jakobicim saat 13:13 olmuş.sabah ezanı okunurken uyandım hepimiz için dua ettim...rabbim kabul eder inşallah...sabah ezanı okunurken yapılan dualar kabul olurmuş...allah yar ve yardımcın olsun...
nushucum naber tatlım ii olmana sevindim en güzelini yapıyorsun bende sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu...rabbim nasip ettiyse olur zaten...üzülsende değişmez üzülmesende..hiç değilse üzülme kendini yıpratma...zati bu hormonlar bizi yeteri kadar sarsıyor...
kıvılcım bozma moralini şimdiden...pozitif düşün yumurtaya can veren allah vericekse 1 yumurtaya verir zaten...bol bol dua et ii şeyler düşün başka şeylerle meşgul et kendini...allah inşallah sana tutunmasını nasip etsin...

ciroz bende pazartesi gittim hormon iğnelerine o zaman başladım cumartesi çağırdı.vardır bildikleri...takma kafana...
daha 3 günün var...bir sürü iğneler vücud bayağı yıpranıyor ve zorlanıyor...bide stres yapıyorsundur olamadım diye...
nushucum naber tatlım ii olmana sevindim en güzelini yapıyorsun bende sabırsızlıkla bekliyorum sonucunu...rabbim nasip ettiyse olur zaten...üzülsende değişmez üzülmesende..hiç değilse üzülme kendini yıpratma...zati bu hormonlar bizi yeteri kadar sarsıyor...
canım çok sıkkın arkadaşlar yumoşlardan sadece 1 tanesi döllenmiş oda 2. kalite transferim oldu ama umudumu şimdiden kaybettim galiba...
jakobi transfer çok kolay canım umarım sende sorunsuz bir transfer geçirirsin
kıvılcım bozma moralini şimdiden...pozitif düşün yumurtaya can veren allah vericekse 1 yumurtaya verir zaten...bol bol dua et ii şeyler düşün başka şeylerle meşgul et kendini...allah inşallah sana tutunmasını nasip etsin...
Selam kızlar bi şey soracağım. Dün tedaviye başladım ben kısa protokol. Doktor 5 günlük ilaç verip cumartesi kontrole çağırdı. Beş gün çok mu uzun ? sizler ilk kontrole kaç gün sonra gittiniz ???
ciroz bende pazartesi gittim hormon iğnelerine o zaman başladım cumartesi çağırdı.vardır bildikleri...takma kafana...
adett olamıyoruuuuuummm...deli olcam ya...tüp bebek tedavisinden sonra drum 10 gün içinde olcaksın diyor...bugün 7. gün ...hiç bu kadar gecikmemişti...sonuç negatif çıkmıştı...benim durumum da olan yok mu....nasıl adet oldunuz
daha 3 günün var...bir sürü iğneler vücud bayağı yıpranıyor ve zorlanıyor...bide stres yapıyorsundur olamadım diye...
Son düzenleme: