Selam kıslaaarrr...
Tedavileriniz sorunsuz ilerliyordur inşallah.
Papatya26 ve Hbyiron arkadaşlarım süreç hakkında bilgilendirmeniz çok iyi olmuş. İnsan başına gelebilecekleri bildiğinde olay daha sıradanlaşıyor.
Bir anda pat diye bir şeyle karşılaştığında , bunları da mı görecektik diye bir afallıyorsun çünkü... Alışması zor oluyor. Ama sizlerin paylaşımlarını okuyunca kendimiz yaşıyormuş gibi tecrübe kazanıyoruz. Ben de tedavime başlayınca tüm ayrıntılarıyla burada paylaşacağım inşallah.
Kızlar topiğimize bir liste yapmayı önermiştim.Konu sahibi arkadaşım JAKOBİ sanırım yeterli vaktin yok, canım ben yapabilirim listemizi. Gelişmelerimizi takip etmek çok daha kolay olacaktır.

TOPİĞİMİZE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZN DİKKATİNE !
Arkadaşlar, oluşturacağımız listenin
infertilite sebebi
tedavi merkezi
kaçıncı deneme ( 2. ve daha fazlaysa olumsuzluk sonuç/ların neden/leri )
gibi bilgileri içermesini planlıyorum. Ne kadar ayrıntı verirsek, sorunumuza en yakın kişileri daha rahat tespit edip birbirimizin tecrübelerimizden daha ii faydalanabiliriz die düşünüyorum. Ayrıca topiğimizi sadece okuyabilen , topiğe katılamayan kader arkadaşlarımıza da daha ii yardımcı olabilirz.
Listeye eklememiz gerekn önemli şeyler varsa bildirin arkadaşlar, tedavilerimiz sonuçlandıkça yeni bir hamiş listesi içeren bir topik açarız hı ne dersiniz?