sen naz yapmıyon bi de,güçlü,neşelisin,karnın da minik ya,o da aynen eskisi gibi davranıyo,hamileliğine tam adapte olamamış galiba,ona bidaha akşamları seni yalnız bırakmamasını söyle bence
benim eşimde ilk zamanlar karnım minik diye bide kendiside adapte olmadığından aynen böyle ihmal ederdi,çok küstüm ettim baktım olcak gibi değil,sonradan işte bi anda ben baba oluyorum havalarına girdiadamı tanıyamaz oldum,çok sevdiği arkadaşlarının buluşma tekliflerini redetmeler,annesine karşı beni savunmalar felan ay dedim bu hep böyle devam etsin ben her yıl doğururum
artık böyle olcakmış ama beyfendi,bakalım dediği gibi sözünde durcakmış,ama hele bi yanlız bıraksın,canına okurum onun
varmı böyle adamlar yaa.insan hiçmi merak etmez şu bebğin tekmelerine bi bakayım.dur bi hastaneye beraber geleyim çocuğumun durumunu öğreneyim.
bizimkide ben uyurken eller göbüşte uyuyo.bizim yaramaz gece kıpır kpır geziyo.babasıda kızım babsına alışsında beni daha çok sevsin diyo.
ah ah yok cnm nerdeeee onda düşünce,
bi bu konuda böyle,
oda daha önce korkutulduğum için,olayı anlattığımda ürperdi,o sebeple yanlız bırakmıyor,yoksa düşünce nerde benim kocada
mrhb arkadslar
ben 25 haftalık hamıleyım ve henuz sadece 1 kere balık(hamsı) yedımm. doğrusu yıyemıyorummm onceden tukete blıyorsdum oysa((( balık yıyemedımden dolayııı cevız ıcı semız otu falan ye dıyorlar... doktora her gıttımde sormaya unuttum. mevsımden dolayı eylul oncesıde yıyemedım ..(((
sabah haberleri dinlediniz mi kadın kocasını kandırmış hamileyim diye,adam çocuğu olmuyo diye kadını boşayacakmış oda bunun için yapmış,sonra da hastaneden bebek çalmaya çalışırken yakalanmış,eşim diyo nasıl iş bu,adam tam bi öküz olmalı,nasıl karısının yastıkla dolaştığını anlamaz,yatakları mı ayırmışlar,hiç mi dokunmamış karnına diyo,bana diyo aç karnını bakcam yastık mı vargünlük eli karnımda uyuyo o adam tam bi molozmuş anlaşılan
hödükmüş işte adam
benim eşim sabah 5 te bursaya gitti 8 de işi var diye sabah 5 te ben ataşehire gittim bıraktım otobüse :) geçenlerde de gece 2de ankaraya gitmesi için yine ben gtrdm gtrym diyorum olur diyor yani çok ta sorun değil ne kadra ilgi alaka düşün :) benim şansıma böyle ilk eşim oğluma 8 yada 9 aylıktım sanırım 13 yıl önce cep telefonlarıda yoktu üstelik sabah 5 te akrabaları balık tutmaya gidelim demişler bu da tmm dmş ben diyorum ki evde yalnız kalıcam ya sancım tutarsa ilk bebek bilmiyorumda sana nasıl ulaşcam ddm olmaz şimdi söz verdim gelemem desem ayıp olur dedi eşim gitti ben uyuyamamış ağlamıştım o gün hep yani bende mi bişey var anlamadım gtt pek düşünülen eş olamıyorum ne sebepten anlamıyorum
mrhb arkadslar
ben 25 haftalık hamıleyım ve henuz sadece 1 kere balık(hamsı) yedımm. doğrusu yıyemıyorummm onceden tukete blıyorsdum oysa((( balık yıyemedımden dolayııı cevız ıcı semız otu falan ye dıyorlar... doktora her gıttımde sormaya unuttum. mevsımden dolayı eylul oncesıde yıyemedım ..(((
allaha sukutr iyi sayilirim terapistcimin ellerine saglik deyim.ya benim oglanda bana yapisik ikiz gibi oldukkkkkaynısını oglumda bızde denedik almayalım bakalım ne zaman pes edecek dedik ama nerde bır saat hıc susmadı yıne biz pes ettik ve o ınatcılıgı hala devam ediyor oglumun doktorumuz senin oglun ınatcı bazı şeyleri yaptıramassın huyuna göre gıdecen dedı suan bende öyle davranıyorum ama bazende acayıp bunaltıyor hele şimdi hamılelıkte cok zor gelıyor okulada başladı kardeş kıskanclıgıda var hepten huysuz aksi bişey oldu bu aralar
amin inş cnm babası cok umutlu bu bambaşka olacak diye de ben bişey diyemıyorum:) rahatsızlıgı olmasada uyumuyorlar cnm kızım 13 yasına geldi hala uyumayı sevmıyor oglumda 7 yasına geldı nerdeyse oda aynı ödleri kopuyor biraz fazla uyuyacaklar diye
ins demetcim inşgerci artık her turlu zorluklarına alıştımya bunda cok bır endişem alışkanlık yapıyor sanırım arada bir patlama nöbetlerim oluyor o ayrı
sen nasılsın senın nasıl gıdıyor cnm??
DEMETTUBAM sana noldu cnm hayırdır nıye agla agla şişirdin o güzelim gözleri
canim dogum gunun kutlu olsun nice nice senelereAyy doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim gönlünüze sağlık
slmmm iyiyiz sen nasılsın oğluşun nasıl
mrhb arkadslar
hadi onu geçtim 9 ay boyunca hiçmi giyinmedi eşinin yanında ilginç bir durum bence altından başka şeyler çıkar eşininde vardır haberide eşini kollamak için yapıyordur
biz evlilik sürecinde çok sorunlar yaşadık cnm,
eşim ilk zamanlar hep kendi ailesini tutar benide asla düşünmezdi,
her tartışmamızda annesini haklı görürdü,dedim yandım ben,ilerde bebek olursa bu böyle nası devam edicek,
sonra hamile kalmam mucize gibi oldu,ilk aylar değil ama son aylarda baya değişti,kötü bi eş diyip hakkını yiyemem,ama düşüncesizdi,şimdi çok şükür benim içn ideal eş oldu,
işin gerçeği fırsatı değerlendiriyorumda,annesi geçen bi laf söyledi,onca insanın içinde söylenmicek bi laf,akşam eşime söyledim,aynı gün annesini arayıp bi daha karım hakkında hiç bi yerde konuşmayın dedi,babalık ve eş olma bilincine geç ama temiz vardı,iş yerine çiçek çikolata felan göndermiş,eskiden olsa havalara uçar hemen arar şımartırdım onu,şimdi tınlamıyorum,o arıyor almadınmı hesiyeleri felan diye,hııı saol yoğundum arayamadım felan diye geçiştiriyorum,ve böyle itip kakmak onu daha sadık yaptı buna kanaat getirdim,umarım böyle de devam eder
biz evlilik sürecinde çok sorunlar yaşadık cnm,
eşim ilk zamanlar hep kendi ailesini tutar benide asla düşünmezdi,
her tartışmamızda annesini haklı görürdü,dedim yandım ben,ilerde bebek olursa bu böyle nası devam edicek,
sonra hamile kalmam mucize gibi oldu,ilk aylar değil ama son aylarda baya değişti,kötü bi eş diyip hakkını yiyemem,ama düşüncesizdi,şimdi çok şükür benim içn ideal eş oldu,
işin gerçeği fırsatı değerlendiriyorumda,annesi geçen bi laf söyledi,onca insanın içinde söylenmicek bi laf,akşam eşime söyledim,aynı gün annesini arayıp bi daha karım hakkında hiç bi yerde konuşmayın dedi,babalık ve eş olma bilincine geç ama temiz vardı,iş yerine çiçek çikolata felan göndermiş,eskiden olsa havalara uçar hemen arar şımartırdım onu,şimdi tınlamıyorum,o arıyor almadınmı hesiyeleri felan diye,hııı saol yoğundum arayamadım felan diye geçiştiriyorum,ve böyle itip kakmak onu daha sadık yaptı buna kanaat getirdim,umarım böyle de devam eder
kolamak için değil de belki de etrafa karşı rol yaptılar hamile diye,bebek hırsızlığına o da ortaktır belki
aman maşallah bir ömür böyle devam etsin inşllh.benim ki değişmez bizim sorunlar aşılcak gb değil 2 günde 1 haksız yere beni ağlatıyor sonrada ne kdr sürecek yası diyor dalga geçer gb bişey dememiş beni üzmemiş gb devam ediyor doğumdan sonraya erteledim ayrılma kararımı değişceğini sanmıyorum yada ben bana yaptığının altında yatan sebebi öğrenmeden gitmekte istemiyorum bakalım bebeğim doğunca tekrr oturup konuşacağım düzelmezse çaresine bakacağım
aman maşallah bir ömür böyle devam etsin inşllh.benim ki değişmez bizim sorunlar aşılcak gb değil 2 günde 1 haksız yere beni ağlatıyor sonrada ne kdr sürecek yası diyor dalga geçer gb bişey dememiş beni üzmemiş gb devam ediyor doğumdan sonraya erteledim ayrılma kararımı değişceğini sanmıyorum yada ben bana yaptığının altında yatan sebebi öğrenmeden gitmekte istemiyorum bakalım bebeğim doğunca tekrr oturup konuşacağım düzelmezse çaresine bakacağım
Bende balık sevmem ama mutlaka yememız sart cocugun beyın gelişimi için cok onemlı vıtamın folık asıt ıcıyorsundur degılmı gunde 1 kere.balık kızartma agır gelıosa fırınla bısı yap ama mutlaka ye.
ceviz badem fındık gunde 3-4 tane yemelıymısız.hergün süt ıcılmesı gerek bırde bende 25,haftamdayım.
Nekadar mumkun bılmıorum ama arkadaslar içten ağlamayın bebekte damak yarıklıgı bıle yapıyormus.stress sıkıntı herseyın nedenı.
buarada 4 boyutlu ultrason cektırenler nerde ve nekadara cektırdınız??
offf kızlar ben çok sıkılıyorum yaa karnım büyüdükçe daralıp bunalır oldum duramıyorum yerimde
yeni hobiler mi edinsem naaaapsammmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?