Eki Görüntüle 260821 Eki Görüntüle 260819 Eki Görüntüle 260820
Pamuk oğlumun mevlüt fotoları kızlar.. maşallah diyelim lütfen
Eki Görüntüle 260563 Eki Görüntüle 260564 Eki Görüntüle 260565 Eki Görüntüle 260566
ZEYNEP BEGÜM ÜN SON RESİMLERİ :))
inşallah bizde sizler gibi 1.yaş günlerini kutlarız
maşallah meleklerinize
pek bi tatlı çıkmış:)
tam paşa olmuş:)) bebek kıyafetlerinden kurtulmuş koca adam olmuş bu yaa
Eki Görüntüle 260563 Eki Görüntüle 260564 Eki Görüntüle 260565 Eki Görüntüle 260566
ZEYNEP BEGÜM ÜN SON RESİMLERİ :))
maşallah canım çok tatlı olmuş..benim kız mevlitte gelinlik giyer artık henzü yapamadık..koca kız oldu
teşekkür ederim kızlar..
çok tatlı maşallh..mevlüt kıyafetide çok hoşmuş ...sorması ayıp nerden ve nekadar aldınız?
teşekkürler tatlım 1 aylık olduk bugün :) eminim senin zıpırada çok yakışacak :)
idil bebeden aldım canım. fiyatı tam hatırlamıyorum bşka birşeyler daha almıştım ama 50 civarı diye hatırlıyorum.
gerçekten melek bunlar biz de göbek adını Melek koyduk kızımın.. evlenmeden önce karar vermiştim..
bizde kızımın adını taaaaa 5 yıl öncenişanlyken koymuştuk
kızlar mis gibi bebekleriniz varmış. insan resimlere bakmaya doyamıyor. bir süre sonra tüm fotoğraflara bakınca bebekleri birbirine benzetmeye başladım. arada kendi kızmla benzerlikler buluyorum. şimdi kızımı emzirtip bende ekleyim, çok heveslendim:)
ay, bu şapkası yan olan fotoğrafa bayıldım. maşşalah baya tatlı oğluşunuz varmış...Eki Görüntüle 260821 Eki Görüntüle 260819 Eki Görüntüle 260820
teşekkür ederiz teyzesikızlar mis gibi bebekleriniz varmış. insan resimlere bakmaya doyamıyor. bir süre sonra tüm fotoğraflara bakınca bebekleri birbirine benzetmeye başladım. arada kendi kızmla benzerlikler buluyorum. şimdi kızımı emzirtip bende ekleyim, çok heveslendim:)
ay, bu şapkası yan olan fotoğrafa bayıldım. maşşalah baya tatlı oğluşunuz varmış...
işte Deniz kzımız...
aslında bir kaç tane daha eklemye çalışıyordum ama bir sorun oluştu ancak şu ikisi eklendi, olmazsa daha sonra yine denerim:):)
bu bizim ilk haftalardan...Eki Görüntüle 264379 Eki Görüntüle 264380
Eki Görüntüle 266464 Eki Görüntüle 266463 Eki Görüntüle 266465 Eki Görüntüle 266462
elif beray'ıma maşallah desin teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?