2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi pazarlar canım...

Bende bugün 8 de uyandım, geç saate kadar yatamıyorum. Birde oda takımıma sürekli bakıp duruyorum. Kızımı seviyorum sonrasında... Ama hala kokuyor, kapılar camlar hep açık...

Modaya uzun zamandır gitmedim, haftaya bizde bi kahvaltı yapalım eşimle, özendim valla

Kızlar oda takımıyla gelen nevresim takımı,yorgan vs var. Onları yıkadınız mı siz?

kızla bugün bizim büyük temzilik günümüz eşim temzilikçiye para vermiycem diye haldır haldır temziliğe başladı...camları sildi..perdeleri makineye attık...halılarıda dün verdik...bende örtüleri yıkayıp ütülemiştim...eşim temzilik yaparken çok komik oluyor...yatağı çekti vitrinleri çekti yerleri sildi....çok detaya girdi..birazdan koltuklarıda silcek..perdelerde bitince asıcak.....oh be ev temizleniyor

Kızlar oda takımıyla gelen nevresim takımı,yorgan vs var. Onları yıkadınız mı siz?

canım yıkanabilir yazısı varsa yıka bence...ben aldıklarımı yıkadım..temzi temiz koktu...diğer türlü tekstil gibi kokuyo yani detarjan kokmuyor...nevresimleride güzelce ütüler serersin...yorganda yıkanıyosa yıka ve kaldır..ben yorgan almadım henüz havalar sıcak diye kışa doğru alcam..

Ohhh varmı temizlik gibisi.İşiniz bitince ne mutlu hissedersiniz şimdi siz.Ahhh bende ütü yapacam ama bi başlayabilsem..

Bravo eşine valla...
Bizimki hayatta o kadar işe girmez, kadın tut temizlet diyor...

Bende izne ayrılınca yapıcam dip köşe temizliği. Halıları yıkamaya vermem lazım önce, sonra perdeler filan. İş çok daha...

Canım baktım yıkama talimatı yok aradım hemen nazar bebeyi sordum. 30 C de yıkanabilirmiş hepsi. Şimdi atıcam makineye...

only_smileaa doğru yaa sen de nazar bebeden almıştın dimi:)
bizim de ordan...demek yıkanabiliyor...ben de yıkayım o zaman tekstil ürünlerini...odamız geleli 2 hafta oldu...neler yaptık koku gitsin die ama ı ıh...kapaklar sürekli açık...cam zaten hiç kapanmıyor odada...off...kuzumun cicilerini yerleştirmek istiyorum dolaba artık...hurçlarda kaldılar yawww
bu arada bugün ne kadar sıcak yaaaaaaaaaaaa....nası su içiyorum varyaaaaaaa...bardak bardak ama kesilmedi hararetim......WC ziyaretleri başlar az sonna ihihihihi
gelişimcisize de kolaylıklar diliyorum canım...
görüşürüzzzzzzzzzz

iyi pazarlar nasılsınız kızlar odamızın fotolarını yüklücem ama beceremedim biri anlatabilirmi

Canım konuya cevap ver kısmına geldikten sonra altta eklenti ekle var orayı seçiyorsun.
Yeni bir kutucuk açılacak,ordanda Dosya ekleyi seçiyorsun...
Dosya ekleyi seçtikten sonra yeni bir kutucuk çıkacak...
Yeni kutucuktan da dosyaları seç i tıklıyorsun.

Eklemek istediğin resimleri bilgisayarından seçip upload files ı seçiyorsun.
En son da içeriğe ekle diyorsun ve bitiyorrrr

Hadi bekliyoruzzz

Canım bende şimdi hatırladım sende ordan almıştın, resimlerini gönderecektin. Ekledin mi , ben mi kaçırdım resimleri...?

2 haftada kokusu hala gitmedi mi???? Bende heyecanla gider diye bekliyorum. Ütüleyecem kıyafetleri, haftaya gider diye düşündüm. Yandık desene...Sen sormuşmuydun ne kadar havalandırcaz diye???
Beğendin mi odanı? Benim çok hoşuma gitti valla. Bembeyaz çok ferah oldu....

Bugün gerçekten çok sıcak... Bende sürekli su içiyorum ve karpuz yiyorum

Son düzenleme:
Teyzoşlar herkese iyi pazarlar.
Biz dün alışverişimizi bitirdik. Şimdi yıkama işleri kaldı. Hepsinin fotoğraflarını yükleyeceğim geniş bir zaman da ama ilk önce mevlüt için aldığımız elbiseyi yüklemek istedim.

Çok ciciymiş canım. Güle güle giyinsin bebişin...

Ben doğumdan sonra alırım diye düşündüm...Ama bakayım şimdi

Selam kızlar, herkese iyi pazarlar. Ankara çok sıcak hiç bisey yapmak gelmiyor icimden Bide bugün benim dogum gunummmmmm ......

Son düzenleme:
elbise super gule gule giysin ben ogluma mevlut icin ne alacagim hic secenek yok guzel sunnet kiyafeti gibi cogu

dolaptan kokuyu cikarmak icin beyaz kalip sabunu kesip dolaba yerlestirip kapaklari kapatma tavsiyesi duymustum hemen cikiyormus

eklemiştim canım...yanılmıyorsam yavrulara aldığımız ciciler kısmnına eklemiştim...ama nazar bebede çektiğim fotolardı...evde henüz tam yerleştirme olmadığı için çekmedim foto...vallaha çok beğendik biz...eşim şeker pembesi boyadı duvarları...mobilyalar da beyaz beyaz çok ferah bi görüntü oldu...tek eksimiz odamız biraz küçük ama olsun imkanlarımız dahilinde elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz yavrularımıza dimi ama:)
vallaha 2 kere sildik mobilyaları(daha dorusu annem sildi)...bi kere de bebişin yumuşatıcısyıla koksun diye sildik...camları hiç kapatmadık odada...vanilya seansımız kaldı bi...umarım o işe yarar...
su,karpuz ve dondurmaaaaaaaaaaa...3 favorim benim de eheue:)

elbise super gule gule giysin ben ogluma mevlut icin ne alacagim hic secenek yok guzel sunnet kiyafeti gibi cogu

dolaptan kokuyu cikarmak icin beyaz kalip sabunu kesip dolaba yerlestirip kapaklari kapatma tavsiyesi duymustum hemen cikiyormus

aaaa gerçekten mi???

Denemeğe değer

sağol cnm anladım yüklerim birazdan komşum geldide onun gitmesini bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…