Selaaammmmm, kader arkadaşlarııımm

,nasılsınız görüşmeyeli? Ben bir kaç gün yazamadım topiğimize , PCnin bataryasında sorun varmış açılımıodu. 2-3 gün yeni bataryanın gelmesini bekledik kargodan. Okuldan da pek giremedim nete, fırsat bulamadım çoğu zaman, fırsat olan zamanlarda da sadece topiğimizi okuyabildim, çünkü ortalık çok kalabalıktı, arkadaşlar tüp tedavisi olduumu bilmiolar da, bu yüzden sadece okumakla yetindim...
Bu arada bugün için kontrole çağırmışlardı, gittim, yumoşların durumu çok iyiymiş,ilk 3 gün 175 doz Puregon , sonraki 4 gün 150 doz puregon kullandım. Ve bugün yumoşların çatlamaya hazır olduğunu söylediler. kaç yumoş olduğu OPU dan sonra belli olurmuş, yani 7 günde yumoşlar oluştu ama bu benim kafamı karıştırdı. Hızlı büyüyen yumoşlarda kalitesiz çıkma ihtimali daha fazla olabilir mi? Neyse , bu akşam 9'da, yani bir saat soora Pregnyl 5000 iki toz+iki su şeklinde kalçadan çatlatma iğnesini olacağım. Yarın hastaneye yatış yapılacak. Perşembe sabah erkenden yumoşlar toplanıp, Allah'ın izniyle Cumartesi transfer olacakmışşş. Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, Rabbim yeni sorunlarla karşılaştırmasın inş...
evet canım baya hızlı gelişti herşey 7 gun ilaç kullandım toplandı ve buyuk gun yarına bakalım hayırlısı darışı başına korkulcak hiçmbişey yok da gunden gune ilaçlardan şiştiğimi hissediyorum sadece o kadar bide beni şu sigarayı hiç içmesem çok iyi olcak bakalım bugun içmedim daha içmemeyi düşünüyorum. merkezden memnunmuyum sayılır kötünün iyisi diyebilirim. doktorla birebir konuşamıyorum o kadar yoğun ki tek sorun bu onun dışında çalışanlar iyi doktorda iyi böyle
Canım tedavin hayırlı olsun, senin de yumoşlar hızlı gelişmiş, ben de 7 gün kullandım iğneleri 8. gün-yani bugün- çatlatma iğnemi oluorum.Sence yumoşların hızlı gelişmesinin kaliteyi olumsuz etkilemesi söz konusu olabilir mi?
benim arkadaşım dilek 2005 yılında bütün parasılıklara rağmen tüp bebeğe karar verdiler bu arada 11 yıllık evliler aslında parası olmadığı için tamda o sıralarda doğum yapan bir kadının bebeğini alacaklardı dilek doğurmuş gibi hastanen onun asına ama dilek param olmasa bir kere şansımı denemek istiyorum dedi o zamanlar bizde ıspartada yaşıyorduk oda tabiki ve ordan burdan para buldular ankaraya anayolia tüp bebek merkezine geldiler tedaviye başladı iğnelerini kullanıdı her aşamasında yanındayım ağlıyoruz seviniyoruz sonra trnsfer günü geldi eşinde sperm yok tese yaptılar malesef hiiç bulamadılar ve kapattılar dediler ki sizin çocuğunuz olmaz oradan çıkarken şimdi tam hatırlamıyorum orada çalışan birimi öle bişeydi zift gibi bir ilaç adı vermiş 3 ay kullansın demiş belki faydası olur tabi çok ağlıyoruz ikimizde üzülüyoruz ama bu ilaçları kullanmaya başladı zift gibi her sabah akşam yedi eşi çok kötüymiş tadı ve bundan 6 ay sonra ağlayarak yanıma geldi hamileyim diye ben inanamadım oda inanmadı zaten hemen hastaneye gittik pozitif inanmadık özel hastaneye gittik pozitif inanmasık kendi doktoru vardı hakan bey kulakları çınlasın ona gittik bize dediki eşindenmi bu çocuk nasıl olur ama evet eşindedndi şimdi sanırım 5 yaşında ecrin var aynı babasının burnundan düşmüş allah herşeye kadir
allahım herşeyin zamanı var sen bilirsin sen herşeyin hayırlısını verirsin herşey senden yarabbim bizi de bu yolda çaresiz bırakma yani diyeceğim asla umutu kesmeyin
Çok ibretlik bir olay , canım paylaşımın için teşekkürler. Allah'tan assslllaa ümit kesilmezzz
kızlar değerim çok güzel yükseldi bugün çok şükür velet bizi şimdiden bi elinde oynatıyo ki sormayın bi var bi yokkk
perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801
ii demi

Harika canım, tekrar tebrikleeerrr

Süpper habeerrrr, zaten ben de 8. gün verdiğin sonucun kesinliğine inanmadıımdan , listeye negatif yazmamışş , yeni - ve zamanında- yapacağın testini beklemiştim. Canım çok üzdün kendini boşuna ama sonuç harika

, unutmuşsundur bile çektiğin sıkıntıları çoktaaannn

. Seni ve eşini çoook tebrik ediyorum, Rabbim sağ salim doğumlarını görmek de nasip etsin inş.
Selam kızlar,ben de 2 aşılama ,1 tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı,şimdi 2.tüp bebek yaptırıyorum.işler biraz karışık ve kandırıldık. size söylemek istediğim eğer Ankarada yaptıracaksınız lütfen ama lütfen sakın centrum tüp bebek,recai pabuccuya gitmeyin.inanılmaz şeyler yaşıyoruz.ve düşmanım bile bu acıları yaşamasın.inşallah isteyen herkese verir Allahım.
Canım çok üzüldüm kandırılmanıza, ve de çok şaşırdım. Özel değilse biraz paylaşırmısın, ne gibi sorunlar yaşadın?:26:
Maybe nerelerde kızlar kaç gündür göremedim burda..
Burdayım tatlıımm, sen nerelerdesin, ne yapıosun?
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...tedavi süreciniz hayırlı olsun...
MAYBEcim nerlerdesin?tedavin nasıl gidiyor?ayrıntıları bekliyorum merakla...sana mesaj attığım günün ertesi adet oldum şükür...baya sıkıntılı geçti...2 tane ağrı kesici aldım bana mısın demedi ne zaman içimden böle et parçası gibi bişey çıktı rahatladım...heralde tutunamayan embriyomuzdu...
Off, içim sızladı okuyunca.
Embrio olduğundan emin misin, gördün yani bebişini. İnş hemmen yeni tedavin sonuç verir canım, donmuş bebe koyacaklar değil mi? Bu sefer prosedür nasıl olacak canım, bahseder misin biras? Benim de çok hızlı gelişio sanki, sürekli ööööle ,boş boş ,beklemeye alıştıımızdan, bu hız başımı döndürdü diyebilirim. Hayırlara vesile olsun inş, ama bende ne heyecan var, ne bişe, küçük bir Yusufyusuf :18: ruh hali o kadar.
Birazdan çıkıp çatlatma iğnemi yaptırıcam, yarın hastaneye yatış, Perşembe sabahtan OPU, cumartesi nasipse TRANSFER. Bakalım bizi neler beklio
Kızlar Kontese noldu dersiniz? Ne güzel yazıodu, bir anda kayboldu:26:, endişeleniorum doğrusu