2011 Aralık Anneleri

hödükmüş işte adam

ah ah yok cnm nerdeeee onda düşünce,
bi bu konuda böyle,
oda daha önce korkutulduğum için,olayı anlattığımda ürperdi,o sebeple yanlız bırakmıyor,yoksa düşünce nerde benim kocada

benim eşim sabah 5 te bursaya gitti 8 de işi var diye sabah 5 te ben ataşehire gittim bıraktım otobüse :) geçenlerde de gece 2de ankaraya gitmesi için yine ben gtrdm gtrym diyorum olur diyor yani çok ta sorun değil ne kadra ilgi alaka düşün :) benim şansıma böyle ilk eşim oğluma 8 yada 9 aylıktım sanırım 13 yıl önce cep telefonlarıda yoktu üstelik sabah 5 te akrabaları balık tutmaya gidelim demişler bu da tmm dmş ben diyorum ki evde yalnız kalıcam ya sancım tutarsa ilk bebek bilmiyorumda sana nasıl ulaşcam ddm olmaz şimdi söz verdim gelemem desem ayıp olur dedi eşim gitti ben uyuyamamış ağlamıştım o gün hep yani bende mi bişey var anlamadım gtt pek düşünülen eş olamıyorum ne sebepten anlamıyorum

mrhb arkadslar

ben 25 haftalık hamıleyım ve henuz sadece 1 kere balık(hamsı) yedımm. doğrusu yıyemıyorummm onceden tukete blıyorsdum oysa((( balık yıyemedımden dolayııı cevız ıcı semız otu falan ye dıyorlar... doktora her gıttımde sormaya unuttum. mevsımden dolayı eylul oncesıde yıyemedım ..(((

artık sezon açıldı ben de sadece 2 kere yedim,uskumruyu seviyom,yeni yeni çıkmaya başlar artık,ceviz ve semiz otunu bol bol yedim ben onda da omega3 var,doğurana kadar artık haftalık yeriz merak etme,çok yemesen de diğerleriyle telafi edersin olur biter,annem diyo ben ne balık,ne süt,salça ekmek yerdim aylarca hepiniz de tosun gibi olurdunuz sen böyle besliyon yarın çok büyük olurda çıkamaz bak diyo,ben de yok anne ya öyle aman aman bi kilosu yok diyom

hadi onu geçtim 9 ay boyunca hiçmi giyinmedi eşinin yanında ilginç bir durum bence altından başka şeyler çıkar eşininde vardır haberide eşini kollamak için yapıyordur

biz evlilik sürecinde çok sorunlar yaşadık cnm,
eşim ilk zamanlar hep kendi ailesini tutar benide asla düşünmezdi,
her tartışmamızda annesini haklı görürdü,dedim yandım ben,ilerde bebek olursa bu böyle nası devam edicek,
sonra hamile kalmam mucize gibi oldu,ilk aylar değil ama son aylarda baya değişti,kötü bi eş diyip hakkını yiyemem,ama düşüncesizdi,şimdi çok şükür benim içn ideal eş oldu,
işin gerçeği fırsatı değerlendiriyorumda,annesi geçen bi laf söyledi,onca insanın içinde söylenmicek bi laf,akşam eşime söyledim,aynı gün annesini arayıp bi daha karım hakkında hiç bi yerde konuşmayın dedi,babalık ve eş olma bilincine geç ama temiz vardı,iş yerine çiçek çikolata felan göndermiş,eskiden olsa havalara uçar hemen arar şımartırdım onu,şimdi tınlamıyorum,o arıyor almadınmı hesiyeleri felan diye,hııı saol yoğundum arayamadım felan diye geçiştiriyorum,ve böyle itip kakmak onu daha sadık yaptı buna kanaat getirdim,umarım böyle de devam eder

Bende balık sevmem ama mutlaka yememız sart cocugun beyın gelişimi için cok onemlı vıtamın folık asıt ıcıyorsundur degılmı gunde 1 kere.balık kızartma agır gelıosa fırınla bısı yap ama mutlaka ye.

ceviz badem fındık gunde 3-4 tane yemelıymısız.hergün süt ıcılmesı gerek bırde bende 25,haftamdayım.

Nekadar mumkun bılmıorum ama arkadaslar içten ağlamayın bebekte damak yarıklıgı bıle yapıyormus.stress sıkıntı herseyın nedenı.

buarada 4 boyutlu ultrason cektırenler nerde ve nekadara cektırdınız??

allaha sukutr iyi sayilirim terapistcimin ellerine saglik deyim.ya benim oglanda bana yapisik ikiz gibi oldukkkkk
Ayy doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim gönlünüze sağlık
canim dogum gunun kutlu olsun nice nice senelere
slmmm iyiyiz sen nasılsın oğluşun nasıl

iyiyz alllaha sukur ya sen nasilsin diger bebislerin nasilllll canim

uyutma isini gelince hersey alistirmadan geciyor ben oglumu hic sallamadim ne ayakta nede kucakda zaten sallamak zararli beyin sarsintisi yapiyor bebeklerde

bebeğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşllh sanırım aralık sonu değilmi beklenn doğum tarihi.balığın hapını kullan bence ben hapını kullanıyorum hemde bolca balık tüketmeye çalışıyorum cevizde bebeğin özellikle beyin gelişimi için dr tüket dd

offf kızlar ben çok sıkılıyorum yaa karnım büyüdükçe daralıp bunalır oldum duramıyorum yerimde
yeni hobiler mi edinsem naaaapsammmmmmm

hadi onu geçtim 9 ay boyunca hiçmi giyinmedi eşinin yanında ilginç bir durum bence altından başka şeyler çıkar eşininde vardır haberide eşini kollamak için yapıyordur

kolamak için değil de belki de etrafa karşı rol yaptılar hamile diye,bebek hırsızlığına o da ortaktır belki

aman maşallah bir ömür böyle devam etsin inşllh.benim ki değişmez bizim sorunlar aşılcak gb değil 2 günde 1 haksız yere beni ağlatıyor sonrada ne kdr sürecek yası diyor dalga geçer gb bişey dememiş beni üzmemiş gb devam ediyor doğumdan sonraya erteledim ayrılma kararımı değişceğini sanmıyorum yada ben bana yaptığının altında yatan sebebi öğrenmeden gitmekte istemiyorum bakalım bebeğim doğunca tekrr oturup konuşacağım düzelmezse çaresine bakacağım

amin canım,çocuk evin altıntopu derler ya doğru demekki,bizimki de ya şimdi bizim bebeğimiz mi olcak,minik bi kızımız mı olcak,bak kızımızı başı boş bırakmayalım,sevelim ama sürekli kontrolde edelim kimlerle konuşuyo ne yapıyo diye,şimdi tırnakları var mıdır,doğsun tırnaklarını ben kescem,yeğenleriminkini kestim,sen kesemezsin belki,ben çok güzel banyo da yaptırrım diyo,ben kucağıma bile hiç bebek almadım,altını değiştirmedim,üstünü giydirmedim,yıkamadım da,o daha tecrübeli neyseki

kolamak için değil de belki de etrafa karşı rol yaptılar hamile diye,bebek hırsızlığına o da ortaktır belki

çünkü ben artık gazetede okuduğum yada duyduğum olaylara inanmıyorum altından muhakkak başka sebepler çıkıyor söylendiği gb çıkmıyor çoğunluk. ama ortada bir geçek var kaçırılmak istenn bebek ya yakalanmasalardı ilk zamanlar belki aile bebek sevgisinden sevecekler ya büyüyünce kötü davranıp bir bireyin hayatı mafolacak belkide farklı amaçlarla kaçıracaklardı allah korusun allah kimsenin evladını anne babasından ayırmasın

belki de hödüklğünden yapıyodur kötü bi niyeti yoktur,sana ilgisi nasıl peki yatakta,eskisi gibiyse bişey yoktur bence

çok üzüldüm,
keşke hiç açmasaydık konuyu da seninde yaranı deşmeseydik,
belki hamile kalmasaydım bende kendimi mahkemede bulabilirdim,ama diyorumya mucize.....
rabbim sizede mucize nasip etsin,hele bebek olduktan sonra inşallah evinize mutlu haberleriyle gelir bebişiniz..

sen nerde oturuyorsun bilmiyorum ben anadolu yakasında ümraniyede radistan diye radyoloji merkezinde çektirdim 150 tl veriyorsun ayrıntıl 1 saate yakın inceliyor 15 gün sonra tekrr çağırıyor bir daha bakıyor ilgi güzel fakat beni boşa panik yaptırmıştı

offf kızlar ben çok sıkılıyorum yaa karnım büyüdükçe daralıp bunalır oldum duramıyorum yerimde
yeni hobiler mi edinsem naaaapsammmmmmm

ne edinecen kız,yat dinlen tadını çıkar,yarın zor geçecek elimize bu günler,ben merdiven çıkıyom,yoruluyom,bi zararı olur mu diye düşünüyodum ama çok faydalıymış merdiven inip çıkmak,kalça kemiklerini çalıştırıyomuş,doğumu epey kolaylaştırıyomuş,buna sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…