eklemiştim canım...yanılmıyorsam yavrulara aldığımız ciciler kısmnına eklemiştim...ama nazar bebede çektiğim fotolardı...evde henüz tam yerleştirme olmadığı için çekmedim foto...vallaha çok beğendik biz...eşim şeker pembesi boyadı duvarları...mobilyalar da beyaz beyaz çok ferah bi görüntü oldu...tek eksimiz odamız biraz küçük ama olsun imkanlarımız dahilinde elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz yavrularımıza dimi ama:)
vallaha 2 kere sildik mobilyaları(daha dorusu annem sildi)...bi kere de bebişin yumuşatıcısyıla koksun diye sildik...camları hiç kapatmadık odada...vanilya seansımız kaldı bi...umarım o işe yarar...
su,karpuz ve dondurmaaaaaaaaaaa...3 favorim benim de eheue:)
Selam kızlar, herkese iyi pazarlar. Ankara çok sıcak hiç bisey yapmak gelmiyor icimden Bide bugün benim dogum gunummmmmm ......
merhaba anneler bugun cok mu sıcak bana mı ole gelıyıor anlamadım perdelerı bıle acmadım hala sıcaktan sapır sapır terlıyorum
dün esım temızlık yaptı evde dıp köşe kıyı bucak derinnnnce bı temızlık oıhhhh mıs gıbı oldu ev ayy nasıl mutlu oldum cnm benım yaaa
canları ısteyıonce nasılda guzel yapıyolar kendı kendıne kalkıştı temızlııge :)))))))))
suyu azalan arkadaslar bunun bı caresı varnmı acaba yaaa ne bılım azaldıgı gıbı fazlalaslazmı bu suu
ıns herkes saglıkla dıogum yapar
gelışımcı cnm sen 38. haftanı doldurunca mı alacaklar bebegı ne dedı doktorun
bıde kızlar dr benı nst ye falan sokmadı daha erken mı 33 haftadyım acaba 15 gun sonra mı sokacak
bugun bıraz kasıklarım agrıyoda onun ıcın sordum
neyse herkese ıyı pazarlaarrr
Selam kızlar, herkese iyi pazarlar. Ankara çok sıcak hiç bisey yapmak gelmiyor icimden Bide bugün benim dogum gunummmmmm ......
kızlar ben çıkıyorum odamızın fotoğraflarını da ekledim. hepinize mutlu pazarlar. kendimizi çok fazla yormayalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...lerine-aldiklari-ciciler-78.html#post19953764
Ohhh varmı temizlik gibisi.İşiniz bitince ne mutlu hissedersiniz şimdi siz.Ahhh bende ütü yapacam ama bi başlayabilsem..
Bravo eşine valla...
Bizimki hayatta o kadar işe girmez, kadın tut temizlet diyor...
Bende izne ayrılınca yapıcam dip köşe temizliği. Halıları yıkamaya vermem lazım önce, sonra perdeler filan. İş çok daha...
Canım baktım yıkama talimatı yok aradım hemen nazar bebeyi sordum. 30 C de yıkanabilirmiş hepsi. Şimdi atıcam makineye...
only_smileaa doğru yaa sen de nazar bebeden almıştın dimi:)
bizim de ordan...demek yıkanabiliyor...ben de yıkayım o zaman tekstil ürünlerini...odamız geleli 2 hafta oldu...neler yaptık koku gitsin die ama ı ıh...kapaklar sürekli açık...cam zaten hiç kapanmıyor odada...off...kuzumun cicilerini yerleştirmek istiyorum dolaba artık...hurçlarda kaldılar yawww
bu arada bugün ne kadar sıcak yaaaaaaaaaaaa....nası su içiyorum varyaaaaaaa...bardak bardak ama kesilmedi hararetim......WC ziyaretleri başlar az sonna ihihihihi
gelişimcisize de kolaylıklar diliyorum canım...
görüşürüzzzzzzzzzz
merhaba anneler bugun cok mu sıcak bana mı ole gelıyıor anlamadım perdelerı bıle acmadım hala sıcaktan sapır sapır terlıyorum
dün esım temızlık yaptı evde dıp köşe kıyı bucak derinnnnce bı temızlık oıhhhh mıs gıbı oldu ev ayy nasıl mutlu oldum cnm benım yaaa
canları ısteyıonce nasılda guzel yapıyolar kendı kendıne kalkıştı temızlııge :)))))))))
suyu azalan arkadaslar bunun bı caresı varnmı acaba yaaa ne bılım azaldıgı gıbı fazlalaslazmı bu suu
ıns herkes saglıkla dıogum yapar
gelışımcı cnm sen 38. haftanı doldurunca mı alacaklar bebegı ne dedı doktorun
bıde kızlar dr benı nst ye falan sokmadı daha erken mı 33 haftadyım acaba 15 gun sonra mı sokacak
bugun bıraz kasıklarım agrıyoda onun ıcın sordum
neyse herkese ıyı pazarlaarrr
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/419666-2011-agustos-annelerinin-meleklerine-aldiklari-ciciler-57.html
only_smile ...hatırlatmak için linki yolluyorum bak istersen mobilyama...dükkanda çektiğim fotolar bunlar :)
slm güzel annelr
size tatilden yazıyorum herşey yolunda çok şkür temiz havada kızımla bana çok yaradı oda bende kıpır kıpırız,sizler çantaları hazırlamaya başlamışsınız benide aldı bi telaş şimdi..ama ben bebek bakım çantamı bile bu hafta alacağı,ayy burada beni gören herkes erkek göbeği gibi duruyo dediler sinir olmama sebep oldular ama takmıyorum...
kızlar... dolap kokusu için hacı şakiri ben deneyerek buldum ve tavsiye ederim vanilya falan hikaye kalıyo yanında...
pc mi aldım yanıma ama yazmaya vakit bulamıyorum
sizi takipteyiz yazmasamda okuyorum
öpüldnüz...
kızlar selam,
uzun zamandır yoktum.farkeden olmamış ama:) kısaca yazayım. yaklaşık iki hafta önce eşim iş için yurtdışına giderken beni ailemin yanına ordu ya bırakmıştı. bir hafta sonra gece sancılandım sabah hastaneye gittik. doktor gelmeseniz 24 saat içinde doğum başlardı dedi. 2 gece 3 gün hastanede kadım serumlar, fitiller, ilaçlar ve sürekli yatış. doktor dönmeme izin vermedi. evde sürekli yatacaksın dedi sadece tuvalete git yemek bile yatakta dedi.normalde bugün istanbula dönecektim eşim beni almaya gelecekti ama kısmet işte görmeye geldi ve yalnız döndü.sürekli yatıyorum dışarı çıkmak yok. o nedenle erken doğum riski olmayan arkadaşlar benim için de denize karşı güzel bir çay için. benle aynı durumda olanlar napalım dayanıcaz. Allah hepimize yardım etsin. son olarak isim konusunda fikrinize ihtiyacım var. Şu isimleri oylarsanız sevinirim zeynep olacak yanına;
zeren: zeki anlayışlı
zülal: tatlı su
alya: gökyüzü, yüksek yer
ela: gözleri mavi ya da yeşil olursa ela ismi olur mu bilemiyorum:)
herkese selam, sevgi ve dua ile...
slm kızlarr...nasılsınız duyduğuma göre zeynep arkadaşımızın bebişi gelmiş.hem üzüldüm hem sevindim.erken gelmesine üzüldüm ama çok şükür ki sağlıklı gelmiş.önemli olnada bu..
iğdenaz send e nidilat kullanıyormusun? bide sen kaçınncı haftadasın cnm?
bu arada zeynebin bi şikayeti varmıydı,o iyidi gibi hatırlıyorum.ben kendimi beklerken benden önce gelen olmuş bile...ama biz biraz daha duralımteyzxeleri biraz zayıfız 36. haftaya ulaşmak hedefimiz..Allah ın izniyle tabi...ama 2 gündür bend e çok rahatsızım karnım çok gergin ve acıyor.hareketler azaldı.yarın dr günümüz.inş sorun yoktur...hepinizi öptüm hoşcakalın..
son olarak iğdenazcım zülal ismi çok güzel bence..yada benim adımı koy dermişimyasemin....:78: bak bu da güzell...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?