Ay evet gerçektende, hamile olduğum halde ve gözle görülür olmasına rağmen yer vermiyorlar.
Ne kadar vicdansızlar bazı insanlar. Özellikle bayanlar dahada düşüncesizler oysaki kadın kadını daha iyi anlar ama ...
VALLAHİ ERKEKLER DAHA DUYARLI BAYAN OLSUN KIZLAR OLSUN BAKMAKLA YETİNİYORLAR SANKİ HAMİLE GÖRMEMİŞ GİBİ SÜZMELERİ VAR BİDE BEN KALKTA OTURAYIM DİYEMEM KARNIM BURNUMDA OLSADA SAĞ OLSUN BAZILARI DUYARLI ONLARDA UTANMA BELASI BENCEDE ....AYAKTA GİTMAKTEN DEĞİLDE ANİ FREN YAPIP ÜSTÜSTE DÜŞMEKTEN KORTUĞUM İÇİN OTURMAYI İSTİYORUM.AMA GEÇEN GÜN AYAKTA GİTTİM ALLAHTAN SARSMADI BİR DURAK KALA BİR BAYAN GELİN OTURUN HAMİLESİNİZ DEDİ BENDE SAĞOL BİR DURAK KALDI BEN İYİYİM SEN OTUR DEDİM MEĞERSE ODA AYNI DURAKTA İNECEKMİŞİZDE VERMEYE KALKMIŞ YER NE İNSANLAR VAR GICIK OLDUĞUM TİPLER
ben herşeyi mother dan aldım :) bana eminönü çok itici ve pahalı geldi.
gidin bakın ama
o kalabalığa bu sıcakta hele nakit para vermeye değmez
Mesela düz beyaz body ler eminönünde 5 TL Mother da 7 li paket 38 TL 1 alana 2. %50 indirimli
+ kaliteleri yumuşaklığı kıyaslanmaz bile
Ay evet gerçektende, hamile olduğum halde ve gözle görülür olmasına rağmen yer vermiyorlar.
Ne kadar vicdansızlar bazı insanlar. Özellikle bayanlar dahada düşüncesizler oysaki kadın kadını daha iyi anlar ama ...
VALLAHİ ERKEKLER DAHA DUYARLI BAYAN OLSUN KIZLAR OLSUN BAKMAKLA YETİNİYORLAR SANKİ HAMİLE GÖRMEMİŞ GİBİ SÜZMELERİ VAR BİDE BEN KALKTA OTURAYIM DİYEMEM KARNIM BURNUMDA OLSADA SAĞ OLSUN BAZILARI DUYARLI ONLARDA UTANMA BELASI BENCEDE ....AYAKTA GİTMAKTEN DEĞİLDE ANİ FREN YAPIP ÜSTÜSTE DÜŞMEKTEN KORTUĞUM İÇİN OTURMAYI İSTİYORUM.AMA GEÇEN GÜN AYAKTA GİTTİM ALLAHTAN SARSMADI BİR DURAK KALA BİR BAYAN GELİN OTURUN HAMİLESİNİZ DEDİ BENDE SAĞOL BİR DURAK KALDI BEN İYİYİM SEN OTUR DEDİM MEĞERSE ODA AYNI DURAKTA İNECEKMİŞİZDE VERMEYE KALKMIŞ YER NE İNSANLAR VAR GICIK OLDUĞUM TİPLER
ben mi fesatım diodum demekki hepimize yapıolar
ay bide böyle göbeği süzmeler fln yok mu
gerçekten anlamıorum bu kadın milletini ben
erkekler hele ki yaşlı erkekler daha duyarlı. Geçen bi dede yer verdi bana gel yüklüsün die
aman dedim amcam ayıp otur ben nasıl oturayım senin yerine
hala kalkıp da bi başkası yer vermedi
KEşke internetden de alışverişi olsaa.bnm yakınımda yok mothercare gidemdm cuma..
nerde oturuosun ki
bence git şü 1 alana 2. %50 kampanyası bitmeden
290 TL ye hemen hemen her şeyini aldım ben
ben herşeyi mother dan aldım :) bana eminönü çok itici ve pahalı geldi.
gidin bakın ama
Mesela düz beyaz body ler eminönünde 5 TL Mother da 7 li paket 38 TL 1 alana 2. %50 indirimli
aminnnn inşallahhsende birdahaki gittiğinde kiloları görürsün ben geçen ay gittiğimde 500 gramdı. Bir ayda bir kilo almış.bu aylardan sonra kilolar artıyo.allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize
evet aynen deymez bırde o fıyata taksıt yaptırdım ben kredı kartına 150TL LIK ALISVERIS YAPTIM BENDE 15.DE TEMMUZ DAben herşeyi mother dan aldım :) bana eminönü çok itici ve pahalı geldi.
Gidin bakın ama
mesela düz beyaz body ler eminönünde 5 tl mother da 7 li paket 38 tl 1 alana 2. %50 indirimli
beykozda oturuyorum, ümraniyede çalışıomm. O indirim her ayın 15 de geçerli değil mi?
aminnnn inşallahh
evet aynen deymez bırde o fıyata taksıt yaptırdım ben kredı kartına 150TL LIK ALISVERIS YAPTIM BENDE 15.DE TEMMUZ DA
evet canım her ayın 15. De
beykozda oturuyorum, ümraniyede çalışıomm. o indirim her ayın 15 de geçerli değil mi?
Herkese günayydın bizz geldiikk
Güzelce tatilimizi yaptık, gezdik, tozduk, dinlendik geldik kızımla çok özledik sizi. Hepiniz iyisinizdir umarım. Biz iyiyiz çok şükür sıkıntımız yok. Geçmişi okumak gibi zor bir işe başlıyorum bugünişleri hafifletip başliim bakim neler olmuş bitmiş.
Kendinize iyi bakın çok öpüyorum
canım bende eminönünden düşünüyorum beşiği falan ,kıyafetler içinde bakcam ,optimumda outlet mağazalar var çok uygun fiyatları .kızlar buarada alışveriş nasıl gidiyor.istanbulda olanlar bize destek olsa fikir verse
geçmiş olsun canım ,inşallah hiç b, sorun çıkmaz,bozma moralini ,sakin olmaya çalışki bebeğinde etkilenmesin .kızlar şuan üstümde kablolarla oturoyorum hipotiroid hastasıyım son kontrolümde doktor kalbimin normalden fazla attığını ama tiroidle alakası yok dedi kardiyologa git dedi gittik eşimle iletimle alakalı bi problem varmış ritim bozukluğu varmı die bi cihaz taktılar kalbimin ritmini ölçüyor ne olcak bilmiorum doğumda bu durum etkilermi bişi olurmu çok korkuorum hemende çıkmıomuş sonuç moralim bozuk :2:
Kızlar ya bana kramp girdi dün sabah hala ayağımı cekiyor, merdiven falan cıkamıyorum(
Canım oluyo normal benimdeiki gün aynı yer ağrı sancı oluyo..
kızlar şuan üstümde kablolarla oturoyorum hipotiroid hastasıyım son kontrolümde doktor kalbimin normalden fazla attığını ama tiroidle alakası yok dedi kardiyologa git dedi gittik eşimle iletimle alakalı bi problem varmış ritim bozukluğu varmı die bi cihaz taktılar kalbimin ritmini ölçüyor ne olcak bilmiorum doğumda bu durum etkilermi bişi olurmu çok korkuorum hemende çıkmıomuş sonuç moralim bozuk :2:
Canım çok geçmiş olsun, korkma benim arkadaşımın kalp kapakçıklarında sorun vardı ritm bozukluğu vardı ona rağmen sezeryanla çok rahat doğum yaptı, Allah büyüktür, hatta şimdi ikinciyi istiyor düşün.. İnşallah bir şey çıkmaz çıksada stres yapmamaya çalış ki etkilenmeyesin :)
Kızlar ya bana kramp girdi dün sabah hala ayağımı cekiyor, merdiven falan cıkamıyorum(
Canım oluyo normal benimdeiki gün aynı yer ağrı sancı oluyo..
Canım çok geçmiş olsun, korkma benim arkadaşımın kalp kapakçıklarında sorun vardı ritm bozukluğu vardı ona rağmen sezeryanla çok rahat doğum yaptı, Allah büyüktür, hatta şimdi ikinciyi istiyor düşün.. İnşallah bir şey çıkmaz çıksada stres yapmamaya çalış ki etkilenmeyesin :)
saol canım peki kalp ritminde sorun olduğundan mı sezeryan oldu?? bende normal doğum yapmak istiorum ama
saol canım peki kalp ritminde sorun olduğundan mı sezeryan oldu?? bende normal doğum yapmak istiorum ama
Onun kalp ritminden daha büyük bir sorunu vardı kapakçıkları tam çalışmıyodu galiba canım, ama eğer şartlar sezeryanı gösteriyorsa çekinme, insanlar normal doğum yapabilecekken dahi sezeryanı tercih edebiliyorlar :)
odalarını güle güle kullansınlar bebişlerin canım :)
denizci takımıydı seninki yanılmıyorsam.. :) kendini fazla kasma... yavaş yavaş olur herşey..
yok kızzz araştırdıgım kadarıyla 1 hafta falan agrıyormuş tabii bünyeyle alakalı ama doktorumla konuşup bilgi almalıyım genel anestezi olup saatlerce ayılmayı bekleyemem valla oglumu hemen görmek isterim bennnncanım masajdan başka çaresi yok ,tabi bide magnezyum dengeleyici hap isticen doktorundan ,yazıyolar hemen zaten..
o neki kız ,epiduralden farklımı bu ,ama belden uyuşturulunca baya bi bel ağrısı çekiliyomuş ona göre ben genel anestezi isterim heralde ,bide lokali varmış bunun sadece karın bölgesi uyuşturuluyomuş ,
bu arada benim gibi toynakları şişenleree...az önce bi ebe tanıdıkla karşılaştım ,soğuk suda ayaklarını beklet ve sonra ayaklarınn altına nyastık koy ,çok fazla sarkıtma didiii:26:
ayyy evett evettt ondan işte sağol bacımmmmmmcanom, hacı şakir granül sabun. bebekler için en iyisi oymuş. büyük marketlerde var dediler. bende daha almadım.
hayırlı olsun canımmmm güzel günlerde kullansınlar odalarını meleklerinkızlarrr bu arada cumartesi günü bebek odamız geldi. odayada şıp diye oturdu. sığmaz gibi kaygılarım vardı ama asılsızmış:))) dün temizleyeyim dedim. yavaş yavaş akşama kadar sadece 2 yatagı silebildim. tabii bütün gece dayanılmaz bir bel ağrısı.offf hala canım yanıyor. bugun ara vereyimde yarın da dolabını sileceğim inşallah. şöyle 3 hafta falan havalandıracagız. mobilya kokusu cıkınca eşyalarınıda yerleştiririm yavaş yavaş:)
nerde oturuosun ki
bence git şü 1 alana 2. %50 kampanyası bitmeden
290 TL ye hemen hemen her şeyini aldım ben
Yoğun ve sıcak bir Pazartesi sabahından tünaydııın herkese..
Son durum raporu vereyim sizlere...
İki gündür çok daha fazla ağır hissediyorum kendimi, sıcaklar çok bunaltmaya başladı, bazen sağ kasığımda iğne batması gibi sızı oluyor... Genel olarak karnımın etcikleri ağrıyor dayak yemiş gibi acıyor özellikle sabahları.. Ve bu gün belim ağrıyor, sırtımdada ağrı var... Totoşumunda lopları acıyor... Ağrımayan yerim yok yaniDün gece hiç uyumadım inanılmaz bir nem vardı... Dönmekten etlerim ve karnım çok acıdı... En sonunda dayanamadım sağıma döndüm yattım ama yinede çok iyi uyudum denemez.. Yandım sabaha kadar... Terledikçe üşüdüm bu defada karnım ağrıdı... Bazen nefes alamıyorum bebek sanırım miğdemi sıkıştırıyor ve zor nefes alıyorum. Özellikle yemekten sonra. Omuzlarımda taş taşımış gibi bir ağırlık var... Hı birde şunu sorucam dün neredeyse 3 litreyi geçkin su içtim çok yandım hamur işi yemiştim... Ama wc ye 3 defa gittim ve her gittiğimde af edersiniz ama 1 çay bardağı bile tis yapmadım yani toplasam yarım lt tis yapmadım, 2,5 litre su nerde anacım.. Niye wc de çıkmadı anlamadım, sizdede oluyomu? Önceden olsa 10 defa wc ye giderdim yapardım ama bu defa az gitim ve az oldu...
Çokmu şiklayet ettim ne :) Şikayet değil aslında son durumlarım böyle, yinede halime şükürler olsun, bebeğim iyi olsun bu günler geçici elbet diyorum...
Evet herkesin son durumlaırnı merak ediyorum kızlar müsait olanlar şöyle bir rapor verirse sevinirim :)
tünaydınnnnnnn güzel bir hafta geçirmenizi temenni eder ve olagan saçma rüyamla günü başlatıyorumm
akşam uyuyamadım saat 4 te kalkıp yogurt yidim salonda bir sağa bir sola döne döne uyumuşum
rüyamda kocaman bir evdeyiz annem ben ve behlülllhalıları topluyoruz yıkamaya vercez
annem diyoki kızım bırak behlül toplasın sen elleme bende ayy anne nolcak kiii taşırım diyorum
sonra behlül geliyo pazulu kollarıyla bana hava atar gibi kaldırıyo halılarıbaktım gidecek yapıştım koluna
bir foto çekinelim diye annem resim çekti gittim baktım küçük buuuu görünmüyo dedim annem resmi buyuttu
tam bakacaktım uyandım ama nasıl telefona atladıom varyaayy gerçek sanıp resimlerimi karıştırdımmmm
Kız behlülü gördüm diyince dedim aman haaa sonu nasıl bitçek acabane diyim sana ben, behlülede halıları toplattın yani haha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?