- 28 Ağustos 2011
- 169
- 23
- 98
hemen tavuk suyu çorba bol c vıtamınlı yıyecekler yeşil bıberdee çok fazla varr bu arada meyve sebze sağlam beslen ve kesınlıkle dınlen kötü olursanda mınosetın sadesınden bır tane at
dikkat et kendıne dınlen bak ateş çıkarsa antıbıotık almak zorunda kalırsın sakın yorma kendını bol sıvı al atlatırsın ıns ates cıkmadan ama üşümen ateş cıkıcak demek ona göre koru kendını gecmıs olsun
kızımı gordum teyzelerı herşey yolunda 3 200 olmuş kılosu dr bıraz ırı bı bebek olck 4 kıloyu geçebılır gununu doldurursa dedı normal dogumda yapamaz sezeryan olabılırmşm hayırlısı artık erken dogum falnda gorunmuo eylulu bıtırırsnn dedı nese kızım saglıklı olsnda
kızımı gordum teyzelerı herşey yolunda 3 200 olmuş kılosu dr bıraz ırı bı bebek olck 4 kıloyu geçebılır gununu doldurursa dedı normal dogumda yapamaz sezeryan olabılırmşm hayırlısı artık erken dogum falnda gorunmuo eylulu bıtırırsnn dedı nese kızım saglıklı olsnda
canım şekerıne baktırdınm ııı hiçç şekerın cıkarsa kesınlıkle sezaryan olcaksınnn bebeğin iriyse
kızlar grsz ben işlerıme başlım önce şekerımı ölçimmm
hepinizi öptümm kendınıze ve bebişlere iyi bakınnn
maaşallah diyelm nazar değmesn:)pazartesi benm oğluşda 3 100 gramdı bakalm bu hafta kaç oluck,,sanrm bizimkide biraz iri doğcak:)çünki 1 haftada yarım kilo almş,çok şaşrdm
İyi geceler arkadaslar ben kasim annelerindenim ama sanirim ekim sonunda gelir gibi geliyor bana. Ben size bisey sormak istiyorum 2 gun once doktora gittigimde bebisimin kilosu 1562 gr di doktor biraz kucuk ama normal dedi kac gundur kafaya takmiyodum ama benim haftamdakilerin baya yuksek, hani biliyorum her bebek ayni olmaz ama aceba cokmu kucukya simdi kafama takildi, kime soylesem aa cok kucukmus diyo
oğluşunada maşalh cnım evet bızımkıler bıraz ırı olcklar galıba ama senınkı benı sollıcak gıbı gorunuo 1 haftada yarım kılo alıosa :) benımkı 2 haftada almış yarım kılo Allah saglık versın hayırlısıyla bı doğsunlar inşlh
meraba teyzeleri size müjdemiz var
dün sabah 9da aniden suyum patladı ve kendimi hastanede buldum öğlen 11 gibi sancılarım başladı ve akşam 19:35de normal doğumla pelinimi dünyaya getirdim ama çok erken geldiği için hatun küveze konuldu en az bir hafta en çok allah bilir artık ama sağlığı iyi maşallah sadece minik olduğu için küvezde.
1750gr olarak doğdu ‎32+4te .
ben şuan süt sağmakla meşgulum ama galiba beceremiyorumuğraşıyorum
bu arada ben evdeyim ve çok iyiyim 8 saat sancı çektim 9 cm açılmam olduğu an dünyaya geldi miniğim :) normal doğum çok güzel birşey ama sancılar ve eşinden sonra kanını çıksın diye uğraşmaları hariç :)
canım eklem agrıları ve kasılmaları bendede oluyor..garıp ne alakası var cozemedım ama parmaklarım ,kalca kemıklerım,ayaklarım cok sancıyo dogum habercısıymıs bunlar ve gececekmıs dogduktan sonra..Seffaf jelimsi seyden benden de geliyor. Aslinda bekarken 2 regl ortasinda gelirdi, yumurtlamanin oldugunu gösterir demisti doktor bir arkadasim. Ama son 1 aydir arada benden de geliyor, üzerine düsmemistim ama sali günü kontrolümüz var ben de sorayim bir doktoruma...
Allah korusun duyuyoruz, yumurtlamasi devam etmis, ayni anda 2. bebege hamile kalmis falan diye, dünyada nadir görülen bir durum ama var sonucta...
Hanimlar bir de benim 2 gün önce sabah sag orta parmagim takili kaldi (tetik parmak deniyor tipta-halk arasinda tIk tIk parmak diye de gecer), bu gece de sol orta parmagim takildi bir kac kere, yumruk yapinca tüm parmaklarim aciliyor o kaliyor, sonra birden kendiliginden aciliyor. Acaba stres mi yaptim, tendonlarim mi sisti hicbir fikrim yok. Aranizda bu durumla karsilasan baska biri var mi?
oglusum 32+4 de geliyordu benim de. cok sükür 2 hafta daha atlattık. bakalım beyfendi simdi ne zaman gelicek?
persembe aksamı esimin ark.ının dügünü vardı kayınbabamın arabayla gidilcekti ben de gelicem dedim cok ısrar ettim esim calgılı acık hava düğünü çok gürültü olur demişti ben olmaz demiştim cidden cok gürültülüydü bir de floryadaydı sürekli ucaklar inip kalkıyordu. gürültünün haddi hesabı yoktu gittiğime biraz pişman oldum ama caktırmadım. çok bunalıyordum evde çünkü. eve gelince kayınpeder eşimi azarlamış ne götürüyorsun bu kızı riski var ya doğursaydı ne yapcaktın diye. eşim de bana o gece küstü, kızdı. bugun gene bunaldım. dısarı cıkmak istiyorum artık. pikniğe falan gitmek istiyorum. ama evdekiler beni dısarı bırakmamak konusunda hemfikir.
((
canım eklem agrıları ve kasılmaları bendede oluyor..garıp ne alakası var cozemedım ama parmaklarım ,kalca kemıklerım,ayaklarım cok sancıyo dogum habercısıymıs bunlar ve gececekmıs dogduktan sonra..
Maassallah subhanalllah..cıdden 4 kıloyuda gececk galıba bu hızla..Benım ablam 5 kılo dogmus normal dogumla..sezeryan ıcn kendını lutfen doktoruna teslım etme..sinir oluyorum artık etraftan da duyuyorum bebek saglam ana saglam kasının ustunde gozun var dıye nerdeyse sacma sapan sebeplerle sezeryan yapıyor..
Ha bu arada seker olabılır yıne baktır ıstersen yanı bebegın kılolu olması sekerın tam belırtısı degıldır ama sen tedbırlı ol yınede..allah saglşıcakla kucaklamayı nasıp etsın
,
bu arada iklim de dogurmus..:26:allahım ınanamıyorum yaa noluyo bıze bole..ekıme gırmeden patır patır dogura dogura kımse kalmıcak sanırım..
şansını dene arkadasım..belkı acılman olacak sancın gelecek sezeryana bıle gerek olmayacak..bunu bılemezsın dırekt sezeryanı kabul ettıgınde dımı..o yuzden normal yapmayı dusundugunu belırt sansını dene baktın olmuyo sezeryana dönersın..ablam 2. bebegıne hamıle ılkı de 2 yasında ve hala ilk dogumu sezeryan oldugu ıcın dıkıslerı acıyor bılıyomusun..sen bılırsın amelıyat bu sonucta..ya haklısın aslında teslım olmamak lazım ama benım ılk dogumum oldugu için ne doğru ne yalnış ayırt edemıorm dr um daha iyi bılır deyıp kolaya kaçıorm galıba normal dıe ısrar etmek te ıstemıorm hakkımızda hayırlısı artk çok heycanlıyımm nası şeyler beklıo bizi hıç klestıremıorm
gözümüz aydın.bi kısçemiz daha olmuş.Allah sağlık sıhhat versin.doktor hayati tehlikesi yok demiş hiç üzülme ayrıyız diye.sütü çok çok etkiliyo ağlamak üzülmek kendimden biliyorum.kendine telkin ver.moralini yüksek tut
ikizlerimiz de geliyormuş yarın nasipse Allah yardımcın olsun perolidya.güzel haberlerini bekliyoruz.
biz sınırı geçenlerde tık yok galiba daha.necla sibel yalug ne dersiniz
masallah tatlım kızına kocaman olmuş hanımefendikızımı gordum teyzelerı herşey yolunda 3 200 olmuş kılosu dr bıraz ırı bı bebek olck 4 kıloyu geçebılır gununu doldurursa dedı normal dogumda yapamaz sezeryan olabılırmşm hayırlısı artık erken dogum falnda gorunmuo eylulu bıtırırsnn dedı nese kızım saglıklı olsnda
İklimcim bebeişin hayırlı olsun ne guzel normal dogum olmus darısı basımıza. ben de p.tesi veya salı dor umla gorusucem bakalım erken dogum hapsinden cıkarıcak mı beni :)))
ben ev hapsinde oglusum karnımda hapiste... ikimiz de sıkıldık sanırımPP
Duygu ve iklimcim dogumdan sonra göbegin kalmaması icin kayınvalidem carsaf sarardık biz karnımıza dogurur dogurmaz sana da sıkı sıkı saralım yoksa cok göbek sarkmaıs ve göbek kalıyro dedi. siz neler yaptınız? göbekler ne durumda? dr lar ne diyor? bazıları sardırmıyormus ama kayınvalidem gen e de sar sonra pişman olursun diyor. biz ne yapsak sasırdım dogrusu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?