebegin oldugunu tek riskin bebek asagi indiginde sikinti yaratabilecegini, o yuzden kisa araliklarla kontrollerin ve bebegin hareketlerinin cok onemli oldugunu vurguladi. Bu sabah kabuslarla uyandim!!! Yeni doktoruma gore 36 haftayi tamamlarsak super,hatta dogum erken baslarsa hic mudahale etmeden aliriz dedi. Ben de 38'i hedeflemistim ama hakkimizda hayirlisi diyorum. Buradaki ozel hastaneyi begendik, ilgiyi de cok begendik, odalar filan Memorial gibi, doktor da ne yaptigini bilen tecrubeli bir doktor. Durumumuz bu kadar kritik olunca bu hastanenin 20 dk.uzaklikta olmasi da bizim icin buyuk bir avanataj olacak umarim.
Genelde yatar vaziyetteyim, cok sik yazamasam da arada yazacagim arkadaslar.
Son ozeti bana biri yazarsa sevinirim, yarin tekrar okumaya calisirim, herkese sevgiler, opucukler.
olsun canim 1 ay bile iyi . cok faydalari olur o sure icinde. hem bak kiz kardesinde geliyomus neguzel.
tamam canim tesekkurler anneme soylerim eczaneye felan sorar, ne yararli olur diye.
ay burda sezeryan secme sansim yok, tabiki dogum aninda bi aksilik olmayana kadar. normal dogumdada epidural olmak istiyorum, istiyosan yapiyorlar. annem onu bile yaptirma sakin diyo gayet normal olsun dogumun diyo. annemi dogumhaneye girdirtmiycem iste, tek esim gircek ama oda kordonu ben kesemem korkarim diyo bakalim hakkimizda herseyin hayirlisi
canim cayin adi still tee milupa ve humana da var eczanede annen bulabilir rahatlikla
Arkadaslar Merhaba,
Umarim herkes cokkk iyidir.
Bizde durumlar pek parlak degil maalesef!!! TR'ye gelmeden once amniyon sivisi %90 idi ve siki takip edin dediler, o gun Pazartesiydi, Buraya geldik, bebegin hareketlerini hissedemeyince ertesi gun hemen doktora gittik. Buradaki ultrasona gore de sonuc Persembe gunu %70 cikti ve doktor azalma devam ederse haftaya alabiliriz gibi bir laf etti ki benim gozlerim yuvalarindan uctu ve bebegim daha cok kucuk dedigimi hatirliyorum. Dun ikinci kontrol vardi, su miktari ayni cok sukur, bir haftadir genelde soluma yatiyorum, en az 2 litre su iciyorum ve bu sekilde de devam edecegim. Doktorun hemsiresi benimle ilgili notlari bilgisayardan okurken KD diye bir sey dedi, diger her seyi anladim ama bunu anlamadim, KD ne demek dedim. Doktor da biz genelde hastalara telas olmasin diye soylemiyoruz, bebeginizin kordonu dolanmis dedi ama nasil ne sekilde dolandigini bilemiyoruz ve su an donecek yeri olmadigi icin de bu doguma kadar bu sekilde devam edecek dedi! Bu sekilde dogan bir cok bebegin oldugunu tek riskin bebek asagi indiginde sikinti yaratabilecegini, o yuzden kisa araliklarla kontrollerin ve bebegin hareketlerinin cok onemli oldugunu vurguladi. Bu sabah kabuslarla uyandim!!! Yeni doktoruma gore 36 haftayi tamamlarsak super,hatta dogum erken baslarsa hic mudahale etmeden aliriz dedi. Ben de 38'i hedeflemistim ama hakkimizda hayirlisi diyorum. Buradaki ozel hastaneyi begendik, ilgiyi de cok begendik, odalar filan Memorial gibi, doktor da ne yaptigini bilen tecrubeli bir doktor. Durumumuz bu kadar kritik olunca bu hastanenin 20 dk.uzaklikta olmasi da bizim icin buyuk bir avanataj olacak umarim.
Genelde yatar vaziyetteyim, cok sik yazamasam da arada yazacagim arkadaslar.
Son ozeti bana biri yazarsa sevinirim, yarin tekrar okumaya calisirim, herkese sevgiler, opucukler.
kızlar bendede durumlar çok parlak değil daha öncede demiştim su sınırda çıktı bugün annem geldi günboyu yattım sancılarım var 36 ya kadar sabretmem gerek annem salı gidicek zati dualarınızı bekliyorum pazartesi tekrar doktora gidicem bakalım durum ne
tamam canim cok tesekkurler. soyleyim alsin unutmadan.
kızlar bendede durumlar çok parlak değil daha öncede demiştim su sınırda çıktı bugün annem geldi günboyu yattım sancılarım var 36 ya kadar sabretmem gerek annem salı gidicek zati dualarınızı bekliyorum pazartesi tekrar doktora gidicem bakalım durum ne
bu su nasıl geliyo kızlar nerden anlıcaz biz bunu ya nasıl azaldı benim suyum ben anlamadım mesela
Canım noluyor böyle,
herkesin su az çıkıyor... Sebebi neymiş bunun, çözümü yok mu yani??
Canım dikkat et kendine, yat dinlen sende. Bol su iç... Dualarımız seninle ama zamanında doğacak bebişin buna inandır kendini.. Psikoloji çok önemli...
Canım akıntı gibi gelmiştir. Belki sen fark etmemişsindir...
Akıntın nasıl, su gibi mi?Dikkat ettin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?