geçmiş olsun canım evdeyken iyice dinlenmeye bak bi iş falan yapma bariArkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, iyi ki varsiniz. Ben kendi doktorumu da gordum, evdeyim simdi. Problem yok, kendimi yormusum. Boyle kasilma oldugu zaman butun gun ictim nasil olsa demeden hemen 1-2 litre su icmemiz gerekiyormus, bilginize. Eger ona ragmen gecmezse doktora da gitmemiz sartmis, birsey olmaz bundan demek yok yani. Simdi 1-2 gun evdeyim, dinlenecegim. Hepinizi ve guzel bebeklerinizi kocaman opuyorum. Kendinize iyi bakin.
ayy benim de en çok korktuğum şey bu koridorda gezerken elim karnımda geziyorum sen de dikkat et kendine bi daha olmasın en azındanherkese merhabalar...bugün çok kötü bişey oldu,koridorda bi öğrenciyle çarpıştık feci şekilde...ağrım sıızm olmadı ama korkum yetti,,defalarca lavobaya gidip kontrl ettim,,bebeiğimn hareketleri de var bişey olmamıştır inş değil mi??
canım çook geçmiş olsun..dikkat et kendine..
deryacım sennde maşallah minnakına...
renkgelsn hayata yaptığn süs çok hoş gerçekten,,hemen denesemmi dedim ama gelmezki elimden(
mardincim hayırlı olsun yatağın ve araban inş,,güzel günlerde kullanın inş:))
bebişin de hareketlerine devam ediyorsa bişey olmamıştır kanama falan da yoksa korkma bence
bu arada ben biraz geçmişi okuyayım