çok tatlı maaşallah canım ya
teşekkür ederiz....ligtlifebiraz ay farkı olcak ama ( genelde yaş farkı derler) gençler kendileri bilir...bu arada gruptan ademelde kızıma talip söylim
Eki Görüntüle 245904 Eki Görüntüle 245903 Eki Görüntüle 245905 Eki Görüntüle 245906 Eki Görüntüle 245907
az önce çekildik...kolejli çoraplarımızla
evet zengin olurlarolsun zengin olurlar ademel mi :44: o zaman senin cadı kız hangi oğlanı isterse ona verirsin ama biz ağrlığınca altın yaparız haberin ola
maşallah pek bı cıddı bu kız he:) yerım onun ayaklarını ben.
bırkaç gun sonra bende oğlumu koyarım ınsallah
evet zengin olurlarşu altın işini ben bi düşüneyim memlekete neresi? bi tanışalım önce
inşallah bekliyoruz canım...doğum yarındı sanırım....allah kolaylık versin...
memleketin önemi yok yaa ben gelinime ağırlığınca altın yapmak istiyorum memleket adetleri ne derse önemli diil bizim için bizim gönlümüz zengin :)) ama illa memleket önemli diyorsan trakyalıyız
Eki Görüntüle 245904 Eki Görüntüle 245903 Eki Görüntüle 245905 Eki Görüntüle 245906 Eki Görüntüle 245907
Bu da benim minnacık kızım Eylül:)
İlk foto doğduğu gün hastane çıkışı bile kocaman olmuştu üstüne. Hala daha yeni doğan kıyafetleri giyiyoruz zaten:))
Diğeri de 1-2 gün önce babasının kucağında çekildi...
Eki Görüntüle 246008 Eki Görüntüle 246009
ayyy maşallah annesi çok tatlı olmuş gülse :)))Eki Görüntüle 245904 Eki Görüntüle 245903 Eki Görüntüle 245905 Eki Görüntüle 245906 Eki Görüntüle 245907
teşekkür ederiz..bu çoraplarla çok rahat ediyor diğerleri hemen çıkıyor...ben onu da yerim çoraplarını da...maşallah kızına canım tütüüttütüüüüü
annesi minnak ama çok tatlı bu minik kızBu da benim minnacık kızım Eylül:)
İlk foto doğduğu gün hastane çıkışı bile kocaman olmuştu üstüne. Hala daha yeni doğan kıyafetleri giyiyoruz zaten:))
allah bağışlasın canım çok tatlı
ayyy maşallah annesi çok tatlı olmuş gülse :)))
hele su alttaki 2. fotoda çok seksi bir durus sergilemiş kızımız :)))) ayyy yanaklar sıkmalık valla :))
Bu da benim minnacık kızım Eylül:)
annesi minnak ama çok tatlı bu minik kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?