2011 Ekim Anneleri

Güzel günlerde giydirmek nasip olsun inşallah canım hepsi çok güzel maşallah bende 7. ayın çıkmasını bekliyorum sonra alış veriş yapıcam, listem hazır alıcaklarım ve araştırmalarım bitti, geriye sadece almak kaldı :)

Son düzenleme:
bu arada arkadaşlar ,

tığ işi battaniye örneği bilen varmı çok zor olmayan.oğluma bitane elemeği olsun istiyorum. şiş bilmiyorum ama dantel örerdim önceden. onun için orlon veya yünden yapabilirim tığ işi. açıklamalı anlatan bir site varmı yada ören açıklamalı anlatabilecek veya resim koyacak. çok mutlu oluruz oğlumla ben

Ben sormuştum canım çok sağol bakayım 7. aydan sonra sipariş vermeyi düşünüyorum çok güzel şeyler vardı :)

benden size bir tavsiye daha...mother care in ürünleri kipada da var....mother care yazmıyor üzerinde ama üreticisi yapıyor zaten gördüğünüzde paket bile aynı....bizim şehirde mothercare olmadığından

hangı kıpa da var canım bakalımm bızde

çok güzeller o 7li kırmızıklının aynısından aldım benn :))

oda takımını nerden kaça almıstın canımm benımde oda takımı arastırmam gerek artık

cooooooooooook güzelllll bayildim hepsine yatak odasi mühtesem---

bende özellikle yatak odasını çok beğendim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allahım bende böle bişeler istiyodum ama eşim mıy mıy yaptı ıkea dan almaya karar verildi..siz nerden aldınız canım??belki gene caydırma planları uygulayabilirimdee..

cnm modakodan aldım ben
bu takım 2850 mine ben 2 kapılı ve büyümeyen beşiğini aldım 2300 e

kızlar çokkk sıcak ben komşuya gidiyorum onun evinde klima var azcık serinleyeyim hemide dogumgununu kutlayayım bir taşla iki kuş
haydinn öpüldünüzzzzzzzzz

kuzum
ikeaya çok gittik geldik
1000 TL ye oda alabiliosun ama inan o 1000 TLboşa para. İçi karton resmen
1 sene sonra çöpe gidecek

hanzade son durum raporu istemiş :) bendeki son durum şöyle :
62 kilo ile basladığım hamileliğimde şuan taaaammm 72 kiloyum tamtamına 10 kilo aldım maleseff.ama bastan beri hiç kusma bulantı olmadı habire yedim.ilk beş ay gayet rahattımm diyebilirim ama şuan mide yanması taki boğazıma kadar alevler fıskırıyor sanki birde ateş basmaları felaket.birde belim acayip agırıyor halen ev işlerini yapamıyorum diyebilirim biraz mutfakta kalsam hemen belım agrrııyor.bende agırlastım gayet.hareketler yavasladı.yemekten sonra acayıp agırllasıyorum.nefes almakta zorlanmayada basladım.bende olanlar böylee.bebeğim sağlıklı olsun da inşaallah....bunlarda geçerr 2,5 ay sonra.......

kuzum
ikeaya çok gittik geldik
1000 TL ye oda alabiliosun ama inan o 1000 TLboşa para. İçi karton resmen
1 sene sonra çöpe gidecek

yaa ben bi tek dolaplarını beğeniyorum yatağı çok şey gelio ne biiliim elimde kalcakmış gibi..ama eşimin yok boyasız olması gerekio yok bilmem ne olması gerekio gibi takıntıları var..en son ıkeaadan dolaplarını alırız stylewood danda karyolasını alırız dedi..ama bende böle derleme şeklinde olsun istemiyorum..ona göre doğrusu bu bana göre değil..didişiyoruz..en sonunda tamam dedim bakalım nolcak sonu..:44:

ikeadakiler boyasız diil :)
eşine ilet şekerciğim :) hatta o doğal olan direkt vernik
bunlar hiç diilse sertifikalı kurşunsuz filli boya ile boyanıo

canım benim iyiki varsınız...kilo mevzusu benide bozdu..ama burda tek kilo alanın ben olmadığımı anlayınca moralim yerine gelioo..yalnız değilim oleeyyy diyorum benimde taaa başından beri hiç sıkıntım olmadı vee netice olarak şuan bende 9 kiloyla yola devam ediyorum..diğer sıkıntılar henüz baş göstermedi umarım olmazda..sadece sıcak ve bu sabah uyandığımda prenses fiona nın ayaklarına benzeyen ayaklarım şikayetim..o da dün misafir vardı su içmeyi azaltmışım günün havliyle..heralde ondan öyle oldu ayaklarım..

ikeadakiler boyasız diil :)
eşine ilet şekerciğim :) hatta o doğal olan direkt vernik
bunlar hiç diilse sertifikalı kurşunsuz filli boya ile boyanıo

hadi yaaaa... bu güzel haberi hemeennn ileticem..bu sefer stylewood bakcaz sadece ben ona razıyım zaten.. canımmmm çok tişekkür ederimmm

kızlaaaarrrrr yapabildiiimm yapabildmmmtatil dönüşü ev temizliğinden önce kendi temizliğimi yapmayı deniyim bi dedim vede gayet güzel bi şekilde ve koca göbeğime rağmen ağdamı yaptım çok şükür ,darısı bi sonraki aya artık

tebrikler canım!!!marifetli insanın hali bi başka olyo yaa...ben bacağımı bilem almaya üşeniyorum eğil doğrul çok zor oluyo geçen yapamadım bazı yerlerini diye bidahada kendim yapmamaya karar kıldım..

ay çok kıskandım :)

kızlar biz tatilden döndük : ))) herkesi çok özledik.. on günlük geçmişi okuyamadım ama son sayfaya baktığım kadarıyla ayaklarda şişmeler herkesde başlamış..

Benimde bel ağrım başladı iki gündür ya bende ayakta kalamıyorum, aksi gibi bugünde çok yoğun sanki belim ikiye ayrılıyor... Allah yardımcımız olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…