2011 Ağustos Annelerinin Meleklerine Aldıkları Ciciler

ilk hediyemiz geldi bile yarın mutlaka resmini koyarımm minikk bi yelek ve patikk geçende de ilk iç çamaşırını aldm cinsiyetimiz belli olsun bi neler alıcam ona

ben ilk bebeğimi kaybettiğimden biraz daha zaman geçirince ancak bişeyler alabilirim ilkinde çok hevesim vardı şimdi bakalım biraz zaman geçsin rabbim o günleri gösterirse neler alırım neler ve eklerim buaraya inşşşşşalllah görürüm o günleri

anlıyorum seni canım, allahın izniyle alacaksın kucağına.bende 6-7 aylık olmadan birşey almayayım diyordum ama diğer topiklerdeki alınan cicileri görünce dayanamıycam sanırım

annemde yelek, patik atkı, battaniye örmüş..yanına gittiğimde ördüklerini çeker fotoları eklerim..23 ünde kontrolm var belli olsun aynı gün bir iki şey alıcam

ben de daha hicbisey almadim.
cinsiyeti belli olduktan sonra alicam.

bu arada kizlar,
bebege ilk don almak lazimmis, ugurmus. aklinizda olsun

ben de daha hicbisey almadim.
cinsiyeti belli olduktan sonra alicam.

bu arada kizlar,
bebege ilk don almak lazimmis, ugurmus. aklinizda olsun

ben de bebegime biseyler ormek istiyorum, yelek falan.

kizlar orgu ornekleriniz varsa paylasir misiniz?

don ha alırız popolarına donlarını.bende bişe almadım ilk don alayım o zaman
örgü modellerim çok fazlaydı hepsi silindi.internetten çok araştırıyordum bi aralar

ilk donunu bizmi alıcaz baskasımı uguru nasıl olacak açıklarmısın :?

kim alirsa alsin bebege ilk alinacak esya don olmaliymis canim.
ugur getirirmis..

ablamdan annemlerden hep oyle duydum ben..

ben de minik bir pembe ya ada mavi don alicam minnosuma ilk, cinsiyeti belli olsun daa

don ha alırız popolarına donlarını.bende bişe almadım ilk don alayım o zaman
örgü modellerim çok fazlaydı hepsi silindi.internetten çok araştırıyordum bi aralar

bebekler icin tig modelleri diye bi kitap vardi ben de onu mu alsam diyorum,
calisiyorum vaktim de yok ama yine de biseyler ormek istiyorum bebegime

valla örgü bilmiyorum hiç de örmeye niyetim yok en sağlıklısı pamuklu ürünler ama sanırım kayınvalidem örer bişeyler

ayyhh bu topik çok iyi olmuş yaaa.bende bebeğime bişi almadım daha cinsiyeti belli olsun bak o zaman nasıl döktürüyorum...ama annem hamile olduğumu duyunca bi mavi bide pembe don alıp getirmişti bende öyle duydum ilk don alınırmış...

biz ilk öğrendiğimizde eşim hemen gidip bir emzik almıştı..arkadaşım ayakkabı aldıı... sanrım bizim afacanımız erkek tam belli olsun cinsiyeti eşimi durdurabilene aşk olsuun...doktorumuz %90 erkek dedi şimdiden birde kırmızı arabamız var bakalıım::))

kızlar kızıma bugün ilk donlarını aldım 3 tane yenidoğan donu:))) resim çekemedim ama netten çok benzerini buldum :) sadece biraz daha büyük bu :))

bu arada annem çok küçük alma diyor hani çok çabuk büyüyoyrlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…