2011 Ağustos Meleklerinin Resimleri

bütün kuzucuklara maşallah süphanallah
allahım analı babalı, sağlıklı sıhhatli büyümelerini nasip etsin..

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
Hepsine kocaman maşallah :) Ben de 2010 ağustos annesiyim. Biz diğer anneler ve bebişleriyle yüzyüze görüştük ve görüşmeye devam ediyoruz. :) Kuzularımız 1 yaşında artık,birbirleriyle oyuncak kapma savaşı yapıyolar :))) Yani anlayacağınız zaman öyle hızlı geçiyo ki, eski resimlerine bakıyorum kızımın, bi de kendisine , aaaa ne çabuk büyüdü diyorum. :) Allah mutlu,sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah hepsine. :)

kızlar, bebeklerimiz nasılda tatlılar. maşallah diyelimde nazar değmesin. allah analı babalı büyütsün. inşallah gelecekleri parlak olur. tabi şans yıldızlarıda hep onları en doğru yolda yönlendirir.

canım, maşallah. ikinizde çok güzel çıktınız. hele miniğin mevlüt elbisesi pekde şık. beden olarakda iyi bulmuşsunuz. ben kızıma bedenini bulmak için baya bir uğraştım, kızım biraz minik doğdu da
canım, sizi facetan takip ediyorum. bebeğinin maşallahısı var, çok tatlı. hele o yanakları, insanın sıkası geliyor:)

inşallah bizde sizler gibi 1.yaş günlerini kutlarız

canım bizde sizi takipteyiz....ayrıca teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…