çok güzelmiş canım,ben açıkpembeli alcam,uyku seti o renk,puset çantası da,anakucağı kırmızılı,bebek arabasını da kırmızılı alcam uyumlu olsn diye
bende pembe falan düşünmüştüm ama bu ılk bebegımız oldugu ıcın Rabbim izin verirse ilerde kardes dusunuyorum.Bu renk her ıkı cınse uyar dıye oyle aldık çünkü fazla kullanmayacagız bır yasına gelmeden oda yapmayı dusunuyoruz.Güzel gunlerde kullanalım ınşallah!
ben de onun için kararsız kaldım biraz ama uyku seti toz pembe,belki pembeli mavili alırım ben de,eşim de nolacak 2. erkek olsa da ben bunda yatmam mı diyecek,sade bişey olsun diyo,bu renk te çok tatlı iyi günler de kullan canm
Canim gece bir ara kendimden haber vermek icin girdim foruma girdim, herhalde o zamsn gordun beni ama mesaj atip kactim. İyiyim canim, sadece iste korkumdan hic hareket edesim yok, kasilmalar yeniden olmasin diye. Hareket etmezsem de cok kilo alirim vs. Yoksa Allah'a cok sukur, baska problem yok.
Tek tek donup herkesi not la ala cevap veremedim ama senin nezdinde hepinize bir daha tesekkur ederim.
günaydın arkadaşlar
biraz uykusuzum ama iyi sayılırım. sizler nasılsınız bakalım?
bazı arkadaşların doktoru şeker testi istememiş ve yapılmamış. benim ilk testte kan şekerim yüksek çıkmıştı ve 10 gündür diyetteydim tam olarak uyamasam da diyete. neyse sormak istediğim şimdi benim 100lük şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyor ama ben yaptırmak istemiyorum. hep erteliyorum bu günlerde. yaptırmasam ne olur sizce?
kız kardeşim hemşire yaptırsan daha iyi olur abla dedi ama o da çok üstüme gelmedi. tehlikeli bi durum olsaydı bana çok baskı yapardı. napcamı bilmiyorum.
kızlar herkesee günaydınn
yaa acaip bi uyku sorunum var.gece 15 dk da bi kalkıp dönüyorum.bidee acaip horluyroum yani ona horlamakmı denir bilmiyorum yoksa içime bi canavarmı kaçtı ne kendi sesime uyanıyorum.midem yanmasın diye yastıkalrı üst üste koyuyrum o arada rahat nefesmi almaıyorum yoksa kilo aldım iyice ondan mı bilmiyroum ama geceleri beni duymanızı istemem :)
kızlar bize musade hepinize iyi geceler dilerim allah rahatlık versin yarın sabahtan tam kan sayımı yaptırmaya gidecem geceleri nefes alamayışımı doktorum kansızlıga bagladı bır kan sayımı yaptır bakalım dedi inş iyi sonuçlar cıkar..öptüm hepinizi
çok geçmiş olsun canım..:)
teyzeleri bizde kızımı gördük bu gün doktora gittik geldik kızım maşallah iyiydi 1572 gr olmuş ben 5 haftada 5 kilo almışım:26: anlamadım hiç
çok hızlı kilo almışsın şeker testini tekrarlayalım tekrar ilk test yanlış çıkmış olabilir şeker varsada hızlı kilo almış olabilirsin dedi pazartesi şeker kan vs. bir kaç test istedi onları yaptırıcaz doğum pozisyonunu almış sıpa rahim kapalı erken doğum görünmüyor şimdilik dedi normal doğum için sordu annem oda erken son haftalarda belli olur belki bebek ters dönebilir sıvısı yeri yeterince güzel kaç kilo olucak o zaman belli olur dedi, onu konuşmak için erken dedi... o şekerli suyu nasıl içicem ben tekrar yaa onu düşünüyorum şimdi pfff....
(sağlık ocağında toplamda 7ayda 6 kilo almışsın çok iyi felan demişti 5 gün önce)
hangisine inanıcam anlamaıdm ben yaaa...
kalça bel ve kasık ağrıları bu zamanlarda normalmiş rahim büyüyormuş yük biniyormuş karnımız geriliormuş falan filan...
haberlerini bekliyoz canım,bizimki bu gece rüyasında kızını görüyodu konuşuyodu,çok etkilendi dr. da babasına benziyo dedi ya acayip hoşuna gitti
kızlar herkesee günaydınn
yaa acaip bi uyku sorunum var.gece 15 dk da bi kalkıp dönüyorum.bidee acaip horluyroum yani ona horlamakmı denir bilmiyorum yoksa içime bi canavarmı kaçtı ne kendi sesime uyanıyorum.midem yanmasın diye yastıkalrı üst üste koyuyrum o arada rahat nefesmi almaıyorum yoksa kilo aldım iyice ondan mı bilmiyroum ama geceleri beni duymanızı istemem :)
günaydın arkadaşlar
biraz uykusuzum ama iyi sayılırım. sizler nasılsınız bakalım?
bazı arkadaşların doktoru şeker testi istememiş ve yapılmamış. benim ilk testte kan şekerim yüksek çıkmıştı ve 10 gündür diyetteydim tam olarak uyamasam da diyete. neyse sormak istediğim şimdi benim 100lük şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyor ama ben yaptırmak istemiyorum. hep erteliyorum bu günlerde. yaptırmasam ne olur sizce?
kız kardeşim hemşire yaptırsan daha iyi olur abla dedi ama o da çok üstüme gelmedi. tehlikeli bi durum olsaydı bana çok baskı yapardı. napcamı bilmiyorum.
BEN DE İSTİYORUM O VİDEOYU YA SAKINCASI YOKSA...
mailini yaz özele canım göndereyim
ben iyice çatırdıyom artık gözüm korktu hamilelikten belimin ağrısı kasıklarıma,ayaklarıma yayılıyo ve bi kırgınlık var üzerimde,aynı adet olduğumun ilk günü gibi,doğurana kadar hergün böyle mi geçecek,4 kasıma kadar dayanması bile ürkütüyo beni:18::18::18:
cnm valla horlamıyorum ama uyku sorunu beni de çok yoruyor. Bi sağa bi sola dönüp duruyorum... Bebişlerimize mi hazırlanıyoruz acaba??? Ama sorun da olmuyor çok şükür, gün içinde ayakta uyumuyorum en azından...:))
ben iyice çatırdıyom artık gözüm korktu hamilelikten belimin ağrısı kasıklarıma,ayaklarıma yayılıyo ve bi kırgınlık var üzerimde,aynı adet olduğumun ilk günü gibi,doğurana kadar hergün böyle mi geçecek,4 kasıma kadar dayanması bile ürkütüyo beni:18::18::18:
canım benım doktorum istemedi.hiç yapılmadı bana sadece hamur işi ve tatlı yiyeceklerden uzak dur dedı.hamur işini haftada bır yıyorum tatlıyı zaten sewmem sabah kalvaltıda belkı.Bide ben sürekli kepek ekmek yıyorum normal ekmek haftada belkı bır gun gırıyor ewe.Doktor bunları bıldıgı için yapmamıs olabılır.
hayırlı sabahlar herkese
bugun istanbulun kurtuluşu öğretmen arkdşlar evdedir belki onlar adına sevinebilirim ama bizim çocuklarda evde ve beni delirtmek üzeredirler okulda kutlansa ne olur sanki:)
deryacım neden 4 kasıma kadar senn doğum 4 kasımmı erkenmi olacak anlamadım
deryacım maşallah kızına yaa:)onun burnunu ısırırım ben :))
sağol canım ayaklarını kafasına geçirmiş yüzünü gizliyo,zor açtırdık yüzünü,babası diyo edepsiz kız nasıl durmuş öyle herşey ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?