2011 Aralık Anneleri

cnm ya genç anne olmak ne güzel. ileri de çocuklarınla gezerken seni anneleri değil ablaları zannedecekler
haklısın yaşın çok önemi yok. benim teyzem 42 yaşındayken ikiz bebiş dünyaya getirdi:87:hem de ilk kez çocuğu olmuştu. şuan bebişleri 5 yaşında.

ay ben napacam bilmiyorum. boyum 155 kilo 54 tü şimdi 56 gözüküyor çok canım sıkkın.
aslında tüp bebek tedavilerinden 54 e çıktım 40 yaşındayım son bir seneye kadar hep 48 dim. yani hiç dikkatte etmezdim hep zayıf oldum. şimdi de şişman durmuyorum ama bu gişişle olacak.şuan 36 bedenim ama 60 bedene çıkarım sanırım.:) bir de çok şey yemiyorum. sadece meyve her zamankinden fazla yiyorum iki üç kivi yiyorum.bir muz bir elma. yemek her zamanki gibi. ama su çok içiyorum. hah birde çekirdek yiyorum mide bulantım için ama artık yemem daha. bebeğin 3.5 üzeri doğması en iyisi ama zor gözüküyor bakalım.

Son düzenleme:

canim kaza olmus anladigim kadariyla. allah hayirli etsin. bazen bizim istemedigimiz durumlarda bile ne mucizeler oluyor. gurbete teselli, gonlunuze senlik olsun. saglikla kucagina almak nasip olsun :)

rubella benim testlerimin arasinda da vardi.ters bir durum oldugunu sanmiyorum. kizamikcik ve CMV taramasi rutin taramalardan. takma kafana tokadan baska bisey

amerikada neredesin sen? kiz kardesim houstonda 5 senedir erik yemedi zavalli. nerde buldun da yedin erigi merak ettim

rabbım herkesın gonlune gore versın ıns :) bu bebısten sonra unıv okuyacam ınsallah okulu dondurmak ıstemedım ıkısı buyusun dedım ıns baslıyacam 2 yıl sonra okula

amerikada neredesin sen? Kiz kardesim houstonda 5 senedir erik yemedi zavalli. Nerde buldun da yedin erigi merak ettim

ben rochester ny da ama burda erık suları var kırmızı erık suyu can erıgıde zmaanı gelınce tabık bırazdaha kazık olarak :) satıolar nerden buluolar bılmıorm ama bbende yesıl erık yemedım burdakı marketlerden kırmızı erık var ama

ayy ablacım takma kafana ıns sagsaglım dogsunda bebısın boswerr kılo verılır allahın ıznıyle ama dedıgın gıbı cekırdegı bırak :)

allah evlılıgınıde bebegınıde hayırlı etsın ıns hosgeldın buarada:) bıde gurbet ??? Nerelısın kı yanı tr ıcınde yasıosun ya onun ıcın sordum

Günaydın kızlar :)) Yeni arkadaş gelmiş hayırlı olsun oy oy maşallah pekte hızlılarmış :)))

Üzme kendini Takdir ilahi. Yine olur Allah'ın izniyle. Böyle şeyler düşünüpte kendini yıprayma olur mu?

Bak şimdi çok üzüldüm. Bebeğim benim yediklerimse yandık o zaman. Çünkü takriben 42 saattir yediklerim şunlar;2 Poğaça,3 çubuk kraker,1 muz hepsi bu. Öğleni de,kahvaltısıda, akşamıda bu.
Napcam ben içim almıyor hiçbirşeyi çocuğuma zarar verecek diye korkuyorum.

Boyunu söyledi mi o heyecanla bilemiyorum. Acaba biryerde yazarmı? Ama kalp atışı 120 dedi. Senin kaç?

Bu hayırlı haberini bekliyordum bende seni takip ediyorum. Ama dün internette arza vardı bugün yazabiliyorum. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş. Bide merj'den hayırlı haberler alsak inşallah.

birşey olmaz bu yiyebilenler için çünkü ilk zamanlar yemek için zorlamayın kendinizi diyorlar ama seninkide hepten kötü en azından bol sıvı al süt iç yapamıyorsan ayran iç hemde alışırsın

ayy ablacım takma kafana ıns sagsaglım dogsunda bebısın boswerr kılo verılır allahın ıznıyle ama dedıgın gıbı cekırdegı bırak :)
işallah verilir. kilolu insanlara hep söylenirdim tutamıyorlar mı boğazlarını diye ben de öyle olmam işallah:)
üniverste okuma fikrin süper. valla bravo.

hayır canım sen rahat ol. çocuk ilk üç ay depodan kulalnıyormış zaten. yiyemedikten sonra kendini zorlamak daha bir sakıncalı.

merhaba kızlar ben de bugün tam 5 haftalık hamileyim. bebişimin kesesini gecen hafta gördüm yani 4 haftalıkken.sadece 3.2mm:) minnacık:) kalp atışını da duyarım inşallh. Herkesin bebişi hayırlarla dünyaya gözlerini açsın kucaklarımızda mışıl mışıl uyusunlar

gözün aydın inşallah bekleyen herkes hayırlısıyla duyarlar inşallah

yeni hamileleri tebrik ederim....
evet canım banada verdi. ve ben küçükken kızakmıkçık geçirmemişim. o yüzden dikkatli olmam lazımmış.küçük çocukalrla fazla haşır neşir olmamam lazım... ayrıca kedi ve köpektende uzak duracakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…