baharcim ben 2 gun once adet oldum, hala suruyor. Bitince okuyabilrim degil mi? bu arada hala internet baglanti sorunumuzu cozemediler. . . sermuhcum allah tan umit kesme, insallah bir gun biz de yuzu gulenlerden olacagiz... elvanciim allahim embriolarina saglik versin, donmus bebe anneleri topigi acariz,nasipse![]()
tabi canım ne zaman istersen.. sıkıntı yapma..lütfen kendine..
Arkadasim yorum yapmak istiyorum,ama yapmiyacagim.cunki kendimi tutmayabilirim.neyse allah yardimcin olsun...
Ben insallah duami yarin okuyabilecegim,halen adetliyimde
allah gönlüne göre versin nezamn musait olursan ozaman oku kardeşim..allah can sağlığı versin herşey yolluna girer..
inanamıyorum okuduklarıma,allah önce kocan için sabır versin sana baharef...
..bunlar sölenicek laflar değil kesinlikle...acayip sinirlendim yaa daha fazla yazmıyim en iisi...
dış gebelikten sonra hamile kalma ihtimalin azalmıyor nerden çıkardın bunu canım sen!!!ha doğal yolla kalma ihtimalin zor oluyor benim gibi orası bir gerçek sonuçta tüp bebek için uğraşıyoruz zaten değil mi?
3 gündür üzüntüden bittim anlatamam
hastalığamı üzüleyim muallakta olan durumumamı bide şu densiz adamın lafınamı.. onu allahıma emanet ettim ama kalbim kolay kolay ona karşı düzelmeyecek..
ben üzüldüğünde grip sinirlendiğinde ses kısılması ve bademcik inmesi yaşayanlardanım
üzüldüğümde ya grip oluyorum yada bir yerime kıramp girip tutuluyor
bugun sol kolum ve boynum tutuk gezdim iş arkadaşlarım hiç tutlmuş görmemiş gibi bakıyorlar tövbe tövbe ..
akşam eve geldim eee yinemi hastasın dedi bana sende evlendiğimizden beri hastasın dedi..
durdum dedimki.. beni hasta eden sen olmayasın laflarınla dedim.. insan hastanın yanında kala kala hasta oluyor.. diye ekledim..
ohhh tırnaklarımı çıkardım ve sustu. bundan sonra böyle hep altan al hep pışpışla hep iyi davran ama üzülmesin komplex
yapmasın evlat olayını eee beni kim anladı
2 hormon düzelmesi ile beni sattı adam.
erkekler kediden daha nakördür derdi annem ama inanmazdım. ya nekadar haklıymış..