2011 Ağustos Meleklerinin Resimleri

gerçekten çok benziyor en çokta sizin şu en alttaki fotoda benzettim ben..yatağın üstünde güller içindemeleklerimiz aynı gün doğdu hemde...

işte benim kuzum Bade :)

hastanede ilk karelerden...

burda 1 haftalık...

bunlar da son hallerimiz teyzoşları...maşallah demeden geçmiyelim emi:)

Aşağıyı bayıldım hepsineeee coook tatlilaaar
Masallaaaahh diyeyim bunlarda benden nazarlklari olsun :))

Kızlar bebişler çok tatlı...

Benim minik kızım da işte bu:)

Eki Görüntüle 246492

Kızlar bebişler çok tatlı...

Benim minik kızım da işte bu:)

Eki Görüntüle 246492

maşallah subhanallah kuzulara hepsi bir birinden tatlı. Allah yavrularınızı nazardan, kötü gözden sakınsın.

gerçekten çok benziyor en çokta sizin şu en alttaki fotoda benzettim ben..yatağın üstünde güller içindemeleklerimiz aynı gün doğdu hemde...

evet canım aynı gün doğdular. bende bakıyorum da gerçekten hepsi benziyo birbirine hep saçlılar ve siyah saçlılar maşallah bütün meleklere nede çabuk büyüyolar bi bakmışız gelin oluyolar ay fena oldum yaaa :26:

Son düzenleme:
Canim kardeslerim
Öncelikle Allahutaala yavrularinizi sizlere bagislasin kuzulariniza rabbim hayirli saglikli uzun ömürler versin ins Maasallah tebarekellah hepside birbirunden guzel Mevlam korusun esrgesin anne babalarina saygili hayirli evlatlar olsunlar insallah AMINNNNN
Bende bir agustos annesi olaraktan hepinizi tebrik ediyorum.Ara sira olsada sizleri takip ettim yavrumu ben cooook gec bulanlardanim sukrolsun gec olsada analik duygusunu tattirdi mevlam Allahim bu gecenin hurmetine bu ugurda emek veren heerkesin kucaklarini doldursun analik ve babalik duygusunu tüm olmayanlara tez gunlerde tattirsin ins
Allaha emanet olunuz selam ve duayla sevgiler

buda benim kızım kızlar hastanedeki sarılık olduğumuz dönemde çektiğim bi foto şimdi kızımın saçları yok kazıdılar çünkü beyin ultrasonu için . maşallak barekallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…