2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler bugun cok mu sıcak bana mı ole gelıyıor anlamadım perdelerı bıle acmadım hala sıcaktan sapır sapır terlıyorum
dün esım temızlık yaptı evde dıp köşe kıyı bucak derinnnnce bı temızlık oıhhhh mıs gıbı oldu ev ayy nasıl mutlu oldum cnm benım yaaa
canları ısteyıonce nasılda guzel yapıyolar kendı kendıne kalkıştı temızlııge :)))))))))

suyu azalan arkadaslar bunun bı caresı varnmı acaba yaaa ne bılım azaldıgı gıbı fazlalaslazmı bu suu
ıns herkes saglıkla dıogum yapar

gelışımcı cnm sen 38. haftanı doldurunca mı alacaklar bebegı ne dedı doktorun
bıde kızlar dr benı nst ye falan sokmadı daha erken mı 33 haftadyım acaba 15 gun sonra mı sokacak
bugun bıraz kasıklarım agrıyoda onun ıcın sordum
neyse herkese ıyı pazarlaarrr

Mobilyalar büyük olduğu için bizimde odamız küçüldü... Yatak filan kocamanmış...
Mobilyacıda öyle gözükmüyordu.

Bizde 2 kere sildik canım, sabunu deniycem şimdide... 20 gün havalandırın yazıyor internette ama 20 gün çok geldi...

bende hiç nst ye bağlanmamıştım. dün doktor bir arkadaşım karnın aşağıda gibi dedi birkaç kişi daha söylemişti zaten doktoru aradım hemen gittim hiç bişey çıkmadı .34 haftalıksın artık nstye girmen lazım dedi bende ilk defa dün girdim orada da birşey çıkmadı. sanırım 34 haftadan sonra 15 günde 1 bağlanmak gerekiyormuş

Ohhh varmı temizlik gibisi.İşiniz bitince ne mutlu hissedersiniz şimdi siz.Ahhh bende ütü yapacam ama bi başlayabilsem..

evet insan psikolojik rahatlıyor....ben çok rahatladım halılarımda gelsin iyice rahatlarım...

canım eşim temzlikçi tutmayınca kendi yapmak zordunda artık..başka çare yok çünkü benkaç kez temizlikçi tutalım dedim sen bana ver o parayı dedi..ben yaparım dedi

sağol canım..buarada bende havalandırdım biraz koku kaldı ama yerleştirdim eşyaları..ayrıca ben ıkea dan kapaklı kutular almıştım onun içine yerleştirdim kimini astım ama koku kıyafete geçmemiş..halen mis gibi kokuyor..ayrıca dolaba hem vanilya koydum hemde kalıp sabun

senin de eşin benimki gibi heralde..onlarda yaptımı bizden iyi yapıyolar..bu arada benim 37+5 den 38+2 ye kadar almayı düşünüyor..38den sonrası tehlikeli dedi....

slm güzel annelr
size tatilden yazıyorum herşey yolunda çok şkür temiz havada kızımla bana çok yaradı oda bende kıpır kıpırız,sizler çantaları hazırlamaya başlamışsınız benide aldı bi telaş şimdi..ama ben bebek bakım çantamı bile bu hafta alacağı,ayy burada beni gören herkes erkek göbeği gibi duruyo dediler sinir olmama sebep oldular ama takmıyorum...
kızlar... dolap kokusu için hacı şakiri ben deneyerek buldum ve tavsiye ederim vanilya falan hikaye kalıyo yanında...
pc mi aldım yanıma ama yazmaya vakit bulamıyorum
sizi takipteyiz yazmasamda okuyorum
öpüldnüz...

Canım ne güzel, tatilini yap.İmrendin sana valla. Biz bu sene tatil yapamıycaz... bol bol denize gir bari...

Hacı şakiri nasıl yaptın anlatsana??

kızlar selam,

uzun zamandır yoktum.farkeden olmamış ama:) kısaca yazayım. yaklaşık iki hafta önce eşim iş için yurtdışına giderken beni ailemin yanına ordu ya bırakmıştı. bir hafta sonra gece sancılandım sabah hastaneye gittik. doktor gelmeseniz 24 saat içinde doğum başlardı dedi. 2 gece 3 gün hastanede kadım serumlar, fitiller, ilaçlar ve sürekli yatış. doktor dönmeme izin vermedi. evde sürekli yatacaksın dedi sadece tuvalete git yemek bile yatakta dedi.normalde bugün istanbula dönecektim eşim beni almaya gelecekti ama kısmet işte görmeye geldi ve yalnız döndü.sürekli yatıyorum dışarı çıkmak yok. o nedenle erken doğum riski olmayan arkadaşlar benim için de denize karşı güzel bir çay için. benle aynı durumda olanlar napalım dayanıcaz. Allah hepimize yardım etsin. son olarak isim konusunda fikrinize ihtiyacım var. Şu isimleri oylarsanız sevinirim zeynep olacak yanına;

zeren: zeki anlayışlı
zülal: tatlı su
alya: gökyüzü, yüksek yer
ela: gözleri mavi ya da yeşil olursa ela ismi olur mu bilemiyorum:)

herkese selam, sevgi ve dua ile...

Canım çok geçmiş olsun...Acaba uzun yol yaptığın için mi oldu? Dikkat et, yat dinlen bari..

İsimler çok güzel...
Bence:
1-Alya
2-Ela

slm kızlarr...nasılsınız duyduğuma göre zeynep arkadaşımızın bebişi gelmiş.hem üzüldüm hem sevindim.erken gelmesine üzüldüm ama çok şükür ki sağlıklı gelmiş.önemli olnada bu..

iğdenaz send e nidilat kullanıyormusun? bide sen kaçınncı haftadasın cnm?

bu arada zeynebin bi şikayeti varmıydı,o iyidi gibi hatırlıyorum.ben kendimi beklerken benden önce gelen olmuş bile...ama biz biraz daha duralımteyzxeleri biraz zayıfız 36. haftaya ulaşmak hedefimiz..Allah ın izniyle tabi...ama 2 gündür bend e çok rahatsızım karnım çok gergin ve acıyor.hareketler azaldı.yarın dr günümüz.inş sorun yoktur...hepinizi öptüm hoşcakalın..

son olarak iğdenazcım zülal ismi çok güzel bence..yada benim adımı koy dermişim yasemin....:78: bak bu da güzell...

ben 32. haftamı bitirdim. 25 hafta ilk ataktan sonra bir hafta nidilat kullandım 3 saatte bir ama kesmedi 26. haftada günde 4 kere yarım pre par verdiler. şimdi ise prepar tam günde 4 ve günde 3 progestan günde bir magnezyum alıyorum antibiyotik de kullandım şükür ki bitti. yani 25. haftadan beri ilaç kullanıyorum.sen nasıl oldun benzer durumdasın sanırım.

only smile
cnm ben dolabım geldikten sonra 2 hfta havalandırdım sonra vanilya koydum 3 gün kapaklarını kapalı tuttum yoğum mobilya kokusu gitti ama yinede derinlerden mobilya kokusu geliyodu
sonra aklıma dankladı ben banyo dolabıma ve iç çamaşırlarımın olduğu çekmecelere hacı şakir kalıp sabun koyuyodum dedim ondan koysam ya ne olur bişi olmaz
eşime büyük 4lü aldırdım her kalıbı dörde böldüm ve her rafa her çekmeceye yerleştirdim geceden
sabahta kalktım bakim dedim kokusu siniyomu
açar açmaz sabun kokusu burnuma geldi kapakları kapalı şuan hala 2 gündür ben evimde değilim şuan annmelerdeyim bikaç gün daha dursun sabunlar
eve gidincede çıkarır bebişimin cicilerini yıkar yerleştiririm..

herkese selam

benim gibi nidilat kullananlara geçmiş olsun diyorum.suyu azalanlarada bol bol su içmelerini öneriyorum.doktorum 5litreye kadar içebilirsin demişti bana(artık nasıl içeceksem o kadarını)ama suyun hayati önem taşıdığını unutmayalım.

eşimi gönderdim dün o da ailesinin yanına ankaraya gitti.o gittikten sonra benim gözyaşları durmadı tabi.evlendikten sonra ilk defa ayrı kaldık bu kadar.temmuzun 15 ine kadar da gelemeyecek yanıma nasıl dayanacam bilmiyorum artık.

bize gelince;

bugün sırtım ağrıyor.hemde sancı gibi.karnıma yada kasıklarıma sancı girmedi henüz ama sırtıma geceden beri bir sancı yerleşti.gün içerisinde de ara ara oluyor.bu durumda olan varmı merak ettim?

hepinizi kucaklıyorum ağustos anneleriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…