evet canım her zamanki gibi kalabalıktı. eşim hep gelir, bugün de geldi ama ben cuma günü gelmemesini istiycem çünkü sadece kan vericem e2 sonucuna göre iğnenin dozu tekrar belirlencek. en fazla 2-3 saat sürer. Bugün sabah 8:30 dan öğlen 2:30 a kadar oradaydık.
Her gün saat 18:00 de iğnemi yapıcam, bugün yaptım mesela kendim. Hiiiç acımadıı , çok basitmiş. Kasmaya gerek yokmuş. 175 doz vuruluorum, bu oran az mı çok mu normal mi, yanii bir anlamı vardır heralde yumurtalık rezervi açısından değil mi?
Canım ben seni yeni görüyorum, ben bu topiğin konu sahibi değilim ama liste hazırlama güncelleme yükleme işiyle ben ilgilendiimden , her arkadaşa bizzat es geçmeden sormaya çalışıyorum durumlarını. Bak sana da sorayım hemen
Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Dilersen (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerini paylaş ta listemize ekleyip, birlikte takip edelim sürecini...
işte bunu bu topiğe "tedaviye başladık" diye yazan herkese yazarım. Hadi sen de paylaş bilgilerini canım.
Çook ii geçti tatlım, iğneyi 175'lik verdiler, yaptım ilk iğnemi başladık bakalım, hayırlısı artık, ne olursa çok sevinices, ne de olmazsa çok üzülüces. Böyle söz verdik eşimle birbirimize. Yüce Yaradanımın takdiri, bekliyces ne kadar gerekiosa
evet sperm testi yani, mikrop çıkarsa ilaçla hemen kaybolur yani, ii sevindm, inş bir aksilik yaşamayız. Smyrnadan tek sen varsın canım listede. Ama orası da ii die duydum, nasıl oluo , her gidişinde kalabalık mı?
evet yha neden bööle bişe olabilir kii? Adminler bir açıklama yapsa keşke. Ya da kontes yeni bi rumuzla girse. Konteeeesss , canım yeni bi rumuz alll, hadi ama meraktan öldürme bizi? ? ? Günlerini sayıyoduk birlikte , ne oldu ki birden biree:26: