2011 Ekim Anneleri

saol canm ama inan bunları yapack kadar halim yok anck su içebilirm ve meyveyemk yapamyrm

Seffaf jelimsi seyden benden de geliyor. Aslinda bekarken 2 regl ortasinda gelirdi, yumurtlamanin oldugunu gösterir demisti doktor bir arkadasim. Ama son 1 aydir arada benden de geliyor, üzerine düsmemistim ama sali günü kontrolümüz var ben de sorayim bir doktoruma...

Allah korusun duyuyoruz, yumurtlamasi devam etmis, ayni anda 2. bebege hamile kalmis falan diye, dünyada nadir görülen bir durum ama var sonucta...

Hanimlar bir de benim 2 gün önce sabah sag orta parmagim takili kaldi (tetik parmak deniyor tipta-halk arasinda tIk tIk parmak diye de gecer), bu gece de sol orta parmagim takildi bir kac kere, yumruk yapinca tüm parmaklarim aciliyor o kaliyor, sonra birden kendiliginden aciliyor. Acaba stres mi yaptim, tendonlarim mi sisti hicbir fikrim yok. Aranizda bu durumla karsilasan baska biri var mi?

canım şekerıne baktırdınm ııı hiçç şekerın cıkarsa kesınlıkle sezaryan olcaksınnn bebeğin iriyse

kızlar grsz ben işlerıme başlım önce şekerımı ölçimmm

hepinizi öptümm kendınıze ve bebişlere iyi bakınnn

maaşallah diyelm nazar değmesn:)pazartesi benm oğluşda 3 100 gramdı bakalm bu hafta kaç oluck,,sanrm bizimkide biraz iri doğcak:)çünki 1 haftada yarım kilo almş,çok şaşrdm

6 aylıkken yaptırmıştım normaldı ama tekrar yaptırmak gerekırmı kı dr umda bışi demedı ama sorarım haftaya gıdınce artk

maaşallah diyelm nazar değmesn:)pazartesi benm oğluşda 3 100 gramdı bakalm bu hafta kaç oluck,,sanrm bizimkide biraz iri doğcak:)çünki 1 haftada yarım kilo almş,çok şaşrdm

oğluşunada maşalh cnım evet bızımkıler bıraz ırı olcklar galıba ama senınkı benı sollıcak gıbı gorunuo 1 haftada yarım kılo alıosa :) benımkı 2 haftada almış yarım kılo Allah saglık versın hayırlısıyla bı doğsunlar inşlh

günaydınlar
b enim bebeğimede aynı şeyi söyledi doktorumuz.
tam 32 haftalıkken 1680gr dı.
sana benziyor minyon bi bebek olacak ama gelişiminde sorun yok dedi,
ben taktım tabi, araştırdım biraz rahim içi gelişim geriliği diye bir hastalık varmış allah korusun tabide, temkinli olmak gerek.
şimdilik gelişimi iyi gidiyo bizimkinin ama her kontrol ve haftalık aldığı kilolar takip edilmeli özenle.

İklimcim bebeişin hayırlı olsun ne guzel normal dogum olmus darısı basımıza. ben de p.tesi veya salı dor umla gorusucem bakalım erken dogum hapsinden cıkarıcak mı beni :)))
ben ev hapsinde oglusum karnımda hapiste... ikimiz de sıkıldık sanırım PP

Duygu ve iklimcim dogumdan sonra göbegin kalmaması icin kayınvalidem carsaf sarardık biz karnımıza dogurur dogurmaz sana da sıkı sıkı saralım yoksa cok göbek sarkmaıs ve göbek kalıyro dedi. siz neler yaptınız? göbekler ne durumda? dr lar ne diyor? bazıları sardırmıyormus ama kayınvalidem gen e de sar sonra pişman olursun diyor. biz ne yapsak sasırdım dogrusu....

oglusum 32+4 de geliyordu benim de. cok sükür 2 hafta daha atlattık. bakalım beyfendi simdi ne zaman gelicek?
persembe aksamı esimin ark.ının dügünü vardı kayınbabamın arabayla gidilcekti ben de gelicem dedim cok ısrar ettim esim calgılı acık hava düğünü çok gürültü olur demişti ben olmaz demiştim cidden cok gürültülüydü bir de floryadaydı sürekli ucaklar inip kalkıyordu. gürültünün haddi hesabı yoktu gittiğime biraz pişman oldum ama caktırmadım. çok bunalıyordum evde çünkü. eve gelince kayınpeder eşimi azarlamış ne götürüyorsun bu kızı riski var ya doğursaydı ne yapcaktın diye. eşim de bana o gece küstü, kızdı. bugun gene bunaldım. dısarı cıkmak istiyorum artık. pikniğe falan gitmek istiyorum. ama evdekiler beni dısarı bırakmamak konusunda hemfikir.
((

çocuğum annesine çekmiş iştahı açk demekki:)ayy valla artk onu taşicak gücüm kalmadı hayrlısıyla bekletmedn gelselr keske,aslında bebişimn haftalara göre kilosu nrmal gidiordu bu hafta coştu,

gözümüz aydın.bi kısçemiz daha olmuş.Allah sağlık sıhhat versin.doktor hayati tehlikesi yok demiş hiç üzülme ayrıyız diye.sütü çok çok etkiliyo ağlamak üzülmek kendimden biliyorum.kendine telkin ver.moralini yüksek tut
ikizlerimiz de geliyormuş yarın nasipse Allah yardımcın olsun perolidya.güzel haberlerini bekliyoruz.
biz sınırı geçenlerde tık yok galiba daha.necla sibel yalug ne dersiniz

canım eklem agrıları ve kasılmaları bendede oluyor..garıp ne alakası var cozemedım ama parmaklarım ,kalca kemıklerım,ayaklarım cok sancıyo dogum habercısıymıs bunlar ve gececekmıs dogduktan sonra..

maassallah subhanalllah..cıdden 4 kıloyuda gececk galıba bu hızla.. benım ablam 5 kılo dogmus normal dogumla..sezeryan ıcn kendını lutfen doktoruna teslım etme..sinir oluyorum artık etraftan da duyuyorum bebek saglam ana saglam kasının ustunde gozun var dıye nerdeyse sacma sapan sebeplerle sezeryan yapıyor..

ha bu arada seker olabılır yıne baktır ıstersen yanı bebegın kılolu olması sekerın tam belırtısı degıldır ama sen tedbırlı ol yınede..allah saglşıcakla kucaklamayı nasıp etsın
,

bu arada iklim de dogurmus..:26:Allahım ınanamıyorum yaa noluyo bıze bole..ekıme gırmeden patır patır dogura dogura kımse kalmıcak sanırım..

benim dogum cantamın içi büyük oranda hazır ama cantası yok orta büyüklükte bir hurcun içine koydum. bi beyaz kundak alıp koymak istiyorum icine. beyaz giydirmek iyiymiş yeni dogar dogmaz. bir de duş alabilmek için terlik alıcam. orkid veya hasta bezi de almadım daha. biberon alma demişti hem eltim hem ablam hiç gerek olmuyor diye. sizleir okudukca emin olamıyorum ben. süt pompası da almadım. acaba sorun olur mu?

bu arada şu akıntı mevzuu bende de rahatsızlık vermeye basladı. surekli camasır degistirmek zorundayım yoksa cok koku yapıyor.

bende sendenım canım..esımın toplantısı vardı yemeklı sabahtan grupca otele gıttıler 8 de uyandım..bıdahada uyuyamadım elektırık yok..hava cok sıcak bı yandan ..allahım kızım da sureklı sag gogsumun altında delıyor resmen oramı ..ordan ayıramıyorum soluma yatsam bıle orda asılı kalmıs sankı..daha sımdıden benı bu kadar yıpratıyor son zamanlarımı dusunemıyorum bıle..dun yemek yıyemedım sofrada ..8 den 11 e kadar evın ıcınde kac tur attım bılmıyorum ..bı yandan gogsum sancıyo bı yandan elektırık yok canım sıkılıyor..kımsem yok burda ..oturdum agladım vallahı..11 de uyuyakalmısım elımde dergı..12 de kalktım elektırık var ..dun de nette sorun vardı dedımm sımdı nette yoksa ıyıce ölürüm artık sıkıntıdan hamdolsun o gelmıs enazından ..burda bunada sukur yanı...

Akintida koku olmasi iyi bir sey degil, rengi ve kokusu varsa hemen bi kültür verin, iciniz rahat etsin... Allah korusun yeni dogan ölümlerinin cogu anne vajinasindan cikarken cocugun enfeksiyon kapmasindan kaynaklaniyor...

arkadaslar akıntıdan cok kısı bahsetmıs...aynı sekılde bendede vardı hıc olmazdı oysakı..doktor doguma yakınlastıgının habercısı korkma normal dedı...amaaaa rengı kahverengımsı,sarımtırak yada yesılımsı olursa sorun vardır demektır dedı..ama oyle olanda yok heralde

ya haklısın aslında teslım olmamak lazım ama benım ılk dogumum oldugu için ne doğru ne yalnış ayırt edemıorm dr um daha iyi bılır deyıp kolaya kaçıorm galıba normal dıe ısrar etmek te ıstemıorm hakkımızda hayırlısı artk çok heycanlıyımm nası şeyler beklıo bizi hıç klestıremıorm

şansını dene arkadasım..belkı acılman olacak sancın gelecek sezeryana bıle gerek olmayacak..bunu bılemezsın dırekt sezeryanı kabul ettıgınde dımı..o yuzden normal yapmayı dusundugunu belırt sansını dene baktın olmuyo sezeryana dönersın..ablam 2. bebegıne hamıle ılkı de 2 yasında ve hala ilk dogumu sezeryan oldugu ıcın dıkıslerı acıyor bılıyomusun..sen bılırsın amelıyat bu sonucta..

iyi pazarlar kızlar.

canım dr geçen hafta beklemicek bebişimiz dedi ama benimki inat etti sanırım şuanlık bişey yok bende beklemedeyim.

masallah tatlım kızına kocaman olmuş hanımefendi

cnm ben korse aldım drla değil ama sağlık ocağındaki ebeyle konuştum o hemen takmamı söyledi annemde söyler beni doğurduktan sonra o çarşafa annemide sıkıca sarmıslar bende göbişi yokmuş ama kardeşimi doğurduktan sonra sarmamışlar korsede kullanmmamış ve yıllardır bir türlü eritemediği bi göbeği var ben korse takıcam doğumdan sonra ne olur ne olmaz ben tedbiri elden bırakmayayımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…