2011 Aralık Anneleri

Canim basiniz sag olsun. Rabbim sabirlar versin. Insallah yeniden en kisa zamanda tekrardan hamile kalir, bebegini saglicakla kucagina alirsin.

günaydın kızlar... iyi haftasonları dileriz oğluşumla..

2-3 sayfa geriye bakabildim anca.. fazla okuyunca içim karışıyor başım ağrıyor nedense..
konaktan falan bahsedilmiş..
eltim haziranda doğum yaptı.. bebişini hergün yıkıyordu hatta lifliyordu bile.. ona rağmen konaklandı bebiş..
ama sonradan çözdük ki bunu yapan dalin şampuanıymış.. şimdi nivea kullanıyorlar ve çok memnunlar..
yani bu durum bebeğin cildine bağlı.. inş öyle sıkıntılar yaşamayız..
bende dalinciydim ama bundan sonra ne alırım bilmem.. en güvenlisi sebamed.. ama şöyle bir durum da var.. bebeğin cildi neye alışırsa öyle gider diyorlar ya..
çok pahalı şeyler de alamam diye düşünüyorum..

ay bu arada ben daha alışveriş falan hiç bişi yapmadım.. ekimin sonunu beklemek istiyorum.. mağazalarda daha kışlıklar tam çıkmamış..
gözüm de korkuyor açıkçası..

kızlar yatak işini ne yaptınız? ben hala mobilya beşik ile park yatak arasında gidip geliyorum. karar veremiyorum bir türlü :26:

kızlar yatak işini ne yaptınız? ben hala mobilya beşik ile park yatak arasında gidip geliyorum. karar veremiyorum bir türlü :26:

ay bende aynı durumdayım kafayı yiycemm artık. ne çantam hazır ne oğluşuma istediklerimi alabildimm.püff internetten mobilya bakıyroum şimdi ama karar vermeiyroum. beyaz mobilya almak istiyroum duvarın bi tarafınıdaa duvar kağıdı yaparızz diyodumm. ama istediğim mob. bulamadım daha doğrusu bi tane buldum kesin fiyat sölemiyolar 3500-5000 arasıymışşşş. yuhh dedim yani normal yatak odasından pahalıı.allahtan bebek odasını annem alıcakk :):): yoksaaa biz oda için beklerdik birazz

kızlar mobilya almak cok mantıklı değil şu aşaamada çünkü bebek zaten 2 -3 yasına kadar tek basına bi odada yatmak istemeyecek alıp kendi odamıza koysak cok yer kaplayacak..
ben pierre cardin in 132L oyun parkını aldım hem diğer park yataklardan daha büyük en az 3 yasına kadar yatar orda , 3 sene sonra da kendi odasına geçebilir o zaman mobilya alınabılır ıhtıyaca göre

park yatak aldım tavsiyeler üzerine..mobilya beşik tavsiye edilmedi pek hem yer kaplıyor hem uzun süre kullanılmıyor diye.gerek yok bence..

canım başın sağolsun , Allah eşine ve sana sabır versin . Senin sağlığın iyi en azından, 1 sene uzun bi süre değil hemen geçer inşallah tekrar hamile kalırsın. kendine dikkat et ..

mrhb bende bebek odasına o kdr para veremem doğrusu nsasılsa 3-4 sene sonra beğenmicekler genç odası istiyecekler çocuklar..
biz 1400 civaı tuttu çilek safari serisi bebek odasını aldık.ben dream beğendim eşim safariyi istedi eve gelince benimde hoşuma gtti. içinede fazla renkli olmayan 1 uyku seti rıyorum şimdide ve park yataklarının küçüklerinden alıcam yatak odası oturma odası rahat geçiş yapabilsin diye bir anne adayımız yazmıştı büyük olan park yataklar kapıdan geçmiyor diye sağolsun hataırlattığı iyi oldu benim hiç aklıma gelmemişti. bende küçüklerinden bakıyorum şimdi küçükleri bile 3 yaşa kadar kullanılabilecek büyüklükte zaten

iyi günlerde mışıl mışıl uyuyup neşeli oyunlar oynasın bebişin yatağında canım..Pierre Cardin PS 132 L Oyun Parkı Beşik
bu sitedeki modeldenmi aldın ne kadara aldınız sormamda sakınca varmı

günaydın kızlarrr
bugün burası çok sessiz,herkesler tatilin keyfini çıkarıyor zanırım

sanada günaydınlar malesef herkes biyerlere gitti sanırım bende bizimkileri işe kursa gndrdim biraz takılayım ddm ama ev işi duruyor öptük bebişimle sizi biz çıktık

merahabalaaaaaar
ya bu uykusuz geceler bizi mahvedecek sanırım,kabus gibi bir geceydi,bütün gece uyumak için düzgün bi şekil bulmaya çalıştım oğlumla ikimize...yastıklarla boğuştum,yastıklar düştüüüüüü,tabi bu arada kocam ohhh uyuyooo,tam uyuyabilicem dedim karnım acıktıııı,amaaaan çok gıcık bi geceydi şu an bacaklarım belim kopuyorbu zıpır oğlum beni ne halllere soktuuu

forum hızlı akmıyorken ben ne zamandır gözden kaçan mesajlarımı ve kendimi hatırlatmak istedim...
aslında vakit buldukça kendini forumun başında bulanlardanım, ama şu son bir kaç haftaya kadar bu kadar aktif olamıyordum, şimdi daha çok sizinleyim..
yazdığım mesajlar atlanabiliyor, ama merak etmeyin küsmüyorum, bu çok normal, forum çok hızlı akıyor ve herkes artık bilgisayar başında oturmaya o kadar vakit ayıramıyor...
bende hatırlatayım kendimi dedim..
eski mesajımı göndereyim size..
bende Aralık annesii olcam inşallah, bi kızım olcak ve adı hala kıvırcık..
isim bulma konusunda problemlerimiz var da.. eskiden beğendiğim bi sürü isim vardı, kızım sözkonusu olupta bu gerçek netleşince çok zor bir kararmış meğer .. araştırdıkça vazgeçtim tüm isimlerden kızıma isim yakıştıramıyorum.. bulurum tabi de şimdilik zor bi karar olduğunu düşünüyorum..
27.haftanın içindeyiz, karnım artık belirgin kocaman oldu.. gizlemek mümkün değil, artık hamile görünümü aldım yani
. ben hamileliğin çok keyifli bir süreç olduğunu düşünüyorum, bunu böyle yapanda sanırım içimde şimdi sadece hareketlerini hissettiğim, eşimle bizim bir parçamız olan kızımı bigün kucağıma alacağım düşüncesi.. Allah inşallah hepimize bunu nasip etsin..
ve açıkcası bugünleri sizlerle paylaşmak bana çok iyi geliyor..
herkese teşekkürleeeer...
sizleri seviyorum kıvırcık kızımın melek arkadaşlarının anneleri...
sizinle sevinip sizinle paylaşıp sizinle üzülüyorum bende..
hemen aranıza kabul ediyosunuz biliyorum ama, geçen gün yeni gelen bir arkadaşa kayıttan bahsetmişsiniz, benim bi kaydım yok henüz, nedir bilmiyorum :2::2:

ha birde hatim yapmanız çok güzel, daha önce bunuda yazmıştım gözden kaçmış olmalı, buna bende katılmak isterim arapçasından okurum eğer benim alabileceğim cüz varsa.. bundan çok mutlu olurum

inşallah cnm... çok tşk ederim...

cnm dediğin gibi gerçekten gözden kaçıyor bazı mesajlar... ama ben hiçbir arkadaşımızın bunu art niyetli yapmadığından eminim :)) ki sen de ii niyetli bakmışsın olaya... kayıt denilen şu ki; aralık anneleri listesi var... sat, bebeğinin tahmini doğum tarıhi, hamile kaldığın kilo, şimdiki kilon gibi bilgileri deryam diye bi arkadaş var ona yazarsan seni de listeye ekler... cüz olayına gelince de, biz cüzleri paylaştık, ama okumak isteyen arkadş olursa aynı cüzün iki kere okunmasından bi sakınca olmaz bence... bunu da deryam a yaz... tekrar hoşgeldin aramıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…