aslında bende yedim ki tatlıyla aram hiç yok 1 paket kocaman bi çikolata yedim :)))))uyuyodu öksürünce uyanıyo ama yine uyuyo:))))
sen naptın dr işini karar verdinmi.değiştiriyomusun.
inan o kadar hakılısın ki bende ilk başta doktorumun anlaşmalı hastanede olsa para alıcağını hesaba katmadım.sanırım bende dr değiştirmek zorunda kalıcam çünkü direk hastane doktoruyla doğum yapsam daha uyguna geliyo.değiştirmekde istemiyorum doktorlada pazarlık yapmak istemiyorm off yani kafam çok karıştı.
Merhaba cnm bende Burçak hanım'ın hastasıyım takibimi kendisi yapıyor :))
canımcımm seninn bu kız pek uykucu lacakk demekkiii
2li test sonucu dr.a gelecegi için ona giderimm
muhtemelen degiştiririmm
ama kan testinide neden yapmadınız demeden duramıycam galibaa
haklıyız haklı olmayada elimizden bişe gelmiyorrr.. yap valla yapabiliyosann pazarlık cnm benimki sadece dr.için 3 bin diyince pazarlık yapmaya gerek duymadımm çok fazla bana göre bakıcaz artık nese bebişlerimiz sağlıklıca gelsinlerde kim doğum yaptırırsa yaptırsınn ..(tabiki yinede güvendiğimiz daha uygun doktorlar)
kız bu dogum ücretleri nekadar yüksek öyle
siz özel muaynehaneleremi gidiyorsunuzda
dr.larınızı başka hastaneye götürme ücretimi bu anlamadımm:26::26:
:)çıkınca patlama yaparmı bimem uyuyup uyuyup depoluyosa ama bende çok uyuşuk oldum eşimde :))))
canım sor valla merak ettim de muhakkak mantıklı bi açıklama yapıcaktır ..hepatit tahlilleri falan bunlar cidden önemli sen tüpe başlamadan önce yaptırdınmı ya da neler yaptırdın.
evet canım özel dr doğumu hangi hastanede yapmak istiyosan doktorun oraya geliyo.ben bunu ilk etapta hiç düşünmedim şimdi o yüzen diyorum acaba burda bi hastaneyemi gitsem ...
tüp tedavisindeyken hepsi yapıldı canım kan sayımı akş tsh hepatit falan
sorun yoktu..
Zaten bu gittigim dr. Sana tsh afalan bakmamız lazım dedi
bende ozaman onlar yapıldı dedim
sorun yoktu demiştim
sanırım adam bundan dolayı yapmadı diye düşünüyorum
yoksa böyle bişeyi gözden kaçıramaz heralde
kii bulundugum yerdeki iyi dr.lardan biri
kuzucumm sende depolaa enerjinii bebişde depolıyor baksana
çıkınca sana kök söktürecek gibiii
burada hiç özel muaynehane kalmadı kapattı dr.lar
ya özelde kalacaklardı yada hastanede
onun için ben sormadım fiyat ama gittigim hast. ssk ile anlaşmalı oldugu için çok fazla para talep edeceklerini sanmam
eger para anlamında sıkıntılı olur dersen iyi bir hast. bir dr.una git..
ama son anda degiştirme dr.unuki güvenmen gerek...
bende öyle düşünüyorum ama gittigimde sorucammm canımmcanım muhakkak yaptırdığın tahlillerden dolayı istememiştir...yoksa atlamaz ..
valla haklısın canım sağ salim çıksında razıyım sabırsızlıkla bekliyorum seninki nasıl hareketlimi 15 nisana az kaldı benimde 20 nisanda off günler geçmiyo sanki...
neden diyorum burda medicana gidersem ssk lı 2000 tl kendi dr 3500 bulucak gibi aradaki farkla bebeğime güzel bi oda yapabilirim .benimde derdim o zaten daha erkenken değiştiriyimmi çünkü son anda dediğin gibi olmaz ...aslında dün medicana bahçelievlerde düzgün beyle görüştüm çok tatlı bi dr hastanenin tüp bebek bölümündede görev yapıyo ...ablamda şuan gittiğim drla doğum yaptı ozaman hastanedeydi tabi eli çok hafif ablam sezeryanın ertesi ayağa kalktı hatta o gün ağrısı bile olmadı ...
artık bu 20 gün iyice düşüniyim diyorum hakkmıızda hayırlısı olsunn...
bende öyle düşünüyorum ama gittigimde sorucammm canımm
peki bu tahlilleri 2.kez tekrar ediyorlarmı
ultrasonda gördügüm kadarıyla elleri ayakları kıpır kıpırr
karnında hareketlendimi seninn ??kız biçizelge yapta görelimmm nekadarlık oldu diyee
canım bana tahlilleri verdi dr ben söylemedim elimde var diye yaptırdım gebelikde değişir falan diye sen dr konuşursun zaten .türkiyede hamile kadınların yüzde 80 ni hiç dr gitmeden doğuruyolarmış allaha emanet düşün ...
ay ne güzel maşallahbenimde burda öylesine gittiğim bi yer var meraktan gittiğim ona gidince kıpır kıpır ama kendi dr gidince sakin :)))))
ya hiç sorma şu çizelgeyi beceremedim bi türlü şuan 15+4 olarak gözüküyo kuzucann
canım bana tahlilleri verdi dr ben söylemedim elimde var diye yaptırdım gebelikde değişir falan diye sen dr konuşursun zaten .türkiyede hamile kadınların yüzde 80 ni hiç dr gitmeden doğuruyolarmış allaha emanet düşün ...
ay ne güzel maşallahbenimde burda öylesine gittiğim bi yer var meraktan gittiğim ona gidince kıpır kıpır ama kendi dr gidince sakin :)))))
ya hiç sorma şu çizelgeyi beceremedim bi türlü şuan 15+4 olarak gözüküyo kuzucann
doğru söylüyosun allah sağlıkla doğurmamızı nasip etsin elbet çıkıcaklar.bide bizim bebeklere kıymetli bebek diyolar böyle söyleyince elimiz kolumuz bağlanıyo ..kendi dr kesin konuşucam ona güveniyorum inşallah insaflı davranır ..eşim diyo sen takma kafana ..
maşallahhh demek 15+4sünüzzz
önceden çizelgen vardı sonra kayboldu diye hatırlıyorumm senin çizelgeni...
karnında hareketlerini hissediyomusun ...kımıldadımı yani???
ugraş biraz daha çizelgeyle yaparsınnn
ya kızlarr bu çizelgeyii nasıl yapıyosunuz lütfen ayrıntılı yazarmısıınız daha öncede sordum kimseden ses çıkmadııı
ayyy yaptım geçen sefer kilo çizelgemi ablam yapmıştı :)))
içerde sanki bişey atıyomuş gibi oluyo zaman zaman özellikle soluma yattığımda acaba diyorum bebişmi inşallah odur.sende bişeyler oluyomu..
ya kızlarr bu çizelgeyii nasıl yapıyosunuz lütfen ayrıntılı yazarmısıınız daha öncede sordum kimseden ses çıkmadııı
ecrin ben biraz rahatsızım az iyileşim bu akşam bu sitede yazmıştık onu bulursam sana yolliyim bulamazsam tekrardan yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?