canım hoşgeldin. Raporunu nasıl aldın merak ettim. benim doktorum yasal olarak 32. haftada doğum izni verilebiliyor dedi. ama benim ikizlerim olacagı için yasaya göre 30. haftada doğum iznine cıkabiliyorum. yani 2 agustosta inşallah izinli olacagım artık. doktorum benimi kandırıyor yoksa
Bende allahın izniyle ekim annesiyim şuan 7 nin içindeyiz.rabbim isteyen herkese versin..size sormak istediğim 2 günden beridir suya benzer bişey geliyor akıntı değil su gibi böyle olan varmı idrar kaçırması değil cevaplarınızı bekliyorum
Doktorun seni kandırmıyor şeker, yasal olarak 32. haftada izin alabiliyoruz. Ama tabi yıllık izin kullanmadıysanız onu da ekleyip bir 15 gün önceden izne çıkabilirsiniz. Nitekim ben öyle yapacağım. Sık dişini şekerim, senin de bir şey kalmamış.
kızlarrr bu arada cumartesi günü bebek odamız geldi. odayada şıp diye oturdu. sığmaz gibi kaygılarım vardı ama asılsızmış:))) dün temizleyeyim dedim. yavaş yavaş akşama kadar sadece 2 yatagı silebildim. tabii bütün gece dayanılmaz bir bel ağrısı.offf hala canım yanıyor. bugun ara vereyimde yarın da dolabını sileceğim inşallah. şöyle 3 hafta falan havalandıracagız. mobilya kokusu cıkınca eşyalarınıda yerleştiririm yavaş yavaş:)
kızlarrr bu arada cumartesi günü bebek odamız geldi. odayada şıp diye oturdu. sığmaz gibi kaygılarım vardı ama asılsızmış:))) dün temizleyeyim dedim. yavaş yavaş akşama kadar sadece 2 yatagı silebildim. tabii bütün gece dayanılmaz bir bel ağrısı.offf hala canım yanıyor. bugun ara vereyimde yarın da dolabını sileceğim inşallah. şöyle 3 hafta falan havalandıracagız. mobilya kokusu cıkınca eşyalarınıda yerleştiririm yavaş yavaş:)
hayırlı olsun aygece, o senin gördüğün şey büyük ihtimal akıntıdır. çünkü bazı hamişlerde akıntı çok artıyor. Koyu sarı ve kokulu olmadıkça tedirgin olmaya gerek yok. Sadece durmazsa ve sürekli sürekli gelirse suyun geliyor olabilir, onu da fark edersin zaten.
kızlar günaydın .ben çok sinirliyim ya ne yapçaz bilmem işte yapamıyorum çok yavaşladım sizde aynımısınız
canım bendde aynısı vucüt ağırlaştıkça yavaşlıyor insan iki can taşıyorsun eee mağlum bebekte büyüyor içinde ondan dolayı havaar sıcak birde benim gibi çalışıyor olsaydın her gün otobüs işyeri telefon banka demekten ağlardınHaline şükür et canımmm
bide koccaaa göbeğe rağmen HALA YER vermiolar ya ona uyuz oluorum
millet oturuo ben ayakta
kafa göz dalasım gelio :) hele akşamları
bide koccaaa göbeğe rağmen HALA YER vermiolar ya ona uyuz oluorum
millet oturuo ben ayakta
kafa göz dalasım gelio :) hele akşamları
Ay evet gerçektende, hamile olduğum halde ve gözle görülür olmasına rağmen yer vermiyorlar.
Ne kadar vicdansızlar bazı insanlar. Özellikle bayanlar dahada düşüncesizler oysaki kadın kadını daha iyi anlar ama ...
Kızlar bu arada göğüslerimden hep sıvı geliyo kıyafetlerim batıyo :44: Erken değilmi henüz? Çok sıkça geliyor her gün...
aman elleme, olabilir hormonel
ama dr bilsin yine de bence
kızlar buarada alışveriş nasıl gidiyor.istanbulda olanlar bize destek olsa fikir verse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?