evettttteda teyzesi oğlumbayağı büyüdü.artık sabırsızlanıyorum gelsede kollarıma alsam.
benim de yanıyodu ejderha gibi az kalsın alev çıkatcaktım ağzımdansoğuk süt içtim iyi geldi dene istersen ilacın yoksa benim gibi.
İyi geceler arkadaslar ben kasim annelerindenim ama sanirim ekim sonunda gelir gibi geliyor bana. Ben size bisey sormak istiyorum 2 gun once doktora gittigimde bebisimin kilosu 1562 gr di doktor biraz kucuk ama normal dedi kac gundur kafaya takmiyodum ama benim haftamdakilerin baya yuksek, hani biliyorum her bebek ayni olmaz ama aceba cokmu kucukya simdi kafama takildi, kime soylesem aa cok kucukmus diyo
gününü tamamlarsa az kaldı canım.dr göre daha az kaldı bakalım nezamn gelir oğlum.nejla sadece 15 günün kalmış görünüyo.ne kadar az kalmış ya.:18:
maşallah yiğit oğlumaaz kaldı nejlam
kızlar solladı, bizim topiğin erkekleri pek ağır çıktı kızlara göre
bence doktorun herşeyi normal sağlığı da yerinde dediyse hiç kafana takma.bazı bebekler daha minyon olabliyor.ayrıca bundan sonraki haftalarda daha çok alıcak kilo. bebişin kilo alması için süt muz ve sola yatmayı tavsiye ederim.Allah sağlıklı hayırlı doğumlar versin.
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah canımm
hele bide emerken tek elini göğsüne koyup öyle aşşadan sana melül melül bakmaları yokmu cuk cuk emerkendaha önce emzirmiş gibi konuştum bir arkadaşımın bebeği emerken başlarında dikilmiştim ordan tecrübe ettim yanlış anlaşılmasın
Ben kızımı uyandıramadım yine pompaya talim ettik sağdık biberonla uyurken içtik altımızda temiz gazımızıda çıkardık şimdi mışıl mışıl 2 saat uyuruz 2 saat sonra yine aynı şeyleri yapmak için kalkıcaz Hepinize iyi geceler kızlar
Çok iyi tecrübe etmişsin minicik gözleriyle öyle bakıyo bi yandan ama sonunda yorgunluktan emerken uyuyakalıyo
he bu arada annem babam çalışmıyor kardeşim lise sonda ünv. hazırlanıyor annemler kaynanası(babaannem) ile yaşıyor maddi durumdan dolayı babam ggırtlak kanseri artık çalışamıycak hiç bunlara rağmen torunlarının arabasını beşiği için yataklarını onlar aldı şimdide kumbara yapmışlar künye almak için para biriktiriyolarAllah eksikliklerini göstermesin inşallah...
hepside birbirinden güzeller cnm güle güle kullanın göbişe ve bebişde ayrıcaKızlar bugün son Eminönü turumu yaptım çoook yoruldum ama şükür ki kız kardeşlerim yanımdaydı onlar da fikir verdiler süsleri alırken bu arada her gören karnımın bayağı aşağıya indiğini söylüyor ben de öyle hissediyorum sanırım bugünkü yorgunluğumun da etkisi var işte cicilerimiz almayanlara fikir olur umarım;
Eki Görüntüle 254497 Eki Görüntüle 254498 Eki Görüntüle 254499 Eki Görüntüle 254500 Eki Görüntüle 254501
İlk iki resim ziyarete gelenler için aldığımız hediyemiz
Üçüncü resim çikolata sepetimiz
Dördüncü resim kapı süsümüz
Beşinci resim bugün teslim aldığımız halımız
Son resim ise artık taşıyamaz hale geldiğim göbişim ve Beyzoşum
cnm benim bunun üstüne ben daha ne diyeyim ki iyiki varlar ya insanın kolu kanadı gibiler allah yokluklarını göstermesinhe bu arada annem babam çalışmıyor kardeşim lise sonda ünv. hazırlanıyor annemler kaynanası(babaannem) ile yaşıyor maddi durumdan dolayı babam ggırtlak kanseri artık çalışamıycak hiç bunlara rağmen torunlarının arabasını beşiği için yataklarını onlar aldı şimdide kumbara yapmışlar künye almak için para biriktiriyolarAllah eksikliklerini göstermesin inşallah...
kızlar okuduklarımdan anladıgım kadarıyla nısan bu sanıyorum ama nısanla su gelırse dogum aynı gun gun oluyormus nısan once gelınce ertesı gun hatta ertesı hafta bıle dogabılıyomus kasıldım cok kotu stres oldum nette 2 hafta sonra bıle dogum olabılıcegı yazıyor onun ıcın sakın olmaya ve ıslerımı halletmeye calısıcam nısan hakkında farklı bılgısı olan yazsın lutfen
kızlar okuduklarımdan anladıgım kadarıyla nısan bu sanıyorum ama nısanla su gelırse dogum aynı gun gun oluyormus nısan once gelınce ertesı gun hatta ertesı hafta bıle dogabılıyomus kasıldım cok kotu stres oldum nette 2 hafta sonra bıle dogum olabılıcegı yazıyor onun ıcın sakın olmaya ve ıslerımı halletmeye calısıcam nısan hakkında farklı bılgısı olan yazsın lutfen
kızlar suan tırsmıs durumdayım hatta agladım aglıycam sabah wc sonrası temızlerken elıme sumuksu baya bısey geldı onemsemedım gebelıgım boyunca olmazdı ama oncesınde olurdu coktuda sonra kahvaltı vs yaptık wc ye gıttım camasırımın ortasında kocaman bı parca sumuksu beyaz gıbı rengı ama daha once boule buyuk gelmemıstı korkuyorum sımdı arastırdım nısan buna benzıyormus ama pembe kahve kırmızı fılan oluyormus benımkı sefaf gıbıydı ama nısan gıbı sumuksu katıydı bebegım daha cok mınık korkuyorum kızlar 2 kılo bıle olmadı nısan olabılırmıkı ılk dogumumda gormedım nısan fılan dua edın bana kendımı kotu hıssedıyorum bı yandada ıslerı yoluna koymaya calısıyorum dogurmam ınsallah :18: sızce nısan olabılır mı ?
canım nişan şeffaf olmaz diye biliyorum benden de su gelmişti ama enfeksiyonmuş dr akıntı varmı dedi. ama dr agit idrar yaptır hemen antibiyotik verir, geçti şükür benim ama şumu söyliyeyeim 26-34 haftalar arası bu sık görülürmüş enfeksiyon tedavi olmazsa erken doğum olurmuş..
canm yok nişan diil o sadece akıntı,,bu haftalardan snra sık sık olucaktr,nişan kahverengi oluyormş
panik olmayin lutfen,nisanin tipik ozelligi kanli,pembemsi veya kahverengi olmasiymis,banada oldu birkac kez ama beyaz ve katiydi,once korkmustum ama hala dogurmadim:)hamileligin ilerleyen donemlerinde akintinin artmasi ve koyulasmasi normalmis,rahim kendini hazirliyormus,sizinkininde nisan oldugunu zannetmiyorum,ama yinede tedbirli olmakta fayda var,sanciniz varmi ona bakin ve takip edin,bu arada stresten sancilanmayin sakin..stres size sanci varmis gibi hissettirebilir..
umarım oyledır dedıgım gıbı sabah yıkarken baya vardı ve en sonr camasırımda buyuk bı parca gordum sumuksu yumurta akı gıbı ama kıvamlı yanı suruntu gıbı deıldı alıp wcye attım okadar katıydı yanı umarım deyıldır nısan enfeksıyon ıcınde 15 gun tahlıl olmustum hem ıdrar hem suruntu alınmıstı temız cıkmıstı 8 gun sonra yıne konturolum var ozaman yenıden yapılır sanırım ama enfeksıyon varsa tuvaletı yaparken acı olmazmı kafam cok karıstı eger nısansada telasım azaldı cunku 2 hafta sonra bıle dogum oluyomus hemen nısan geldı dıye dogurulmuyomus su gıbı deuılmıs yanı nısan deılse bıle sanırım stresten dogurcam :) hayıtlısı tabı allahtan hazırlıklarım tamam bı besıgımı kurucam oda onemlı deyıl zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?