cnm ya geçmiş olsun neyin var? umarım biranönce toparlanırsınn.. çok uğraştım ama şükür yapabildim cnm yinede sağol
ecrin cnm yapmısın bak sevindim
sana anlatmak için gelmiştim..
ben sölemesi ayıp cırcırdım bugün fena etti beni uyumuşum sersemdim tam o sıra o yüzden yardımcı olamadım o an sonra yemek yaptım yedikte şimdi kendimdeyim...
hagi bakalım seninde artık çizelgen var hayırlısı olsun...
ben sölemesi ayıp cırcırdım bugün fena etti beni uyumuşum sersemdim tam o sıra o yüzden yardımcı olamadım o an sonra yemek yaptım yedikte şimdi kendimdeyim...
öle diyolar ama diğer anneler çok kzııyor bizim bbeklerimiz kıymetsizmi diyee ama bizimm çektiklerimizi bilmeidkerinden onlarada kızamıyorum. cnm hakkımızda ne hayırlısı ise o olur inşallahhh .
sğl cnm iyiyim çok şükür iyileştim çok kötüydü yaa,ilk defa böyle bi sancı yaşadım..GEÇMİŞ OLSUNNN
İYİLEŞTİNMİİ PEKİİİ ŞİMDİ NASILSINNN
ECRİNNNNN ÇİZELGEN NE GÜZEL OLMUŞŞŞ
canım çok geçmiş olsun inan kabız olmaktansa cırcır tercih ederim geçen hafta kabızlık yaşadım mahvoldum sende bol bol su iç.
sen artık bebeğini hissediyosun dimi ilk nasıldı bişeyler atıyo hafif vuruyo gibimiydi yoksa benmi öyle zannediyorum.
sğl cnm iyiyim çok şükür iyileştim çok kötüydü yaa,ilk defa böyle bi sancı yaşadım..
kabızlığı bilmiyorum nasıl bişi ama cırcırı tercih etme oda çok fena
kabızlığa şurup var cnm duphalac diye kullansaydın
ben evet hissediyorum ama senin haftalarda daha çok erken
ben ilk 18 haftada hissetmiştim dr uma kalsa 20den sonra
böyle sırt üstü yatarken bişi tık vuruyo kaçıyo sonra bi 20 30 sn sonra yine tık vuruyo kaçıyo böyle
slm kızlar nasılsınız
bebişlerinizde iyidir inşallahhh
benim hafif karnım çıktı cnm biraz yana yayılma ve öne doğru hareket var...bakalım nasıl tamamlayacağız hamilelik süresini çokmu şişecez acaba sadece göbüşümüzmü olacak..ay tüyleri diken diken oldu valla:nazar heycanla bekliyorum şuan bişeyler oluyo gibi ama sanırım erken...
canım duphalac falan kar etmedi günde 3 kere içiyodum. muhakkak herkes yaşadığını bilir aman hiçbişey olmasın tekrardan geçmiş olsun ...benimkide kız ben öne doğru değilde yayıldım gibi sende nasıl oldu.
slm kızlar nasılsınız
bebişlerinizde iyidir inşallahhh
Kızlar merhaba hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.RABBİM hepimizin meleklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Güzel anneler nasılsınız?Kız anneleri şimdiden hazırlanın dünürcünüz hazır:)))))
kızlar selam..hayırlı haberlerle geldim çok şükür.biliyorsunuz üçlü testim riskli çıkmıştı ve doktorum amniyosentez önermişti.o günden beri kendimde değildim.daha 5 ay kafamda sorularla yaşamaktansa amniyosentezi yaptırmaya karar verdim.farklı bir doktor yaptı bu işlemi.çok iyi bir doktordu zaten öncesinde 1 saatten fazla konuştuk.ve cuma akşamı fish denilen kromozomsal kusur olup olmadığını gösteren sonuçlar geldi..bu sonuçlar %95 genel sonucu da veriyormuş.çok şükür ki sonuçlarım temiz çıktı.maşallah bebeğime sağlıklıymış.bu bir genetik test olduğundan cinsiyetinin kesin kız olduğunu da söylediler.şükürler olsun ki çok rahatladım.Allahım kimseye böyle kaygılar yaşatmasın.kendi canına bişey olsa insan bu kadar üzülmezdi.daha kucağıma almadan annelik duygusunu sonuna kadar yaşadım.desteklerinizden dolayı hepinize binlerce kez teşekkür ederim...
bugün ağustos-eylül anneleri meşgul heralde kimsenin sesi solugu çıkmıyo. Arkadaşlar nerelerdesinizzzzzz. Benim c.tesi günü ayrıntılı ult. var heyecanla bebişi görmeyi bekliyoruz kocişle...
ay bu kız beni simdiden kızdırmaya başladı güzel anneler. Bebek dedigin bi tıklar bi kıpırdar anacıgına bi sinyal cakar dimi ama yok bizimkinde tık. Seviyorum konuşuyorum okşuyorum yok ama bugün işyerimde masamın üzerine kafamı koyuyum bes dk dedim ay sanki sıkışmış gibi pıt pıt biseyler oldu Allah Allah dedim noluyo acep bizim kızı sıkıstırmakmı lazım fazlamı rahat bıraktık naptık. Söyle bi debelenmeye başlasa rahatlıcaz babasıda zırt pırt geliyo yanıma acıyo göbüsü kulağını dayayıp dinliyo seviyo falan ama onada pas vermiyo. sizde durumlar ne anlatın bakalım :)
kızlar selam..hayırlı haberlerle geldim çok şükür.biliyorsunuz üçlü testim riskli çıkmıştı ve doktorum amniyosentez önermişti.o günden beri kendimde değildim.daha 5 ay kafamda sorularla yaşamaktansa amniyosentezi yaptırmaya karar verdim.farklı bir doktor yaptı bu işlemi.çok iyi bir doktordu zaten öncesinde 1 saatten fazla konuştuk.ve cuma akşamı fish denilen kromozomsal kusur olup olmadığını gösteren sonuçlar geldi..bu sonuçlar %95 genel sonucu da veriyormuş.çok şükür ki sonuçlarım temiz çıktı.maşallah bebeğime sağlıklıymış.bu bir genetik test olduğundan cinsiyetinin kesin kız olduğunu da söylediler.şükürler olsun ki çok rahatladım.Allahım kimseye böyle kaygılar yaşatmasın.kendi canına bişey olsa insan bu kadar üzülmezdi.daha kucağıma almadan annelik duygusunu sonuna kadar yaşadım.desteklerinizden dolayı hepinize binlerce kez teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?