2011 Ekim Anneleri

ya baslıgı kaybettım kızlar,anca buldum .. ee erıgın bır haylı sıslkınlıgı var bırde grıp oldugum ıcın bardak barka nane lımon ıctım bırde azcık yemek yedım ... ıste bu halde koyucam .. koyabılırsem hadı bısmıllah

ayy kızlar cok beklettım farkındayım ama net ozurlusuyum ben .. sayfayı kac kere acıp kapattım bılsenız anca oldu ıste ..

hakkınızı helal edın kızlar cok beklettım farkındayım ...ıyı dıleklerın ve nıyetın ıcın tesekkur ederım canım sız baka durun gobişe ben bır namaz kılıp geleyım 5 dk ya burdayımm

buda benım kı bakalım becermısmıyım .. Eki Görüntüle 187614

Ne güzel göbişlerimiz çıkmaya başladı
Güle güle büyüt bebişinide göbişinide Benimde ekleyesim geldi ama ben eklemiştim azcık daha çıksında tekrar eklerim
Ekim annelerinin göbiş şovları diye bi topiğimiz daha var orayada ekle burdan kaçıranlar ordan görür

ta arada oraya eklerım ınsaallah...bana bıraz erken şişiyoz gıbı gelıyor ama ..yanı daha 4 aylık bıle degılz gobısler bızden once gıdıyor masallah..:26:

İremcim göbüşün yok hiç yaa ben ekleyip herkesi korkuttum geçenlerde görseydin keşke Bu arada halı desenlerimiz aynıymış zevkdaşım

herkese merhaba..
gündüz saatlerce diğer aylardaki annelerin doğum hikayelerini okudum, öyle içten yazmışlar ki ağladım resmen.. epidural normal doğum istiyordum yazılanlardan sonra sadece normal olsun istiyorum..tabi zaman gösterir nasip olursa inşAllah normal doğururum meleğimi...
sizler hiç düşündünüz mü doğumu yoksa çok mu erken ??
bu arada göbişler harika maşAllah
benim de midemdeki gazla beraber akşamları daha çok şişiyor ama hala eski kıyafetlerimi giyiyorum, yalnız pantolon düğmeleri açık geziyorum neyseki okulda önlük giyiyorum da belli olmuyor

bu sene pek moda bunlar.. bende bu sıralar herkeste gormeye basladm... benım mumkunse gobegım cıkmasın cok..yedıklerıme dıkkat etmeye calısıyorum ,hamıleyız dıye alıp basımızı gıtmeyeleım dımı..bunun sonrası da var..

bende normal doğum istiyorum ama bi o kadarda korkuyorum drumla konustuk bi aksilik olmazsa epidural+normal olacak inşallah

bende normal doğum istiyorum ama bi o kadarda korkuyorum drumla konustuk bi aksilik olmazsa epidural+normal olacak inşallah

ilk bebek olduğu için o korku hepimizde vardır, ben de korkuyorum ama doğum hikayeleri beni çok rahatlattı burdaki herkese tavsiye ederim mutlaka okuyun... hayırlısıyla o zaman da bugün gibi gelcek, inşAllah rahat, gönlümüze göre hayırlısıyla doğumu da gerçekleştirirz...

Ben normal istiyordum ama bir tanıdığımız acayip korkuttu beni, yırtılma oluyormuş, tuvalete gitmek bayağı sıkıntılı oluyormuş, genişleme oluyormuş bilmem ne. Kararımı sorgular gibi oldum

bende çok korkuyorum
kan aldırırken bile tansiyonum düşer o denli korkarım

sanırım problem olmazsa epidural normal deniycem
Allah kolaylığını verir inşallah

Ben normal istiyordum ama bir tanıdığımız acayip korkuttu beni, yırtılma oluyormuş, tuvalete gitmek bayağı sıkıntılı oluyormuş, genişleme oluyormuş bilmem ne. Kararımı sorgular gibi oldum

o herşeyi bilen tanıdıklardan bana gına geldi artık....
herşeyi kendileri o kadar iyi biliyolar ki bizim korkumuz bize yetiyo zaten cesaret vermek yerine bide gözümüzü korkutuyolar bakma cnm sen onlara herkesin bünyesi o kadar farklıki bide acı eşiği diye bişey var belki benim çektiğim acı sana vız gelecek senin acın beni mahvedecek ama bende burda okumustum doğum hikayelerini öyle öldüm mahvoldum bittim diyen görmedim valla sen sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…