2011 Ekim Anneleri

Doktorun seni kandırmıyor şeker, yasal olarak 32. haftada izin alabiliyoruz. Ama tabi yıllık izin kullanmadıysanız onu da ekleyip bir 15 gün önceden izne çıkabilirsiniz. Nitekim ben öyle yapacağım. Sık dişini şekerim, senin de bir şey kalmamış.

hayırlı olsun aygece, o senin gördüğün şey büyük ihtimal akıntıdır. Çünkü bazı hamişlerde akıntı çok artıyor. Koyu sarı ve kokulu olmadıkça tedirgin olmaya gerek yok. Sadece durmazsa ve sürekli sürekli gelirse suyun geliyor olabilir, onu da fark edersin zaten.

Arkadaşlar su gibi gelen akıntıyı dikkate alın ve MUTLAKA dr a gidin
benim de gelio bu hafta amniyon sıvısı mı testi yapılacak
aman aman bu aylarda çok önemli dr u bilgilendirmeyi ve bu ara randevuları sıklaştırmayı ihmal etmeyin

ohh rahatladım bak şimdi:)) doğru yıllık izni unutmuşum. ben yıllık iznimi kullanmadım zaten 2 agustosta cıkıyorum dogum ıznıne dıye düşündüm. yıllık iznimi doğumdan sonraya ekleyip oğluşlarımla vakit gecirmek istedim. 1 ayda ücretsiz izin aldımmı 15 ocaka kadar yatarım evde. bahar döneminde başlarım işe inşallah:) sağol canımcımmm.

kızlarrr bu arada cumartesi günü bebek odamız geldi. odayada şıp diye oturdu. sığmaz gibi kaygılarım vardı ama asılsızmış:))) dün temizleyeyim dedim. yavaş yavaş akşama kadar sadece 2 yatagı silebildim. tabii bütün gece dayanılmaz bir bel ağrısı.offf hala canım yanıyor. bugun ara vereyimde yarın da dolabını sileceğim inşallah. şöyle 3 hafta falan havalandıracagız. mobilya kokusu cıkınca eşyalarınıda yerleştiririm yavaş yavaş:)

ay maşallah
Allah huzur sağlıkla yatırsın içinde
eklesen ya fotosunu :)

odalarını güle güle kullansınlar bebişlerin canım :)
denizci takımıydı seninki yanılmıyorsam.. :) kendini fazla kasma... yavaş yavaş olur herşey..

kavurucu sıcakalrdan, cennetlik tüm analarımıza gunaydınlarr.... biz daha adayız ama olsun:)
kıslar haftasonu hisar hast. de Ayşe Öner in doğum semineri vardı.çok faydalı eşimle gittik o başta sıkıldı ama pratik bilgilere gelince eğlenceliydi, bebek yıkama ,gaz çıkarma,emzirme falan..tekrar olursa 1 daha gtmek isterim.bu tarz haberleri paylaşalmmm. ayrıca Ayşe Öner bu reflüsü olan arkadaşalr için reflü yastığını ve de akşamdan sonra çiğ meyve ve sebze yemeyin dedi.komposto en rahatlatıcıdır dedi.. bacağına kramp girenlerede bilekten dize kadar masaj önerisinde bulundu her akşamm.. tüm bebe ihtiyaclarında mustela yı önerdi..birde nefes egzersizleri çoook önemliöğrenin ve yapın dedi.gösterdi de.doğru nefes ömrü uzatır genç kılar dedi.kadın 60 yaşında kıtalar arası yüzme yapıo.görseniz 40 falan dersiniz

çok sağol canım içim rahatladı biraz olsun

kızlar günaydın .ben çok sinirliyim ya ne yapçaz bilmem işte yapamıyorum çok yavaşladım sizde aynımısınız

canım bendde aynısı vucüt ağırlaştıkça yavaşlıyor insan iki can taşıyorsun eee mağlum bebekte büyüyor içinde ondan dolayı havaar sıcak birde benim gibi çalışıyor olsaydın her gün otobüs işyeri telefon banka demekten ağlardın Haline şükür et canımmm

Günaydınlaaaar
Haftaonuda geçti yeni bir haftaya başladık. Allah sağlık sihhat versin hepimize, eşlerimizi yavrucaklarımızı korusuuuun.
Bu arada bebişime hırka patik ötüyorum, örgü yapmak çok zevkliymiş canı sıkılanlara yapmayı öneriyorum

bide koccaaa göbeğe rağmen HALA YER vermiolar ya ona uyuz oluorum
millet oturuo ben ayakta
kafa göz dalasım gelio :) hele akşamları

millet oturuo ben ayakta

ay çok sinir bozucu durum gerçekten.. hafta içi dolmuşa bindim.. ayakta da 2 kişi var.. bastonlu yaşlı teyze bindi.. baktım bakındım gençler kalkmıyor..
üstümde de hamiş t-shirt var hamile olduğumu anlayan anladı işte göbiş olmasada ..
kimse yer vermedi kadına.. kalktım ben yer verdim (Allahtan gideceğim yer uzak değildi)

millet oturuo ben ayakta

Ay evet gerçektende, hamile olduğum halde ve gözle görülür olmasına rağmen yer vermiyorlar.
Ne kadar vicdansızlar bazı insanlar. Özellikle bayanlar dahada düşüncesizler oysaki kadın kadını daha iyi anlar ama ...

Kızlar bu arada göğüslerimden hep sıvı geliyo kıyafetlerim batıyo :44: Erken değilmi henüz? Çok sıkça geliyor her gün...

aman elleme, olabilir hormonel
ama dr bilsin yine de bence

kızlar buarada alışveriş nasıl gidiyor.istanbulda olanlar bize destek olsa fikir verse

ben herşeyi mother dan aldım :) bana eminönü çok itici ve pahalı geldi.
gidin bakın ama
o kalabalığa bu sıcakta hele nakit para vermeye değmez

Mesela düz beyaz body ler eminönünde 5 TL Mother da 7 li paket 38 TL 1 alana 2. %50 indirimli
+ kaliteleri yumuşaklığı kıyaslanmaz bile

Son düzenleme:
Kızlar ben kahvaltı yapıcam bana müsade
Bugün biraz geç kaldık ama dün çok yemek yediğim için yeni yeni acıkma hissi geldi.
Öpüldünüz bye byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…