2011 Ekim Anneleri

Ben geldim kızlar huuu:87: ay bi geçmişi okuyum dedim yazmadan, sonra yemek arası verdim ama kaldığım yerden devam ederim sanmıştım, sayfalar ilerledikçe benimkilerde kayıyor galiba takib edemedim

Bizi merak edip sorduğunuz için çok teşekkür edriz sizi seviyorum..

Efendim başalayayım bari evet perşembe öğleden sonra büyük bir heyecenla yavrumuzla buluştuk, üstelik bu defa çok kısa bi süre bekledik, vipiz artık biz:82: girmeden önce kendimden hiç beklemediğim üzre koca bi çikolata yedim bizim kerata el kol yapsın diye ama nerdeee... Denizin dediği gibi çok cool:82: hiç istifini bozmadı oğluşum, dr teyzesi hadi yavrum diye diye bi kaç defa oynattı ama yok çok sakindi yavrum:97: Çok şükür gelişimimiz normal, 166 gramız.. 4 gün önde gidiyoruz gelişim olarak.Bi sıkıntımız yok çok şükür, test için kan tahlililimiz haftaya belli olcak inş. Ondan da iyi sonuçlar alırız inş, dr bişi çıkmaz korkmayın diyor Bu arada hemşire kan alırken tüpler sorunlu çıktı 3 tüp kan aldı. Sonra biz hastaneden çıkınca yürüyelim biraz dedik salına salına giderken telefon geldi, meğer kanım donmuş:)) Gittik artık yeniden kan verdim.. Tabi yürüdüğüm yeri ikinci defa yürüyünce epey yormuş eve gelince de serildim, bu yüzden size yazamadım kusura bakmayın kızlar

Ve ayrıca, dün Ankara dan bi arkadaşım geldi minik kızıyla... Ayy pek de tatlıydı maşallah ilk defa gördüm, çok ayrı bi duygu.. Misafirim olunca sabah erkenden kalkıp ev işi, hazırlık filan derken çok yoruldum. Arkadaşımda erken kalkmak zorunda kaldı, Bende hazır bişiler varken ne zamandır komşuları alamamıştım fırsat bilip biraz ek bişiler yapıp onları ağırladım. Yani iki parti yoruldum, akşama ölü gibiydim. Bu günde öğlene kadar yatmışım, çok yorgundum hala da geçmedi. bi daha kendimi bu kadar yormayım bari. Evett çok laf yaptım dimi, bizden haberler böyle hanımlar

Bu arada herkes iyidir inş, aramıza yeni katılanlar varsa hoş gelmişler.
Güzel haberler alanlar daim olur inş. ve rahatsızlığı olanlara da şifa diliyorum...

yeter dimi:93:

ben de pantolon giyince düğmesini kapatmıyorum, beli uzun şeyler giyiyorum üzerime de, önlük de giyiyorum okulda ama düğmeleri açık oluyor sonuçta...

Ahestee, merakta bırakmıştın neyseki sadece yorgunluktan gelememişsin... Bebişin de sağlığı yerindeymiş ne güzelll... Çok yorma kendini...

Adana'da hava fecii bugün, dolu ile karışık yağmur yağdı... Hava hala da kapalı ve ara ara yağıyor...
Eve tıkıldık mecburen...
biz doktora gitmek için çıktığımızda güzeldi.yazlıkları da çektik üstümüze.oradan optimuma gittik.çıktıktan sonra aynen dolu ve yağmur eve zor attık kendimizi.bu arada cinsiyetimiz kız...free bete hcg anketine göre doğru, çin takvimine göre yanlış.:76::116::116:

hayırlı olsun cnm kızlar çoğalsın tabi ya yerim ben onun popuşunu :)))
selAM KIZLAR ben 16 haftalığım bebişimin hareketlerini hala hissedemedim sizler hissettinizmi

ben hissediyorum çok hafif ama genede anlayabiliyorum :)))

ben de hareket galiba hissediyorum.ama emin olaamıyorum.arada bir balon patlar gibi oluyo.gaz mı değil mi emin olamıyorum :)[/QUOTE]

bende sanki içerden hafifçe şöyle bi dokunuyomuş gibi oluyo öyle hissediyorum pıt pıt diye bizimkiler kız ya ondan cnm daha şimdiden narin ve kibarlar :))

ben de hareket galiba hissediyorum.ama emin olaamıyorum.arada bir balon patlar gibi oluyo.gaz mı değil mi emin olamıyorum :)

bende sanki içerden hafifçe şöyle bi dokunuyomuş gibi oluyo öyle hissediyorum pıt pıt diye bizimkiler kız ya ondan cnm daha şimdiden narin ve kibarlar :))[/QUOTE]

tmm evet biri şöyle bir değip geçiyor sanki ama geçen haftadan beri toplamda 5-6 kere hissetmişimdir :))

geçen gün acayip hissettim ama yeni uyanmıstım yataktaydım daha karnım sol tarafa doğru nasıl sert :))) meğerse başını koymus oraya elimle hafif bastırdım tepki verd rahatı kaçtı hanımefendinin sanırsam ilk defa böyle oldu gözlerim doldu resmen ağlayacaktım ya :)))

kızlar şuan bebişler hala göbek deşiği altındamı acaba eğer öyleyse neden göbekler mideye doğru bu kadar büyüdü ve sertleşti yukrısı boş heralde şuan ama bebek varmış gibi sertleşiyo helede akşamları cvplar için teşekkürler bende aynı şekilde hissediyorum omu değilmi bilemiyorum

huh 15 sayfa geçmiş okudum yoruldum
bugün oğlumla buluştuk teyzoşlar oğlum diyorum çünkü artık tesçillendi vesikalık pipoş resmi var elimde pazartesi tarayıp koyarım burayada az pipoş var ya sanki topikte
2li testimizin sonucu mis maşallah riskimiz yokmuş çok şükür bebeğimiz kocaman olmuş maşallah pek yonaşmadı düşünceli gördüm biraz oğlumu eli kafasındaydı devamlı
baş pop mesafemiz 8.5 cm haftasından 4 gün ilerde gidiyodu ama bu hafta tam çıktı 4 gün gerilemiş diyebilirmiyiz yokssa haftasına gelmişmi diyelim üzüldüm ama :85: doktorumuz maşallah dedi oğlumada banada en şikayetsiz hamişi benmişim düşük riskimiz yokmuş suyumuzda gayet iyimiş
son olarak tartıldım 2 hafta önce 61.40 iken şimdi 60.50 çıktım doktor memnun bu durumdan aman alma zaten 5 aydan sonra 10 kilo alıcaksın diyo maşallah bebekte iyi alma alma diyo
16 haftalıkken çağırdı her 2 haftada bir olduğu gibi yine 15 ggün sonra buluşcaz oğlumla
omuriliğinde boşluk olup olmadığı incelencekmiş o hafta kan ilacınada başlıycakmışız elevit ve kalsiyuma ek olarak bizden bu kadar teyzoşlar
darısı test yaptırcak, yaptırmış sonuç bekleyen herkesin başına
bebeklerimiz hayatları boyunca girdikleri bütün testlerden böyle tertemiz çıkarlar inşallah

sevindim cnm allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah benimkide bi tescillenseydi sigorta da erkek dedi ama kendi doktorum demeden ümütlenmiyicem bu arada sen hangi şehirdensin doktorunu merak ettimde ne güzel ilgileniyo doktorlarınız ya yok yok bnmkinde var bi gariplik

Allah razı olsun canım
darısı senin ve diğer annelerimizin başına
istanbul medicana çamlıca hüseyin arık canım inanılmaz memnunum adamı görünce içimizi huzur kaplıyo biraz pahalı ama kuruşu kuruşunada hak ediyor helal hoş olsun şükir ki onu bulmuşuz
inşallah sende gönlüne göre bir doktor bulur sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…