2011 Aralık Anneleri

çok güzelmiş canım,ben açıkpembeli alcam,uyku seti o renk,puset çantası da,anakucağı kırmızılı,bebek arabasını da kırmızılı alcam uyumlu olsn diye

bende pembe falan düşünmüştüm ama bu ılk bebegımız oldugu ıcın Rabbim izin verirse ilerde kardes dusunuyorum.Bu renk her ıkı cınse uyar dıye oyle aldık çünkü fazla kullanmayacagız bır yasına gelmeden oda yapmayı dusunuyoruz.Güzel gunlerde kullanalım ınşallah!

ben de onun için kararsız kaldım biraz ama uyku seti toz pembe,belki pembeli mavili alırım ben de,eşim de nolacak 2. erkek olsa da ben bunda yatmam mı diyecek,sade bişey olsun diyo,bu renk te çok tatlı iyi günler de kullan canm

teşekkür ederim tatlım Rabbim hepimize bebişlerimizle birlikte iyi ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin!ay günler bittikçe insan daha bi istiyor kavuşmayı dün eşime diyorum kızımı alayım kucagıma onu hiç durmadan öpecegım eşimde dıo ben daha fazla öpüyorum tabı ben göbüşüme eğilemıyorum

iyi olmana çok sevindim canım
hareket etme bence de bol bol dinlen, kiloları boşver, sağlıklı beslendikten sonra ve az az sık sık, kilo çok almazsın inş
önemli olan kasılmalar
bana da doktor çok yorma kendini her fırsatta dinlen diyor, akşamları işten gelince sürekli dinleniyorum, hiç birşeye el sürmüyorum,
varsın işler vs eksik olsun
Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin gerisi boş

günaydın arkadaşlar

biraz uykusuzum ama iyi sayılırım. sizler nasılsınız bakalım?

bazı arkadaşların doktoru şeker testi istememiş ve yapılmamış. benim ilk testte kan şekerim yüksek çıkmıştı ve 10 gündür diyetteydim tam olarak uyamasam da diyete. neyse sormak istediğim şimdi benim 100lük şeker yüklemesi yaptırmam gerekiyor ama ben yaptırmak istemiyorum. hep erteliyorum bu günlerde. yaptırmasam ne olur sizce?
kız kardeşim hemşire yaptırsan daha iyi olur abla dedi ama o da çok üstüme gelmedi. tehlikeli bi durum olsaydı bana çok baskı yapardı. napcamı bilmiyorum.

ya zaten 50 lik yüksek çıkmış,diyet te yapıyon,diyete devam et derim boşver uğraşma saatlerce,tokluk şekerini ölçtür için rahat etsin

kızlar herkesee günaydınn

yaa acaip bi uyku sorunum var.gece 15 dk da bi kalkıp dönüyorum.bidee acaip horluyroum yani ona horlamakmı denir bilmiyorum yoksa içime bi canavarmı kaçtı ne kendi sesime uyanıyorum.midem yanmasın diye yastıkalrı üst üste koyuyrum o arada rahat nefesmi almaıyorum yoksa kilo aldım iyice ondan mı bilmiyroum ama geceleri beni duymanızı istemem :)

ben iyice çatırdıyom artık gözüm korktu hamilelikten belimin ağrısı kasıklarıma,ayaklarıma yayılıyo ve bi kırgınlık var üzerimde,aynı adet olduğumun ilk günü gibi,doğurana kadar hergün böyle mi geçecek,4 kasıma kadar dayanması bile ürkütüyo beni:18::18::18:

[Bgüzel haberlerle gel cnm :)][/B]

maşallah cnm kızına :))

haberlerini bekliyoz canım,bizimki bu gece rüyasında kızını görüyodu konuşuyodu,çok etkilendi dr. da babasına benziyo dedi ya acayip hoşuna gitti

BEN DE İSTİYORUM O VİDEOYU YA SAKINCASI YOKSA...

cnm valla horlamıyorum ama uyku sorunu beni de çok yoruyor. Bi sağa bi sola dönüp duruyorum... Bebişlerimize mi hazırlanıyoruz acaba??? Ama sorun da olmuyor çok şükür, gün içinde ayakta uyumuyorum en azından...:))

canım benım doktorum istemedi.hiç yapılmadı bana sadece hamur işi ve tatlı yiyeceklerden uzak dur dedı.hamur işini haftada bır yıyorum tatlıyı zaten sewmem sabah kalvaltıda belkı.Bide ben sürekli kepek ekmek yıyorum normal ekmek haftada belkı bır gun gırıyor ewe.Doktor bunları bıldıgı için yapmamıs olabılır.

demek bu yüzden annelerin hakkı ödenmezz daha hamilelikten başlıyoo dertlerr.
aslındaa bu bel sırt ağrıları için yürüyüş ve spor çok iyi geliyomuş netten bakmıştım amaa eve gidince hiç halim olmuyo walllaa. inşallah 15 gün içinde eve çıkıcam o zman başlarımm sporaa.millet hamileliğin 3. ayından başlar bende 8. aydaa :)

hayırlı sabahlar herkese
bugun istanbulun kurtuluşu öğretmen arkdşlar evdedir belki onlar adına sevinebilirim ama bizim çocuklarda evde ve beni delirtmek üzeredirler okulda kutlansa ne olur sanki:)
deryacım neden 4 kasıma kadar senn doğum 4 kasımmı erkenmi olacak anlamadım

benim de anlamadıüğım bu. bizim evde sürekli kepek çavdar ekmeği yenir. bol salata ve sebze tüketilir. yoğurt süt hayatımdadır. bu bebekte canım hiç tatlı istemiyor ve yapmıyorum ve hamur işi ve yağlı yiyeceklerle kızartmalarla aram yok. neden şekerim yüksek çıktı anlayamadım. haftaya cuma kontrolüm var o zaman gideyim 100lük şekeri de yükleteyim bari. of . ikilemde kalmayı hiç sevmem. biraz geç olcak ama daha önce doktora gitmek istemiyorum. şu parmağımı kesip kan çıkarmaları var ya beni ürkütüyor şu anda. hamile kaldığımdan beri iğne vurulmaktan ya da bi yeriminb kesilmesinden çok etkileniyorum. normalde böyle değilim. şimdi düşününce bile kollarım uyuştu.

canım izne o zaman çıkacam kurban bayramından sonraki pazt. 37 haftalık oluyom,10 gün ordan yırtıyom 4 kasıma kadar çalışacm,bdt den 1 ay önce yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…