pişşşt kimsecikler yokmu sizi gidi cadılar buldunuz güzel havayı gezin durun şimdi dim
Adana'da hava fecii bugün, dolu ile karışık yağmur yağdı... Hava hala da kapalı ve ara ara yağıyor...
Eve tıkıldık mecburen...
burda hava güzelde bizi gezdirecek adam nerdeeee(( öğlen bende bi pazar yaptım artık pazarmı kötüydü benimmi keyfi yoktu bilemiycemm evde pinekliyorum şimdi :)))
ya bende ınanılmaz eksı seyler yıyorum.. yemek konsunda cok ıstahım degısmedı ama erık badem cılek yenıdunya affetmıyorum .. esım dıyor dun aldım 1 kılo ne yaptın yedım deyınce ınanmıyo adamcagız.. erık doguracaksın dıyo bana
onu bu kadar çok seven annesi ve bu kadar çok meraklı teyzeleri varken eminim keyfi yerindedir :)) bizede yaz gidip gelince bende daha pek göbek çıkmadığı için hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum senin işin biraz daha zor okulda olunca çeşit lazım olur sana ama şimdilik normal kıyafetlerin büyük bedenleri bile olur sana diye tahmin ediyorum zaten zayıfsın :)))Ben de pantolon ve etek bakmaya çıkmayı düşünüyordum, haftaya kaldı...
Yarın doktor randevumuz var saat 3'te, cinsiyet tahminini kesinleştireceğiz umarım... Bir de bakalım keyfi nasılmış bebişimizin...
evet buralarda ama yazmıyo umarım iyilerdirahesteee, nerelerdesin? merak ettik seni, arkadaşlar sorup durdu... doktora gidecektin nasıl geçti muayene?
üzülme cnm bende 2 3 parça bişey aldım benimkininde yok daha bişeyi hem bebekler bi kıyafeti ne kadar giyiyoki daha yepyenidir onlar üzülme illaki alırsın bişeyler hem hediye getirende çok olur üzülme birsürü yeni şeyi olur bebişinin :))slm hamisler..napıyosunuz bakalım ..asayiş berkemal mi.. ya bıraz evvel kasım annelerı baslıgına gozum takıldı.. mıllet coktan alısverısı tamamlamıs gorunuyorben daha bır tulum bıle almadım:97:aslında kızkardesım dunyanın kıyafetını esyasını verdı.. bırcogu yepyenı..zaten bebek ıcın araba aldık..butun paramızı verıp dunya kadarda borcun altına gırdık.. sanırım oyle herkes gıbı ılk bebegım deyıp en kalıtelısını en ıcımınn erıdıgını alamıcam .. bebiş saglıklı dogsun da razıyım teyzesının kızının küçülenlerını gıymesıne..
selamlarrr
üzülme bende bebişe henüz hiçbirşey almadım bi çift çorabı bile yok.
şu an daha çok erken, birz daha büyüsünler nasılsa alınır.
benim iştahım açılmaya başladı kızlar
yemelk yedikden 1 saat sonra deli gibi acıkıyorum.
durdum durdum hiç kilo almadım şimdiye kadar ama bir alıcam pir alıcam valla
ya bende ınanılmaz eksı seyler yıyorum.. yemek konsunda cok ıstahım degısmedı ama erık badem cılek yenıdunya affetmıyorum .. esım dıyor dun aldım 1 kılo ne yaptın yedım deyınce ınanmıyo adamcagız.. erık doguracaksın dıyo bana
onu bu kadar çok seven annesi ve bu kadar çok meraklı teyzeleri varken eminim keyfi yerindedir :)) bizede yaz gidip gelince bende daha pek göbek çıkmadığı için hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum senin işin biraz daha zor okulda olunca çeşit lazım olur sana ama şimdilik normal kıyafetlerin büyük bedenleri bile olur sana diye tahmin ediyorum zaten zayıfsın :)))
evet buralarda ama yazmıyo umarım iyilerdir
üzülme cnm bende 2 3 parça bişey aldım benimkininde yok daha bişeyi hem bebekler bi kıyafeti ne kadar giyiyoki daha yepyenidir onlar üzülme illaki alırsın bişeyler hem hediye getirende çok olur üzülme birsürü yeni şeyi olur bebişinin :))
cnm bende 1 2 gün öyle oldum ama şimdi normale döndüm seninkide geçicidir diye tahmin ediyorum
bende geçen gün benimkine marketten erik alalım dediğimde "yaaaa genemi erik dedi" :))
hayır boyle bır tabak falan yesem dert degıl,ama 1 kılo bıtene kadar yerımden kımse kıpırdatamıyor benı..esım dıyor azcıkta bana ver kavga edıyoz erık yuzunden..sonra ben gormeden yıyor erıgı dıyor sen yıyon yıyon sonra nefes alacak yerın kalmıyor ıhıldayıp duruyon dıyo... :82:
ya kızlar göbişimi cektım en füze halıyle ama nasıl yukleyecegımı bılmıyorum ..fıkrı olan varmı..?
fotoğrafı bilgisayara aktar, sonra konuya cevap yaz diyip açılan pencerede eklenti bölümü var ataç işareti olan yer, oraya tıkla dosya seç e tıklayıp pc den fotoğrafı seç, sonra içeriğe ekle diyip ekle, merakla bekliyoruz göbeğini...))
Aaaaa resim dedi bizi heveslendirdi kaybolduKoyar inş.merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?