benim eşimdeydi problem..
varikoselli vardı sperm sayısı 3 milyon du ve prolaktin problemi vardı
ben ona o kadar çok destek oldum ..
hiç yüzüne vurmadım ameliyatlarda yanındaydım.. bebekten öte baktım arkadaşları bile kıskanıyordu ona bakımımı ve takılıyorlardı..
ve cuma günü o kadar büyük bir nankörlük yaşadım ki.. 3 gündür uyuyamıyorum..
eşimin tahlileri için 1 hafta uğraştık varikosel tekrarlamış.. ama tüm hormonlar süper sperm sayımız 5 milyon vs..
o arada eşimin bir arkadaşı evlenmişti 4 ay önce tüp bek yapmaya kara verdiler sperm sayısı çoook düşük diye ve nasıl olduysa eşi 43 yaşında kadın kendiliğinden hamile kladı
veeee olan oldu..
eşim döndü dediki benimle aynı sperm sayısı olan arkadaşımın 43 yaşındaki karısı hamile kalabiliyorsa
benim hormonlaımda yerindeyse demekki sorun bende değil miş sendeymiş sen kadın değilsin demekkki dedi bana ..
baksana dedi senin içinde problem varmış bebek tüpüne takılmış.. zaten pıhtılaşmadan içine koyulan bebeği bile besleyemiyorsun dedi..
ailelerde sorduğunda sorumlu belli hastalıklı olan sensin dedi bana..
4 yıldır evliyiz 4 yıldır her ilişkide içine aktım neden bebek olsun diye aşılama dedin gittik ne oldu şimdi tüp dedin gittik ne oldu pıhtılaşma probleminden bebği besleyemedin öldü gitti tüpe yerleşti bide şimdi o çıktı işte sen kadın gibi kadın değilsin dedi bana ..
kadın olsaydın 30 yaşında halinle kalırdın.
senden 10 yaş büyük olan kadın senden daha kadın dedi bana
dünyam başıma yıkıldı..
ben dış gebeliğimemi yanayım..
dış gebelikten sonra anne olma ihtimalimin çooook çok azalmasınamı..yanayım..
yoksa daha düne kadar bebek yapmayı cehil insan düşüncesi gören bana bebek takıntın var senin aptal ev kadınları gibi diyen
tüp bebk merkezinde bile millete rezil ettin beni diye her seferinde sorun çıkaran..
dakkikada bir çalışma hayatımı eğitimimi yüzüme vurup sanki bebek istemek için evlat sahibi olmak suçmuş gibi davrana bu adam bir anda okadar acı konuştu ki..
canım çok yandı kızlar kendimde değillim..
inanın..
hayatımda ilk defa nefesim kesildi hayatım da ilkdefa ölmek istedim..
sevdiğim adam
desteğim olan adam
öldüm oan yıkıldım..
işe geldim ama nasıl geldim bilmiyorum yüzünü görmek istemiyorum son 3 gündür uykum yok diyip başka odada yatıyorum..