2011 Ekim Anneleri

tamam hayatım çok teşekkür ederim. bende 3 kapılısını düşünüyorum. peşin olarak pazarlık yaparız herhalde. annemler belki hediye olarak alacaklar. yada en azından yarı yarıya paylaşırız bizmkilerle

geçmişolsun. aman dikkat edin ya, bazen bende unutup bişeyin ucundan tutuyorum sonra karnımı görünce hamile olduğum aklıma geliyor

ben karar verdim bizim oğluşumuzun adı Burak olacak inşallah

Bende Burak koyarsam iki tane Burak olucak ozaman

Evet cok is yapinca oluyor gercektende. Dinlenmeye bak istersen canim, panik yapmaya gerek yok

Öpüldünüz bye byee

kadıköy şifada egemen hanım varmış çok iimiş, yalnız k.doğumda sgk yok bana da uzak olduğu için istemedm ama guselll

benim doktorum dışarıdan ama doğumları genelde orada yaptırıyormuş. evet malesef sgk geçmiyor ve benim sağlık sigortam da doğum teminatı da yok. tüm paralar cepden yani :26:

Yusuf Talha daha guseell bence :) mirac olmamışşş gibi
talhada aslında dusundugum ısımler arasndaydı yazmayı unutmusum :) ama bazıları talha ısmıne agır olabılır dıyorlar neden bılmıyorum
Ahmet Berat'a
Ömer Faruk yakışır bence :)
Ömer adaletinde olsun yavrun :)
ömer düşünmüştüm ama eşim istemedi yoksa cok guzel bı ısım dusunmustum onuda
daha modern isimler yakışır bence. yusuf çok eski. ama miraça bayıldım.
yusuf normalde aklıma gelmezdı ama bı fılımde bı anne cocuk vardı ben lıseydım heralde ısmı yusuftu ızledıgım bolumden etkılenmıstım ve oglu olursa yusuf koymalıyım demıstım yoksa aklıma gelmezdı yusuf oglum oldu babasının yaı esımın ısmını koydum ahmet aynı zamanda esımın ısmı onu cok sevıdıgım ıcın sımdı aklımda hıc ısım yok gıbı bunlar var ama cok begendıgımden deıl mıracta abımın bı arkadasıydı ılkez duymustum onda o ısmı orjınal geldı

sanırım ısım konusunda en kararsızınız benım sıfırdayız henuz

benim doktorum dışarıdan ama doğumları genelde orada yaptırıyormuş. evet malesef sgk geçmiyor ve benim sağlık sigortam da doğum teminatı da yok. tüm paralar cepden yani :26:

tatlım o kdr pahalı ki bu hastaneler.özel sigortam var ama yinede yetmıoo.baştan he özel hm sgk lı bi hastane olsaydı tahlil muayne sgk dan ,doğum özel sigortadan yapılması en mantıklı ama ben geç kaldım.hastenemi değiştirmek de istemıorum artık.ilk kontrol amaçlı gittiğim ve bi hafta sonra hamile kaldığım yer manevi bi bağ:) ayrıca geçen seminerde bnm dokotrun normal doğum yanlısı olduğu görünce daha da kararlıyım.ama cepten 2000 tl falan çıkcak

bende baktım 2 hafta önce demirkapıdaki mobilyacılara. benim dayım eski mobilya ustalarından onun için onunla beraber gittik. oradakilerin boyalarını pek beğenmedi. sanki elle yağlı boya çekilmiş gibi dedi. püskütme boya yapılması gerekiyormuş ve bebek mobilyalarının boyası özelmiş galiba. sende onu konuş muhakkak mobilyacınla? sonra sorun yaşama canım

bu arada eşi doğuma girecek olan var mı???

benım esım gırıcek ınsallah ınsallah dıyorum cunku ılkındede gırıcektı annemve o basımdaydı sancı cekerken sonra yarım saat kayboldu sanırım sıgara ıcmeye cıktı o sırada benı dogum haneye goturduler canımdan bezmıs durumdaydım esınız nerde gırmıyecekmıydı dedıler bende gelmesın dedım nıye oyle dedım ınanbılmıyorum pısman oldum bu sefer kesın ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…