ama kızlar hem buraya hemde ekim göbişlerine ekleyin burda sayfalar çok hızlı ilerlediği için arada kayboluyo
ya baslıgı kaybettım kızlar,anca buldum .. ee erıgın bır haylı sıslkınlıgı var bırde grıp oldugum ıcın bardak barka nane lımon ıctım bırde azcık yemek yedım ... ıste bu halde koyucam .. koyabılırsem hadı bısmıllah
1 kilo erik yiyip sonrada gaz göbeğini bize bebek diye yutturmasın sakın :))) çok bilinmez ama erik baya gaz yapar
oraya da ekleyeyim o halde...
buda benım kı bakalım becermısmıyım .. Eki Görüntüle 187614
buda benım kı bakalım becermısmıyım .. Eki Görüntüle 187614
herkese merhaba..
gündüz saatlerce diğer aylardaki annelerin doğum hikayelerini okudum, öyle içten yazmışlar ki ağladım resmen.. epidural normal doğum istiyordum yazılanlardan sonra sadece normal olsun istiyorum..tabi zaman gösterir nasip olursa inşAllah normal doğururum meleğimi...
sizler hiç düşündünüz mü doğumu yoksa çok mu erken ??
bu arada göbişler harika maşAllah
benim de midemdeki gazla beraber akşamları daha çok şişiyor ama hala eski kıyafetlerimi giyiyorum, yalnız pantolon düğmeleri açık geziyorum neyseki okulda önlük giyiyorum da belli olmuyor
bende normal doğum istiyorum ama bi o kadarda korkuyorum drumla konustuk bi aksilik olmazsa epidural+normal olacak inşallah
Ben normal istiyordum ama bir tanıdığımız acayip korkuttu beni, yırtılma oluyormuş, tuvalete gitmek bayağı sıkıntılı oluyormuş, genişleme oluyormuş bilmem ne. Kararımı sorgular gibi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?