herkese iyi pazarlarrrrrrrrrr:)
sabah 8de uyandık biz kuzumla...eşimle modaya brunch'a gittik ...muhtemelen bade'miz gelmeden yaptığımız son atraksiyondu hehe:)
sizlere bir merhaba diyelim sonra da biraz keyif yapalım dedik...sizlerde de keyifler iyidir umarım...öperiz sevgiyle
Kızlar oda takımıyla gelen nevresim takımı,yorgan vs var. Onları yıkadınız mı siz?
kızla bugün bizim büyük temzilik günümüzeşim temzilikçiye para vermiycem diye haldır haldır temziliğe başladı...camları sildi..perdeleri makineye attık...halılarıda dün verdik...bende örtüleri yıkayıp ütülemiştim...eşim temzilik yaparken çok komik oluyor...yatağı çekti vitrinleri çekti yerleri sildi....çok detaya girdi..birazdan koltuklarıda silcek..perdelerde bitince asıcak.....oh be ev temizleniyor
kızla bugün bizim büyük temzilik günümüzeşim temzilikçiye para vermiycem diye haldır haldır temziliğe başladı...camları sildi..perdeleri makineye attık...halılarıda dün verdik...bende örtüleri yıkayıp ütülemiştim...eşim temzilik yaparken çok komik oluyor...yatağı çekti vitrinleri çekti yerleri sildi....çok detaya girdi..birazdan koltuklarıda silcek..perdelerde bitince asıcak.....oh be ev temizleniyor
canım yıkanabilir yazısı varsa yıka bence...ben aldıklarımı yıkadım..temzi temiz koktu...diğer türlü tekstil gibi kokuyoyani detarjan kokmuyor...nevresimleride güzelce ütüler serersin...yorganda yıkanıyosa yıka ve kaldır..ben yorgan almadım henüz havalar sıcak diye kışa doğru alcam..
iyi pazarlarnasılsınız kızlar odamızın fotolarını yüklücem ama beceremedim biri anlatabilirmi
only_smileaa doğru yaa sen de nazar bebeden almıştın dimi:)
bizim de ordan...demek yıkanabiliyor...ben de yıkayım o zaman tekstil ürünlerini...odamız geleli 2 hafta oldu...neler yaptık koku gitsin die ama ı ıh...kapaklar sürekli açık...cam zaten hiç kapanmıyor odada...off...kuzumun cicilerini yerleştirmek istiyorum dolaba artık...hurçlarda kaldılar yawww
bu arada bugün ne kadar sıcak yaaaaaaaaaaaa....nası su içiyorum varyaaaaaaa...bardak bardak ama kesilmedi hararetim......WC ziyaretleri başlar az sonna ihihihihi
gelişimcisize de kolaylıklar diliyorum canım...
görüşürüzzzzzzzzzz
Teyzoşlar herkese iyi pazarlar.
Biz dün alışverişimizi bitirdik. Şimdi yıkama işleri kaldı. Hepsinin fotoğraflarını yükleyeceğim geniş bir zaman da ama ilk önce mevlüt için aldığımız elbiseyi yüklemek istedim. Eki Görüntüle 218192 Eki Görüntüle 218193
Çok ciciymiş canım. Güle güle giyinsin bebişin...
Ben doğumdan sonra alırım diye düşündüm...Ama bakayım şimdi
Canım bende şimdi hatırladım sende ordan almıştın, resimlerini gönderecektin. Ekledin mi , ben mi kaçırdım resimleri...?
2 haftada kokusu hala gitmedi mi???? Bende heyecanla gider diye bekliyorum. Ütüleyecem kıyafetleri, haftaya gider diye düşündüm. Yandık desene...Sen sormuşmuydun ne kadar havalandırcaz diye???
Beğendin mi odanı? Benim çok hoşuma gitti valla. Bembeyaz çok ferah oldu....
Bugün gerçekten çok sıcak... Bende sürekli su içiyorum ve karpuz yiyorum
elbise super gule gule giysin ben ogluma mevlut icin ne alacagim hic secenek yok guzel sunnet kiyafeti gibi cogu
dolaptan kokuyu cikarmak icin beyaz kalip sabunu kesip dolaba yerlestirip kapaklari kapatma tavsiyesi duymustum hemen cikiyormus
iyi ki doğdun canım....sağlıkla,mutlulukla,eşinle ve bebişinle nice güzel yaşlaraaaaaaaaaaaaaaaaSelam kızlar, herkese iyi pazarlar. Ankara çokluk sıcak hiçmişti yapadım gelmiyor. Bide bugün benim dogum gunummmmmm ......
Canım konuya cevap ver kısmına geldikten sonra altta eklenti ekle var orayı seçiyorsun.
Yeni bir kutucuk açılacak,ordanda Dosya ekleyi seçiyorsun...
Dosya ekleyi seçtikten sonra yeni bir kutucuk çıkacak...
Yeni kutucuktan da dosyaları seç i tıklıyorsun.
Eklemek istediğin resimleri bilgisayarından seçip upload files ı seçiyorsun.
En son da içeriğe ekle diyorsun ve bitiyorrrr
Hadi bekliyoruzzz
Canım bende şimdi hatırladım sende ordan almıştın, resimlerini gönderecektin. Ekledin mi , ben mi kaçırdım resimleri...?
2 haftada kokusu hala gitmedi mi???? Bende heyecanla gider diye bekliyorum. Ütüleyecem kıyafetleri, haftaya gider diye düşündüm. Yandık desene...Sen sormuşmuydun ne kadar havalandırcaz diye???
Beğendin mi odanı? Benim çok hoşuma gitti valla. Bembeyaz çok ferah oldu....
Bugün gerçekten çok sıcak... Bende sürekli su içiyorum ve karpuz yiyorum
Teyzoşlar herkese iyi pazarlar.
Biz dün alışverişimizi bitirdik. Şimdi yıkama işleri kaldı. Hepsinin fotoğraflarını yükleyeceğim geniş bir zaman da ama ilk önce mevlüt için aldığımız elbiseyi yüklemek istedim. Eki Görüntüle 218192 Eki Görüntüle 218193
iyi ki doğdun canım....sağlıkla,mutlulukla,eşinle ve bebişinle nice güzel yaşlaraaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?