ya sürekli bi alt tarafa baskı var ben en iyisi doktora gidimm belimde de tam ortada sancı saplanıyo giyiniimm de gidimm ben çok sağolun
evet cnm
Rizelli Selamet Bey :)
bu oda takımı 2800 ya da 2850 idi, ben beşiği küçük dolabı 2 kapılı aldım 2300 (7 taksit) . Nakitte de 2100 oluodu
sen zorla istersen biraz daha. İşte de ki arkadaşım almış (Adım Neslihan) geçen hafta bende alcam biz çok adam yollarız sonra fln de
daha da indirim yapsın :)
ya sürekli bi alt tarafa baskı var ben en iyisi doktora gidimm belimde de tam ortada sancı saplanıyo giyiniimm de gidimm ben çok sağolun
taksitlemi peşin mi bu fiyat
Allah sifa versin canim, ciddi birsey degildir ama korkma...
Bu arada biz halen isim arayisindayiz
Aklimiza gelenler sunlar:
Alper
Burak
Eymen
Hangisini koysak ki acaba? Veya akliniza gelen baska isimler var miiii?
daha doğrusu bir kısmını kapora olarak verdik, kalanını teslim alınca vericez.
bende sabah sabh işe gelmeden halıları toparladım eşimle yıkama için bgn gelcekler die..masayı az tutup kaldırdım.kasığım ağrıo sanki aklıma getirmemeye çalışorum ama zorlanmışım sanrım
istanbulun faydaları buraya kargo parası bile bir yığın tutar
ben karar verdim bizim oğluşumuzun adı Burak olacak inşallah
bende sabah sabh işe gelmeden halıları toparladım eşimle yıkama için bgn gelcekler die..masayı az tutup kaldırdım.kasığım ağrıo sanki aklıma getirmemeye çalışorum ama zorlanmışım sanrım
kadıköy şifada egemen hanım varmış çok iimiş, yalnız k.doğumda sgk yok bana da uzak olduğu için istemedm ama guselll
talhada aslında dusundugum ısımler arasndaydı yazmayı unutmusum :) ama bazıları talha ısmıne agır olabılır dıyorlar neden bılmıyorum
Yusuf Talha daha guseell bence :) mirac olmamışşş gibi
ömer düşünmüştüm ama eşim istemedi yoksa cok guzel bı ısım dusunmustum onudaAhmet Berat'a
Ömer Faruk yakışır bence :)
Ömer adaletinde olsun yavrun :)
yusuf normalde aklıma gelmezdı ama bı fılımde bı anne cocuk vardı ben lıseydım heralde ısmı yusuftu ızledıgım bolumden etkılenmıstım ve oglu olursa yusuf koymalıyım demıstım yoksa aklıma gelmezdı yusuf oglum oldu babasının yaı esımın ısmını koydum ahmet aynı zamanda esımın ısmı onu cok sevıdıgım ıcındaha modern isimler yakışır bence. yusuf çok eski. ama miraça bayıldım.
benim doktorum dışarıdan ama doğumları genelde orada yaptırıyormuş. evet malesef sgk geçmiyor ve benim sağlık sigortam da doğum teminatı da yok. tüm paralar cepden yani :26:
bu arada eşi doğuma girecek olan var mı???
tatlım biz maskoda 2800 tl istedikleri takımı 1850 tl'ye yaptırıyoruz demirkapıda, imalatçıların olduğu yerde. büyüyen yatak, 3 kapılı dolap, şifonyer, oyuncak sandığı ve duvara astıkları şu zımbırtı. desenlerine kendimiz karar verdik, babamız aslan motifli istiyor her şeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?