2011 Aralık Anneleri

canımm öyle deme yaa : iyi olmanıza sevindik

Son düzenleme:

sende eşim gibi dedin aynı :)bende geçen gün çocuklar okula başladı ev gezmemde yok zaten istanbulda kimsemde yok bir kursa yazılsam yabancı dil olur işte ne bileyim faraklılık olsun demezmi otur dinlen işte ne güzel evinin rahatnı et napıcan hamile hamile oralarda dd :S kaldım öylece :)

biz kötü bişey demedik ama 6.5-7 aylık hamile bi kadını halısaha maçı için evde bırakmasına kızdık,yanında olmalıydı o anda,eşimin en yakın arkadaşının nişanı var çağırıyolar o da eşimi yalnız bırakamam kusura bakmayın dedi,yani eskisine göre bu dönemde daha duyarlı olması gerek diye söyledik,ama dediğin gibi 35 yaşındaki bi adam değişmez bu saatten sonra,eşim 26,ben 25,belki yaşın da etkisi vardır böyle olmasında,ailesinin de,onlar da hepsi böyle karısı yada kocası sözkonusu oldu mu herkese kafa tutar,yapı meselesi,sarılmadan uyuyamaz o da çok duygusaldır,markete bile tek gitmez,ufacık bi kusuru oldu mu 40 kere özür diler,şakalaşır,espiriler yapar,her adam aynı değil,önemli olan sizin mutluluğunuz,Allah hepimizi mutlu mesut etsin

benim gözlerim yoruluyo kızarıyo bişey okursam hele de akşamları hamilelikte gözlerim hassaslaştı,onun için bişey okuyamıyom,bol bol uyuyom ki nasılsa çocuk olunca uykusuz kalcam diye,ing. kursuna gittim,belki ankaraya geçerim uzman olurum falan dedim,ankaranın çalışma koşullarını hayat pahalılığını görünce vazgeçtim bıraktım ingilizceyi,eğitim de bile bana sen git idare ederiz seni diyolardı,ben de gidip dinleniyodum yatıyodum odamda

gerçi bir bakıma haklısınız bu kendimize vakit ayırabileceğimiz son haftalarımız bir daha pek vaktimiz olmuyacak uzun zaman oturuyoruz bakalım artık :) neyse ben kaçar annecikler bebişlerimin okul çıkışına az kaldı hepinizi kocaman öptüm kendinize iyi bakın belki yarına kadar giremem nete allaha emanet olunn

Ay tatlım sen yanlış anladın biz,inan sana bişe demedik,eşine kızdık,dediğim gibi daha önce korkutuldum ben,o sebeple eşlerini gece yanlız bırakan erkeklere kızıyorum sanırım,annelere ve bebişlere bişe olur korkusu bu...lütfen rica et eşine sakın bi daha yanlz bırakmasın seni,aranızda problem olabilir ama bu seni yanlız bıraktırmasını gerektirmez,sen ve bebek herşeyden daha önemlisiniz

haklısın cnm yalış anlaşıldık,kızdı bize demettuba anne
sadece eşlerin daha duyarlı olması gereken bi dönem,sana ve eşinede kocaman maşallah deryacım
böyle mutlu aileleri okuyunca hemen eşime bak böyle eşler var felan diye imrendiriyorum,neyin eksik felan muhabbetine girince gaza geliyor

siz de canım

aman canım kıyaslama yapma dikkat et erkekler hiç sevmiyolar kıyaslama yapılmasınıyücelt onu,o daha çok hoşuna gider

ankara falan neyse de, istanbul benim de kabusum. boluda okudum, akraba da çok olunca hafta sonları falan 4 sene iyi gezdim ama o kadar. yaşanmaz yani... hafta sonu için gidip tarih turistik falan takılacaksın.o trafik, çile, kalabalık...Allah yardımcınız olsun.

evi biz ankara mamaktan 65e almıştık geçen sene. öyle bir evi istanbulda işime yakın olsun falan detayına bakarsan dediğin gibi fiyat uçar...siz en iyisi Anadolu'dan vazgeçmeyin:)

Allah yardımcınız olsun canım.
hizmet ne kadar değişebilir ki doğumda? benim yerime doğuramaz ya

valla ben bu kadar iç içe olmaktan yana değilim eşimle, eşimle birlikte çok iyi vakit geçiririz,gezeriz eğleniriz ama herkes bir birey ve insanların bir sosyal çevresi olsun isterim. mesela ben kendi arkadaşlarımla rahatça buluşmak istiyorum univ arklarla buluşunca eşimide çanta gibi yanımda getiremem herseferinde, yada kıyafet alışverişine eşimle çıkmak istemem genelde tek giderim. o da arada sırada halı saha maçına gider geçen yıl kursa gitti haftanın 3 günü eve on buçuk gibi geliyordu hiç kapris yapmadım benim hoşuma bile gitti evde kendime vakit ayırdım, arkadaşlarımla görüştüm, kitap okudum dinlendim, bir değişiklik oldu güzel şeyler bence bunlar.

ben hiç kıpırdamıyorum yerımden sen yine hareket ediyormuşsun işte ne güzell
yuvarlanıcam yakında kocaman oldum yaaaaaaaaaaa

biz burda memleketten uzağız,gittiğimiz yerler tek tük,oraya da ailecek gidiyoz,üniv. arkadaşlarım falan yok,akraba falan da yok,kolu komşu da,bi tek ikimiz varız yani,antebe gidince,ben annemgilde o annesigilde kalıyo,gezeceği yerler oluyo,arkadaşları oluyo,kız kardeşi,ablası davet ederse beraber gidiyoz,akşam olunca da onun annesigilde yada benim annemgilde buluşuyozkıyafat alırken mutlaka onun fikrini alırım,o da bana sorar yakıştı mı diye,markete de beraber gideriz değişiklik olur ikimiz için de,ortak bişeyler yaptığımız için mutlu oluruz,dedim ya tek eğlencemiz birbirimiziz kimsemiz yok,bir kedimiz bilebebişimiz geliyo işte onu da yaptık canımız sıkılmasın diye

aynen bende böyle düşünüyorum böylede yaşıyorum

derya sana katılıyorum kociş olmadan neredeyse wc ye bile gitmem ayrılmaz ikiliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…