2011 Ağustos Meleklerinin Resimleri

kızlar Allah hepinizin bebeklerini sizlere bağışlasın..benim de :)
bu minnakların hepsini bi araya getirip mıncırmak lazım
hepsi birbirinden şeker yahu :)
şöyle düşündüm de içerde neler saklamışız meğer..
bahtları güzel olsun inşallahhh
ben meleğimi bir türlü ekleyemedim ama gene denicem

doğuma girerken fotoğraf makınası vermıstım personele saolsun okadar guzel okadar detaylı fotograflar cekmıskı kız (karnımın acılırken kapanırken cıkarken doğarken herbırseyı)
yakısıklı oğlumun maviş maviş gözlerinide amelıyathaneden cıkmadan personel cekmıs.makına benım elımde olsa belkı okadar guzel bır poz yakalayamazdım.

Eklentiler

• $IMG00188-20110825-2155.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:

maşallah canım diğer tarafa yazdım ama görünce resmini burayada yazayım dedi çok tatlı... özellikle son pozu harika

maşallah canım mavişin çok tatlı....

çekik çekik gözler maşallah annesi şimdi daha gür çıkar saçları...

oyyy kuzummm yerim ben onun bakışlarını ya maşallahh kuzuyaa:) bu arada battaniyelerimiz de aynı :))) öptüm mıncıkladım miniğiii:)

h]

kızımın son resimleri

Eklentiler

• $DSC01950.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
hepınıze tesekkurler teyzelerı ellerınızden opuyoruz bayram haçlıkları dualarınız guzel dıleklerınız olsun:)

bu arada BEGEN seçenegı kaldırıldı mı yazıları begenemıyorum:))

hepınıze tesekkurler teyzelerı ellerınızden opuyoruz bayram haçlıkları dualarınız guzel dıleklerınız olsun:)

bu arada BEGEN seçenegı kaldırıldı mı yazıları begenemıyorum:))

evet beğen seçeneği kaldırılmış artık beğenemiyoruz:)

Boooosveeeeer kökü Berrak'da şimdi sağlıklı ya ona bak maşallah gözlerde Çelkik Çekik ))

Eki Görüntüle 249412
inşallah şimdi ekleyebilmişimdir :)

Ay maşallah hepsi çok güzeeell ))

küçük paşam beniim (=

alt yapı çalışmalarıı başlıyoo

vee mutlu sonn

maşaAllah demeyeniiiin kendine nazar değsin işşallah

bu ne tatlılık maşallah bebeklerinize Allah bahtlarını da kendileri gibi güzel etsin inşallah

only smile senın mınıgınde cokkk tatlı maşallah.bıcır bıcırlar ya hepsı kokluyorum koynundan onu:) bnm paşa kollarını kaldırmıs uyuyor bayılıyorum bu uyuma şeklıne:)

yaaa ne bu resimler şimdi yerim ben bu şeker şeyleriimaşallah hepsine allah analı babalı büyütsün.
benimkiler büyüdü artık kucağa alıp sevilmiyor, bende mi yapsam bitane daha ,hem kardeş istiyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…