2011 Aralık Anneleri

kızlarrrrr, en güzel anneler :1::1::1::1:
hepinize günaydınnnnnnn
umarım hepinizin ve bebişlerinizin keyifleri yerindedir....

hepinizi öpüyorum... gününüz güzel geçsin.....:71::71::71::71:

yeni hamileleri tebrik ederim....

evet canım banada verdi. ve ben küçükken kızakmıkçık geçirmemişim. o yüzden dikkatli olmam lazımmış.küçük çocukalrla fazla haşır neşir olmamam lazım... ayrıca kedi ve köpektende uzak duracakmışım

ben de yaptırdım bana doktorum çiğköfte çiğet sucuk salam yeme ve özellikle kedilerden uzak dur dedi bakalım daha neler görecez bu 9 ay boyunca

kızlarrrrr, en güzel anneler :1::1::1::1:
hepinize günaydınnnnnnn
umarım hepinizin ve bebişlerinizin keyifleri yerindedir....

hepinizi öpüyorum... gününüz güzel geçsin.....:71::71::71::71:

teşekkürler canım inşallah seninkide yerindedir seninde bugünün ve hergünün güzel geçsin inşallah:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

ben de yaptırdım bana doktorum çiğköfte çiğet sucuk salam yeme ve özellikle kedilerden uzak dur dedi bakalım daha neler görecez bu 9 ay boyunca

kedilerde toksoplazma bakterisi var ve düşüğe sebep oluyor çok sevsenizde uzak durun kızlar
bu arada kalp atışı gören herkese hayırlı olsun cuma günüde epey kişiyiz doktora gidicek darısı hepimizin başına az kaldı cumaya:75:

kızlar ben geldim beni de ekleyin listeye bugün kesemizi gördük 10 gün sonra kalp atışları için gideceğiz onu görmek süperdi:16:bide kalp atışını duysak harika olacak 5 hafta 2 günlük bebeğim sat 2 mart ama pko olduğu için geç döllenme olmuş o yüzden tam tarihini 10 gün sonra bildireceğim

Merhaba, benim de durumum sizinle aynı Sat 2 mart ama geç döllenme olduğunu sanıyorum ve bende de pko var, 26 nisanda bhcg yaptırdım değerim 2300 çıktı dr 10 gün sonra gelmemi söyledi ben cumartesi tekrar testi tekrarlamayı düşünüyorum. Daha önce 2 defa 8 haftalık düşüğüm oldu bu yüzden pek de inanasım gelmiyor bu işe açıkçası. Siz bhcg yaptırdınız mı yaptırdıysanız değer kaç çıktı.

ay ben napacam bilmiyorum. boyum 155 kilo 54 tü şimdi 56 gözüküyor çok canım sıkkın.
aslında tüp bebek tedavilerinden 54 e çıktım 40 yaşındayım son bir seneye kadar hep 48 dim. yani hiç dikkatte etmezdim hep zayıf oldum. şimdi de şişman durmuyorum ama bu gişişle olacak.şuan 36 bedenim ama 60 bedene çıkarım sanırım.:) bir de çok şey yemiyorum. sadece meyve her zamankinden fazla yiyorum iki üç kivi yiyorum.bir muz bir elma. yemek her zamanki gibi. ama su çok içiyorum. hah birde çekirdek yiyorum mide bulantım için ama artık yemem daha. bebeğin 3.5 üzeri doğması en iyisi ama zor gözüküyor bakalım.
Kilo konusunda sıkma kendini.Madem tedaviden sonra oldu hele hiç sıkma. Çocuğun sağlıklı doğsunda metabolizman yine normale döner. Kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben ilk 6 hafta 4 kilo aldım gözüküyordu çok cnm sıkılıyordu. 7. hafta mide bulantısı başladı o oldu daha ağzıma bişey koyamıyorum. O 4 kilo gitti şimdi hamilelik kilomdan 1 kilo farklıyım.:49:

Merhaba, benim de durumum sizinle aynı Sat 2 mart ama geç döllenme olduğunu sanıyorum ve bende de pko var, 26 nisanda bhcg yaptırdım değerim 2300 çıktı dr 10 gün sonra gelmemi söyledi ben cumartesi tekrar testi tekrarlamayı düşünüyorum. Daha önce 2 defa 8 haftalık düşüğüm oldu bu yüzden pek de inanasım gelmiyor bu işe açıkçası. Siz bhcg yaptırdınız mı yaptırdıysanız değer kaç çıktı.
ben yaptirdigimda daha 2. haftamdaydim sanirim ve 700 cikmisti. onemli olan bhcg rakamindan ziyade 2 gunde 2ye katlanmasi. sonuc bu sekilde cikarsa bu gercek bir gecelik demek oluyor...

Günaydın tatlı Aralık anneleri ve bebisleri nasılsiniz? benim oğlum biraz grip olmuş ve tabiki banada gecmis :( :( :(

birşey olmaz bu yiyebilenler için çünkü ilk zamanlar yemek için zorlamayın kendinizi diyorlar ama seninkide hepten kötü en azından bol sıvı al süt iç yapamıyorsan ayran iç hemde alışırsın

Yok ne süt, ne ayran. Adlarını duyunca bile midem kalkıyor. Hepsi kötü kokuyor bana. Zamanla düzelir mi acaba?:49:

merhaba kızlar ben de bugün tam 5 haftalık hamileyim. bebişimin kesesini gecen hafta gördüm yani 4 haftalıkken.sadece 3.2mm:) minnacık:) kalp atışını da duyarım inşallh. Herkesin bebişi hayırlarla dünyaya gözlerini açsın kucaklarımızda mışıl mışıl uyusunlar:16:

hayirli olsun canim... hosgeldin aramizaaa..

kedilerde toksoplazma bakterisi var ve düşüğe sebep oluyor çok sevsenizde uzak durun kızlar
bu arada kalp atışı gören herkese hayırlı olsun cuma günüde epey kişiyiz doktora gidicek darısı hepimizin başına az kaldı cumaya:75:

gunaydin canim. yarini iple cekiyorum. hayirli haberler duyacagiz insallah yine :)

Kilo almaktan korkan arkadaşla için şöyle bir tavsiyem olacak, benin iş arkadaşım da hamile kaldı ve hamileliği boyunca 2-+3 satte bir sürekli atıştırdı ama genellikle meyve yedi aradda 2-3 kayısı muz elma bunlar açlığı yatıştırıyor ve metabolizmayı hızlandırıyor, Arkadaş 10-12 kg aldı sanırım doğumdan 1 sene sonra da bütün aldığı kiloları verdi. Bir de tuzu kesmek önemli ekstra tuz sermpmemek fazla tuzlu gıdalar yeyemek hem ödemi azaltıyor hemde hamilelerde bir risk olan yüksen tansiyonu azaltıyor. Eğer çok sıkıntı yaşarsanız bir diyetisyene gitmek en iyiswi onlar hamileler için en uygun beslenme şeklini biliyorlar.

gunaydin kizlarrrrrrrrr
nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik ya ben ilac alamiyorum midem cok kotu oluyorrr

efeeesen nerde yasiyorsun gurbet demissin ben cok iyiy bilirim gurbet olayini bende isvicrede asiyorum cok zor oluyor vatandan ayri olmak.

gunaydin canim. yarini iple cekiyorum. hayirli haberler duyacagiz insallah yine :)

bütün gece stresten uyuyamadım resmen sinirlerim bozuldu oturdum agladım inşallah duyarız ben çok korkuyorum :5:

kızlar günaydın...

7. haftamdayım... gaz problemi olan varmı benim gibi...

folik asittendir canım bide yukarda hazım problemi yaşıyanlar varmış kabızlarda vardır muhtemelen sabahları aç karnına probiyotik yogurt yeyin çok iyi geliyor zararıda yokmuş hamilelere öneriyorlarmış

kızlar günaydın...

7. haftamdayım... gaz problemi olan varmı benim gibi...

Bende 7 hafta 6 günlüğüm. Gaz problemim azalmaya başladı. Geçen hafta daha çoktu. Ama kabızlık konusuna hala bir çözüm bulamadım. 15-20 gündür böyleyim. Allahtan fazla bişey yemiyorum yoksa nolurdu bilmem.:1: Kayısı diyorlar erik diyorlar hiçbirini içim almıyor yiyemiyorum. Hadi hayırlısı.:49:

bütün gece stresten uyuyamadım resmen sinirlerim bozuldu oturdum agladım inşallah duyarız ben çok korkuyorum :5:

Cnm ama bu kadar yıpratma kendini. İkinize de günah. Allah büyük de ona teslim et emanetini. O emanetçilerin en hayırlısıdır. Seni hepimiz takip etmekteyiz. Ve süreklide dua etmekteyiz. İnan kendi bebişimin kalp atışını duyunca İlk aklıma umarım merj'de duyar diye geldi. Kalbini ferah tut. Rabbim büyük.:49:

Back
X