2011 Ağustos Meleklerinin Resimleri

teşekkür ederiz....ligtlifebiraz ay farkı olcak ama ( genelde yaş farkı derler ) gençler kendileri bilir...bu arada gruptan ademelde kızıma talip söylim

olsun zengin olurlar ademel mi :44: o zaman senin cadı kız hangi oğlanı isterse ona verirsin ama biz ağrlığınca altın yaparız haberin ola

olsun zengin olurlar ademel mi :44: o zaman senin cadı kız hangi oğlanı isterse ona verirsin ama biz ağrlığınca altın yaparız haberin ola
evet zengin olurlarşu altın işini ben bi düşüneyimmemlekete neresi? bi tanışalım önce
maşallah pek bı cıddı bu kız he:) yerım onun ayaklarını ben.
bırkaç gun sonra bende oğlumu koyarım ınsallah

inşallah bekliyoruz canım...doğum yarındı sanırım....allah kolaylık versin...

evet zengin olurlarşu altın işini ben bi düşüneyimmemlekete neresi? bi tanışalım önce

inşallah bekliyoruz canım...doğum yarındı sanırım....allah kolaylık versin...

memleketin önemi yok yaa ben gelinime ağırlığınca altın yapmak istiyorum memleket adetleri ne derse önemli diil bizim için bizim gönlümüz zengin :)) ama illa memleket önemli diyorsan trakyalıyız

memleketin önemi yok yaa ben gelinime ağırlığınca altın yapmak istiyorum memleket adetleri ne derse önemli diil bizim için bizim gönlümüz zengin :)) ama illa memleket önemli diyorsan trakyalıyız

biz bi düşünelim...damat adayımızda gelsin bi görelim....trakyalıları severiz...

Bu da benim minnacık kızım Eylül:)

İlk foto doğduğu gün hastane çıkışı bile kocaman olmuştu üstüne. Hala daha yeni doğan kıyafetleri giyiyoruz zaten:))
Diğeri de 1-2 gün önce babasının kucağında çekildi...

maşallah hepinizin yavrularına.Allah bize de nasip etsin inşallah

ayyy maşallah annesi çok tatlı olmuş gülse :)))
hele su alttaki 2. fotoda çok seksi bir durus sergilemiş kızımız :)))) ayyy yanaklar sıkmalık valla :))

ben onu da yerim çoraplarını da...maşallah kızına canım tütüüttütüüüüü
teşekkür ederiz..bu çoraplarla çok rahat ediyor diğerleri hemen çıkıyor...

annesi minnak ama çok tatlı bu minik kız

allah bağışlasın canım çok tatlı

ayyy maşallah annesi çok tatlı olmuş gülse :)))
hele su alttaki 2. fotoda çok seksi bir durus sergilemiş kızımız :)))) ayyy yanaklar sıkmalık valla :))

teşekkür ederiz teyzeleri....evet tontişleşmeye başladı...

hepinizin bebeklerine maşallah taze anneler.bizde geçen sene sizin gibi aynı heyecanları yaşıyırduk.şimdide doğum günlerinin,ve ilk adımlarının heyecanlarını yaşıyoruz.mesajlarınızı okuyunca zamanın ne kadar çabuk geçtiğini bir kere daha anladım.bebişlerinize ve size sağlıklı huzurlu günler diliyorum..

maşaAllah berekeAllah bebişlerinize

işte benm küçük paşam Talha Eymeniiimm

alttaki foto ilk fotomuuzz sert erkekiim beniim

maşaAllah demyenin kendine nazar değsinn (= pc si bozulsun işşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…