ben biraz fazla düşük çeneliyim :) o yüzden heryerde yazılarım göze çarpıyordurfikirlerimi sunmaya, yardımcı olmayı seviyorum.. uyarmak gerekirse hiç çekinmeden söylüyorum.. kendi bebeğime verdiğim önemi diğer annelerin bebişleri için de veriyorum... gerektiği yerde belki biraz sivri dilli olabiliyorum ama napim huyum kurusun :) içimde kalacağına dışımda kalsın :)
dün görümceme gittim konu cicibebe'den açıldı.. bende dedim ki "büyük konuşmayım ama ben vermeyi düşünmüyorum, kek bile ondan daha faydalıymış diye okudum" dedim.. ocak topiğinde annelerden biri paylaşmıştı.. ben zaten cicibebeci değilim o yazıyı da okuyunca iyice soğudum zaten..
bu lafımın üstüne de görümcem oğluma azıcık yaptığı kekten tattırdı.. tattırmaz olaydıoğlum yıktı ortalığı neden sadece tattırıp canımı çektiriyorsun dercesine tabi ikinciye müsade etmedim sütünü yaptım içti.. içinde şeker olduğu için pek vermeye niyetim yok.. meyve püresi yesin çok çok daha sağlıklı.. bir de görümcem püre ile kek.i kıyaslamaya kalkmasın mı :) püre de tatlıymış.. 3. bebeği 2 aylık olacak.. ve bunu söyleyebiliyor :) dedim biri doğal diğeri değil.. sen hangisini tercih edersin.. sonra haklısın falan dedi..
ilk çocuğum olabilir ama okadar çok araştırıyorum ki benim faydalandığım şeyleri ona da aktarıyorum..
ve o da şimdi rahat büyütüyor yediklerine dikkat ediyor emzirdiği için, ilk ikisinde hiç dikkat etmemiş çocuklar gazdan çatlıyormuş tabi biraz da çocuğun huyuna bağlı bunlar..
kendi de dedi"sayende yaptığım şeyleri daha bilinçli yapıyorum" göğüsüm kabarıyor
çene düştü gene :) 1,2,3 tıp :)
ben biraz fazla düşük çeneliyim :) o yüzden heryerde yazılarım göze çarpıyordurfikirlerimi sunmaya, yardımcı olmayı seviyorum.. uyarmak gerekirse hiç çekinmeden söylüyorum.. kendi bebeğime verdiğim önemi diğer annelerin bebişleri için de veriyorum... gerektiği yerde belki biraz sivri dilli olabiliyorum ama napim huyum kurusun :) içimde kalacağına dışımda kalsın :)
dün görümceme gittim konu cicibebe'den açıldı.. bende dedim ki "büyük konuşmayım ama ben vermeyi düşünmüyorum, kek bile ondan daha faydalıymış diye okudum" dedim.. ocak topiğinde annelerden biri paylaşmıştı.. ben zaten cicibebeci değilim o yazıyı da okuyunca iyice soğudum zaten..
bu lafımın üstüne de görümcem oğluma azıcık yaptığı kekten tattırdı.. tattırmaz olaydıoğlum yıktı ortalığı neden sadece tattırıp canımı çektiriyorsun dercesine tabi ikinciye müsade etmedim sütünü yaptım içti.. içinde şeker olduğu için pek vermeye niyetim yok.. meyve püresi yesin çok çok daha sağlıklı.. bir de görümcem püre ile kek.i kıyaslamaya kalkmasın mı :) püre de tatlıymış.. 3. bebeği 2 aylık olacak.. ve bunu söyleyebiliyor :) dedim biri doğal diğeri değil.. sen hangisini tercih edersin.. sonra haklısın falan dedi..
ilk çocuğum olabilir ama okadar çok araştırıyorum ki benim faydalandığım şeyleri ona da aktarıyorum..
ve o da şimdi rahat büyütüyor yediklerine dikkat ediyor emzirdiği için, ilk ikisinde hiç dikkat etmemiş çocuklar gazdan çatlıyormuş tabi biraz da çocuğun huyuna bağlı bunlar..
kendi de dedi"sayende yaptığım şeyleri daha bilinçli yapıyorum" göğüsüm kabarıyor
çene düştü gene :) 1,2,3 tıp :)
Ya koprina sen biilrsin o zaman, oğlum 66.5 cm,7.5 kilo. Bu zamana dek hep huggies kullandık ama iki gündür bezin etiket kısımlarının değdiği yerler pütür pütür kabardı ve cildi de kıpkırmızı oldu. 4 maxi kullanıyoruz. Bezden midir sence?
6. aydan sonra bebisin goz rengi degismiyor diye biliyorum.6 aya kadar degisti degisti degismezse o renk kaliyor. Benim kizimin dogdugunda griydi suan kahverengi tam oturdu yani.
arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza daha doğrusu kayıt olalı oldu baya ama henüz vakit bulup yazıyorum oğlum 23 aralıkta dünyaya geldi yani 4,5 aylığız. oğlum 3 aylık olunca mecburen çalışmaya başladım ve süt sağıp bırakıyordum annemde biberonla içiriyodu zamanla biberonun kolaylığına alışan beyfendi anneyi beğenmez oldu şimdi beni sadece derin uyursa emiyo aksi halde çıldırıyo emmiyo bunun için bi önerisi olan var mı tekrar memeye alıştırabilir miyim çünkü emmediği içinde sütüm azalmaya başladı kaşıkla vermeyi de denedik o zaman doyduğunu farketmiyo sürekli yiyo sonra da kusuyo . ayrıca bu aralar oldukça hırçınlaştı yatıp sakince uyumuyo kucakta sallanmak istiyo o bile bazen kar etmiyo çatlıyacakmış gibi ağlıyo ne yapabilirim aynı sorunları yaşamış olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim :)
canım bebeğin şu günlerde anladığım kadarıyla büyüme atağı geçiriyor..
çalıştığın için mecburen biberon vermek zorunda kalmışsınız.. benim oğlum da 3buçuk aylıkken redetti emmeyi.. gerçi sütüm de azdı sütü getirene kadar sinirden çatlıyordu..
sonuç artık emmiyor.. pompayla sütüm gelmiyordu.. 5günlükken başlamıştık mamaya.. mecbur biberonla içiriyorduk kaşıkla dediğin gibi doyduğunu farketmiyor ve de hep ziyan olurdu.. dökülürdü yutmayınca.. 3.ay bitince aklı kesmeye başladı.. hıı biberondan çekince hemen geliyor napim senin memeleri der gibi bıraktı 1 günde.. önce solu 1 hafta sonra sağı da bıraktı emmeye...
sen ne yap ne et bıraktırmamaya çalış.. gece sık sık emzir .. eve gelince de fazla inat etmemesine gayret ederek emzir.. baktın yay gibi geriliyor atıyor kendisini emmiyor.. 20dk sonra tekrar dene.. elbet acıkacak ve emmek zorunda kalacak.. varolan sütün de gitmesine izin verme..
Koprina ocak sayfası neden kapatıldı bilgin var mı?
nasıl kapatıldı ? ben ordayım
bez denemelerim son hız sürüyor...
evet prima premium care çok güzeldi ama başka bezler de denemek istedim. aktif bebe çok emdiği bir gece çişi sızdırdı... zaten kakayı da beline çıkarıyordu. can bebe aldım, ekonomik paketmiş 84 tane bez, 2 ıslak mendil 1 bakım örtüsü 20 tl falandı..ama o da sızdırıyor. üstüne başına çıkmasın diye yeni doğan gibi 2-3 saatte bir değiştiriyorum.
bir de çok güvendiğim dalan roxy deterjan ek gıdaya geçince kakayı çıkarmaz oldu, elma suyunu ise omo matik bile çıkarmadı..
çözüm önerisi olan??????????
canım iyiyiz bizde bebişinin emmesine çok çok sevindim..
bezde aktif bebek kullanıyorum.. malesef daha okadar iyi bir bez çıkmamış sanırım.. yan yatırınca çıkıyor çiş.. özellikle erkek olunca bebek... pipi ne tarafa çiş yapacaği belli olmuyor.. hareket halindeler hep.. uyuduğunda da açıp bakamazsın ya :) yan yatırınca pipi de o tarafta ise.. vışş.. 1kez çiş yapmak yetiyor çıkması için.. birde popomuz hassas başka markayı denemeye cesaret edemedim açıkçası..
hacı şakir kaka lekesini çıkarıyor ama elmaya ne yaparsan yap çıkmaz :))
vişne dut kiraz fln bunların da lekesi çıkmaz.. ancak belki çamaşır suyu paklar ama onu da bebek kıyafetinde kullanamayız
Tamam canım, meseleyi çözdüm:)nasıl kapatıldı ? ben ordayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?