• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

çok geçmiş olsun bugun bende dr daydım inan aklımda hep sen vardın büyük bir heyecanla bekliyordum seni çok üzüldüm canım.

kalabalığız toplu olarak amin demek aynı duaya ... amin demek daha makbul.

evet ben 1 saatimi ayır bilirim yapabilirim kendime güveniyorum kesin okurum derim diyorsanız listeye başlayalım..

dua mız şöyle olacak..
niyet ederimki senin rızan ve duamın kabulu için ayetel kursu okumaya...
" Allahım evlat sahibi olmak isteyen ibrahim aleyhiselamı müjdelendirdiğin gibi bizi müjdelendir. evlat hasretimizi hayır ve sağlıklı müjdelerle dindir.
heveslerimizi hayallerimizi yıkma.. ......... arkadaşım da benim gibi bu yolda yürümekte evlat istemekte Allahım onuda sağlıklı ve hayırlı bir evlat ile müjdelendir."AMİN

ve ardından 313 adet aytel kursumuzu okuyacağız tekrar duamızı edip hem kendimize hem arkadaşımıza yollayacağız..

duygucum bende seve seve okurum canim:16:

DUYGU merheba ayetel kürs-i yi çok iyi düşünmüşsün benimde büyük ihtimalle p.tesi opu var bende 500 yasin-i şerife başladım ama zor oluyo dağıtması 1 kişi 1 yasin okunabiliyor.listeyi yapalım ben hızlı okurum hafızım.

senin hafız olmanı kıskandım başı taçlı gezeceksin öbür dünyada ..

bende sana 1 yasin okuyacağım..

senide listeye yazacağım ve şuan 4 kişiyiz..

1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan

PAZARTESİ LİSTE KAÇ OLURSA OLSUN HEMEN BAŞLAYALIM..

Son düzenleme:

evet ben 1 saatimi ayır bilirim yapabilirim kendime güveniyorum kesin okurum derim diyorsanız listeye başlayalım..

dua mız şöyle olacak..
" Allahım evlat sahibi olmak isteyen ibrahim aleyhiselamı müjdelendirdiğin gibi bizi müjdelendir. evlat hasretimizi hayır ve sağlıklı müjdelerle dindir.
heveslerimizi hayallerimizi yıkma.. ......... arkadaşım da benim gibi bu yolda yürümekte evlat istemekte Allahım onuda sağlıklı ve hayırlı bir evlat ile müjdelendir."AMİN

ve ardından 313 adet aytel kursumuzu okuyacağız tekrar duamızı edip hem kendimize hem arkadaşımıza yollayacağız..

ALLAH kabul etsin ins canı gölülden okurum .

senin hafız olmanı kıskandım başı taçlı gezeceksin öbür dünyada ..

bende sana 1 yasin okuyacağım..

senide listeye yazacağım ve şuan 4 kişiyiz..

1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan

PAZARTESİ LİSTE KAÇ OLURSA OLSUN HEMEN BAŞLAYALIM..

duygu simdi bu listeye ilaki bu topictenmi olmasi gerekiyor.
mesela benim annemde her ikisinide okur,arkadaslarimda oyle olabilirmi?

duygu çok saol inan çok sevindim ALLAH razı olsun bu arada benim adım dilek.p.teside inş opum olacak bir aksilik çıkmazsa.

Duygu hepimiz bir kerede 313 mu okumamiz gerekiyor yoksa 313 umu paylasacagiz...ve ben yarin okumak istiyorum...pzt sonuc gunum cok stresli olurum birde adet filan olursam diye hemen okumak istiyorum...

dua mız şöyle olacak..

bizi de yaz duygucuum, esimle birlikte okumaya calisacagiz;)

varya okadar çok sevindimki beni ağlattınız nekadar güzel birşey birbirimiz hiç tanımasakta duaaımızda bir oluyoruz.ALLAH razı olsun çooooooooooooooooooooook sevindim.

Kizim bana boyle duygusal seyler yazmayin aglayip duruyorum..hormonlu ilaclari dolu dolu kullandiriyorlar biri puf dese ben inga modundayim.....

maydonoz suyu ve lahana suyu içiyorum.. bol bol içimde ilaç artığı kalmasın diye..

çarşamba tekrar gel tekrar tahlil ver düşmemişse tekrar vurcaz aynından dedi.. ya tekrar tekrar neden vuruyor anlamadım.. siz vurdunuzmu?

ya acaba ne olacak başıma daha neler gelecek.. ay offf tüpbebk te bebekte yapmak hiç bukadar zor olmamıştı..

bana tek iğne yeterli olmuştu 2 gün sonra düşmeye başlamıştı değerim..

Merhabalar arkadaşlar beni de yanınıza alırsanız sevinirim.Ben 39 yaşınsayım 3 yıllık evliyim .Evlendiğim sene nin dördüncü ayında ikizlere hamile kaldım ama o dönem çok stresliydi eşimin kızı bizle yaşıyor epey sorun yaşadık evlenirken (şimdide yaşıyoruz ya) stre falan derken bebişlerim beni terketti sonra bir sene sonra tekrar hamile kaldım bu sefer bebişimin kalbi durdu.Daha sonra yaşımda olduğu için bir aşılama denedik sonucu olumsuz oldu Ağustosta tüp bebk denedik o da olumsuz oldu şimdi bu ay adetimi bekliyoruz dondurulmuş tedavisine başlamak için .Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah bu emeklerimizi karşılıksız bırakmasın

hayırlısı olsun. bende dondurulmuşlarla tedavideyim. galiba sana dondurulmuşlarla deneyenler bölümündede cvp yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam:26:
amin inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.

Mrblar. Arkadaşlar herşeyden önce moralinizi yüksek tutmanız çok önemli. Olacağına inanmamız gerekiyor. Unutmayalım ki hepimizin şansı %50. ya olacak ya olmayacak. Rabbim nasip etsin hepimize. Bu oranda gerçekten yüksek. Ben 2006 yılından beri endometriyozis hastasıydım. Çok büyük bir kist alındı. son iki yıldır bebek için uğraşıyorduk. İşlerin hiçte kolay olmadığını anladım. Ancak hiç bir zaman Allahtan umudumuzu kesmemiz gerektiğini anladım. Allah bizimle olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

geçmiş olsun arkadaşım. yazdıklarına kesinlikle katılıyorum.

slm kızlar nasılsınz bende yumurta toplama işlemim olcak pazartesı nerelerde tedavi görüosunuz merak ettım

hayırlısı olur inşallah cnm hadi bakalım boll şans. yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin artık rabbim sonunu güzel eylesin inş. ben izmirdeyim egeüniversitesinde tedavi görüyorum.

müminin mümüine duası makbuldur..

hergün 1 kişiye toplu 313 ayetel kursu okuyacağız ve ona yollayacağız nedersiniz...

liste yapalım.. hemen..

cnm iyi düşünmüşsün bende okurum, listeye ekleyebilirsin.

ayrıca 500 yasin okuyan arkadaşım bende 1 adet okuyabilirim.

1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
5-elvanelvan (+annesi+arkadaşları)
6-maybebaby..

listemiz artıyorrrrrrrrrrr :66:

GERÇEK İSİME GEREK YOK RABBİM NİYETİMİZİ BİLİYOR..

ENERJİYE İNANIRMISINIZ? DİNİ ANLAMADA ENERJİ ÇALIŞMASINA İNANAIRMISINIZ?
BEN İNANIRIM BİR ARA HEP BERABER ENERJİ YOLLAMAYI YAPALIM....

1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
6-maybebaby..

günaydınnn kızlarrrr.çok sevındımmmm ..bişeyyy sorcammmm.bende hayırlı bi doğummm sağlıklı bi çoçukk içinnn ve hala bende kalmasıı için listede olmakkk isterımmm.tabıı uyarsaa.şöylekııı benımm hala kanamalarımmm varrr.dr olabılır dediii yatıyorummm bir haftadırrr.10 gun daha yatcammmmmmmm...kafam çatlayacakkkk...şöyleee ben ezbere biliyorummm ..ozamannn pazartesiii kanamam olmaz iseee baslayabılırımmm herkes ne kadar okuyabılırseee sanırımmm cvp yazacağızzz topiğeeee.:)
ilk baharef ten baslıyoruzzzz ozamannnn.ben haber verırımmm.çunku hala devammm edıyorr.bu durumdaaa okuyamamm.
kendınızeee iiiii bakınnn.:66::66::66::66:

1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
6-maybebaby..

günaydın, çok güzel bişey. bende okurum, beni de eklerseniz sevinirim. hem yasin hem ayetelkürsi için.

1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
6-maybebaby..

beni de ekleyin bende okurum
bu duadan sonra 313 kere ayetel kürsi okunacak değil mi?

inan kaç gündür sonucunu çok merak ediyordum.
üzülme diyemeyeceğim bu mümkün değil fakat umudunu yitirme
dondurulmuş emriyoların var şanslısın aynı şeyleri tekrar yaşamadan 2.denemeni yapacaksın
inşallah 2.denemende tutacak
sadece inan umudunu kaybetme:3::3::3:

Back
X