2011 Aralık Anneleri

kızlar var ya markaların kurbanı mı oluyoruz ne? mesela canbebeyle prima aktif bebe arasında aman aman bir fark yok...karacanın dediği gibi pipi ne taraftaysa oradan çıkıyor...ama şu da var ki can bebe kokuyu daha bir aşikar ediyor. çiş yapsa bile odayı çiş kokusu sarıyor.

oni ben dedim karaca demedi :1:
çiş fazla olunca prima da olsa kokuyor canım.. hele o aloe vera kokusuyla karışınca (ki sevmedim bezin kokusunu) daha bi kötü kokuyor sanki..

oni ben dedim karaca demedi :1:
çiş fazla olunca prima da olsa kokuyor canım.. hele o aloe vera kokusuyla karışınca (ki sevmedim bezin kokusunu) daha bi kötü kokuyor sanki..

vallahi ne alaka bilmiyorum ama karııyorsunuz işte:17: mesela seninle konuşuyorum bir konuyu, dönüp karacadan soruyorum......:17:

ya ben hazır bez kullanmak istemiyorum artık.

yıkanabilen bezler varmış.linkini bulayım da kopyalayayım.

düşünsenize, adet döneminde ne kadar rahatsız oluyoruz pedlerden.zavallı kuzular 7/24 o bezlerde...ıslak mendil de aynı...bir kendinizde deneyin bakalım hoşunuza gidecek mi:19: en iyisi pamuk ve su..

ben bim den tüysüz makyaj temizleme :19:pamuklarından alıyorum.hani yuvarlak. pratik oluyor..

benim kızında gri-yeşil gibi bişeydi koyu değişik bi renkti,şimdi kahverengi oldu,döneceğini sanmıyom artık,babası yeşil gözlü galiba anasına çekti bizim kız

benimkinin gozleri yesil belli ama guneste mavi gibi oluyo siyahin kenarlari kavve ama cok degisik babisimiz mavis ben kavve doktor koyu yesil 1 yasina kadan bekliceniz giy

düşünsenize, adet döneminde ne kadar rahatsız oluyoruz pedlerden.zavallı kuzular 7/24 o bezlerde...ıslak mendil de aynı...bir kendinizde deneyin bakalım hoşunuza gidecek mi:19: en iyisi pamuk ve su..

ben bim den tüysüz makyaj temizleme :19:pamuklarından alıyorum.hani yuvarlak. pratik oluyor..

ayy biliyorum onlari canim ama onlarida 90 da yikaman gerek kakalari tolaycan ustunden vicik vicik hic ic acici deil bende koca dosya var 7 ci ayda her gun 5 dk lazimliga oturturunca 12 ci ayina kadan felan ogreniymis 7 ci ayda oturtun diy

arkadaşlar ben doğduğu günden beri ultra premium care kullanıyorum çokta memnunum ne pişik ne taşma hiçbişey yaşamadım şimdiye kadar tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar,

Kızım 21 Aralık doğumlu... 4,5 aylık oldu. Emiyor, o yüzden pek ayrılamıyoruz. Yarın anneme tüm gün bırakmak zorundayım. Ocak ayında buzdolabına derin dondurucuya depoladığım sütler var.. Milkway süt saklama poşetlerine koyup dondurmuştum. Dün bir paket çözdüm.. Görüntü güzel, ancak metal kokusu var... Kötü kokuyor. Bugün bir paket daha çözdüm. Buzdolabının aşağı katına indirdim. Tüm gece çözüldü. Yine aynı koku... Tadına baktım, metalimsi bir tat.... Çok üzüldüm. 30 pakete yakın sütüm var. Bozuk ya da kesilmiş değil, sadece kötü kokuyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar,

Kızım 21 Aralık doğumlu... 4,5 aylık oldu. Emiyor, o yüzden pek ayrılamıyoruz. Yarın anneme tüm gün bırakmak zorundayım. Ocak ayında buzdolabına derin dondurucuya depoladığım sütler var.. Milkway süt saklama poşetlerine koyup dondurmuştum. Dün bir paket çözdüm.. Görüntü güzel, ancak metal kokusu var... Kötü kokuyor. Bugün bir paket daha çözdüm. Buzdolabının aşağı katına indirdim. Tüm gece çözüldü. Yine aynı koku... Tadına baktım, metalimsi bir tat.... Çok üzüldüm. 30 pakete yakın sütüm var. Bozuk ya da kesilmiş değil, sadece kötü kokuyor. Ne yapmalıyım?

Buzlukta sütler en uzun 3 ay durabiliyor. Ocak ayından bu yana uzun bir süre.

bir de derin dondurucunuzun ayarı (-18) olduğundan emin misin canım_??
çoğunun ayarı daha düşük.. örn -10 falan...

bir de derin dondurucunuzun ayarı (-18) olduğundan emin misin canım_??
çoğunun ayarı daha düşük.. örn -10 falan...

eminim, üstünde dijital gösterge var dolabın, -18 yazıyor... Benim sorunum sütün görünüşü harika, kesilme yok, bozulma yok, tadı garip... Metalimsi bir tat var beğenmedim. Derin dondurucuda kalan sütün tadı değişir deniyor, değimeden kasıt bu mu anlayamadım...

eminim, üstünde dijital gösterge var dolabın, -18 yazıyor... Benim sorunum sütün görünüşü harika, kesilme yok, bozulma yok, tadı garip... Metalimsi bir tat var beğenmedim. Derin dondurucuda kalan sütün tadı değişir deniyor, değimeden kasıt bu mu anlayamadım...

Ben ilk 3 ay derin dondurucudan süt kullandım, tadı aynıydı.

bende degisiyo biliyorum soklama yaparsan koku gitcek diye biliyordum kaynatip birden soguk suya koyarsan gider diye hatirliyorum ama tam emin degilim bi kari dediydi bana ben onun yalancisiyim icine vanilya yava vanilyali piorinc mamasi koyarsan gider ama sutle karistirilirmi bilmem doktora sor bence ne yapman gerektigini o soyler cocuk icerse bosver derim

günaydın kızlar,

dün oğluma iki küçük kavanoz yoğurt mayaladım. maşşallah taş gibi olmuş:) bir de burada verilen tarifle peynir yaptım..o da güzel oldu. tarfifi veren arkadaşa teşekkür ederim.

bende makyaj temizleme pamuğu kullanıyorum alışınca çokda rahat oluyor. bende hiç ıslak havlu kullanmadım. pişik kremini ise eczaneye özel yaptırıyorum vazelin kutusu gibi bir kutuya koyuyor hiç pişik olmadık. 30 tl bir kutu 3 ay gidiyor. tavsiye ederim..

kızlar oğlum 4 ay bir haftalık ek mamaya henüz başlamadım.. ver diyende var verme anne sütüyetiyorki kiloa lıyor diyende var kafam karışık bu konuda. arada tattırıyorum. o ayrı ama ek mamaya hiç başlamadım başlasamı altıncı ayı beklesemmi. zaten birerona hiç bulaşmadım emmez ne olur olmaz diye. emzik almıyorduda alıştırana kadar canım çıkı. e aloıştırmasaydın keşke diyeniniz belki olur ama ben yanlızım ve hiç yardımcım yok herşey bana bakıyor emzikle rahat ettim. ama alıştırana kadar pekmeze bandırdım. doktora sordum vermesen iyi ama madem kararlısın pekmeze bandır ver dedi:) doktoru bile başdan çıkarttım. 4. ay bitimi 5. ay başlangıcı kontrolünde boy 63.5 kila 7.200 gr nasıl sizce

birde doğumdan sonra göbek ne zaman gider ya.. bende resmen göbek kaldı.. daha acısı yeni yeni dinmeye başadı sporda yapamıuorum.. bu arada sezeryanla doğum yaptım. zaten tedavi süreci sayesinde 72 kiloyla hamile kaldım 96 ile doğum yaptım hastaneden çıktığımda 92 ile çıktım. şimdi 4 ayda hamile kaldığım 72 ye düşmeyi başardım ama göbek durduğu yerde duruyor. hedefim 2 ay sonra 63 düşmek ama göbek kalacak diye aklım çıkıyor. biraz göbek hareketi yapayım diyorum inceden inceye sızlıyor dikişler bırakıyorum. ve bride ben daha hiç adet olmadım... dotroa gideceğim ama bir türlü vakit bulup kendim için gidemedim. hamilelikde dişim kırıldı daha giideceğim ofofof yanlızlık zor ...

Back
X