Eki Görüntüle 248144
buda benim kızımkızlar hastanedeki sarılık olduğumuz dönemde çektiğim bi foto şimdi kızımın saçları yok kazıdılar çünkü beyin ultrasonu için . maşallak barekallah
işte benim kuzum Bade :)
hastanede ilk karelerden...
Eki Görüntüle 247161
burda 1 haftalık...
Eki Görüntüle 247162
bunlar da son hallerimiz teyzoşları...maşallah demeden geçmiyelim emi:)
Eki Görüntüle 247163
Eki Görüntüle 247164
Eki Görüntüle 247165
Eki Görüntüle 248571 Eki Görüntüle 248573
doğuma girerken fotoğraf makınası vermıstım personele saolsun okadar guzel okadar detaylı fotograflar cekmıskı kız (karnımın acılırken kapanırken cıkarken doğarken herbırseyı)
yakısıklı oğlumun maviş maviş gözlerinide amelıyathaneden cıkmadan personel cekmıs.makına benım elımde olsa belkı okadar guzel bır poz yakalayamazdım.
doğuma girerken fotoğraf makınası vermıstım personele saolsun okadar guzel okadar detaylı fotograflar cekmıskı kız (karnımın acılırken kapanırken cıkarken doğarken herbırseyı)
yakısıklı oğlumun maviş maviş gözlerinide amelıyathaneden cıkmadan personel cekmıs.makına benım elımde olsa belkı okadar guzel bır poz yakalayamazdım.
Eki Görüntüle 248144
buda benim kızımkızlar hastanedeki sarılık olduğumuz dönemde çektiğim bi foto şimdi kızımın saçları yok kazıdılar çünkü beyin ultrasonu için . maşallak barekallah
maşallah çok tatlı bir bebek, büyüğünce çok güzel olacak bu kız annesi
hepınıze tesekkurler teyzelerı ellerınızden opuyoruz bayram haçlıkları dualarınız guzel dıleklerınız olsun:)
bu arada BEGEN seçenegı kaldırıldı mı yazıları begenemıyorum:))
Boooosveeeeer kökü Berrak'da şimdi sağlıklı ya ona bak maşallah gözlerde Çelkik ÇekikEki Görüntüle 248144
Eki Görüntüle 249412
inşallah şimdi ekleyebilmişimdir :)
Ay maşallah hepsi çok güzeeell
Sulesli,stzmn,geremy.nazsem;
kızlar çok şeker minikleriniz. Maşallahhhh diyeyim..
Bende resim ekleyeyim:)
Eki Görüntüle 250588
Eki Görüntüle 250589
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?