herkese merhaba..
gündüz saatlerce diğer aylardaki annelerin doğum hikayelerini okudum, öyle içten yazmışlar ki ağladım resmen.. epidural normal doğum istiyordum yazılanlardan sonra sadece normal olsun istiyorum..tabi zaman gösterir nasip olursa inşAllah normal doğururum meleğimi...
sizler hiç düşündünüz mü doğumu yoksa çok mu erken ??
bu arada göbişler harika maşAllah
benim de midemdeki gazla beraber akşamları daha çok şişiyor ama hala eski kıyafetlerimi giyiyorum, yalnız pantolon düğmeleri açık geziyorum neyseki okulda önlük giyiyorum da belli olmuyor
biz doktora gitmek için çıktığımızda güzeldi.yazlıkları da çektik üstümüze.oradan optimuma gittik.çıktıktan sonra aynen dolu ve yağmur eve zor attık kendimizi.bu arada cinsiyetimiz kız...free bete hcg anketine göre doğru, çin takvimine göre yanlış.:76::116::116:Adana'da hava fecii bugün, dolu ile karışık yağmur yağdı... Hava hala da kapalı ve ara ara yağıyor...
Eve tıkıldık mecburen...
hayırlı olsun cnm kızlar çoğalsın tabi ya yerim ben onun popuşunu :)))biz doktora gitmek için çıktığımızda güzeldi.yazlıkları da çektik üstümüze.oradan optimuma gittik.çıktıktan sonra aynen dolu ve yağmur eve zor attık kendimizi.bu arada cinsiyetimiz kız...free bete hcg anketine göre doğru, çin takvimine göre yanlış.:76::116::116:
selAM KIZLAR ben 16 haftalığım bebişimin hareketlerini hala hissedemedim sizler hissettinizmi
hayırlı olsun cnm kızlar çoğalsın tabi ya yerim ben onun popuşunu :)))
ben hissediyorum çok hafif ama genede anlayabiliyorum :)))[/QUO
çoğalsın tabi kızlar :)))
ben de hareket galiba hissediyorum.ama emin olaamıyorum.arada bir balon patlar gibi oluyo.gaz mı değil mi emin olamıyorum :)
ben de hareket galiba hissediyorum.ama emin olaamıyorum.arada bir balon patlar gibi oluyo.gaz mı değil mi emin olamıyorum :)
16hafta 5 günlük.çizelge ne biliyim uğraşmadım :))zeytin seninki kaç haftalık niye takip çizelgen yok ??
16hafta 5 günlük.çizelge ne biliyim uğraşmadım :))
sat 7 ocaktı .bi ara geriye düşmüştüm.sşimdi ileri ggitk 3 gün kadarsatın kaç cnm senle aynıyız sanırım
sevindim cnm allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah benimkide bi tescillenseydi sigorta da erkek dedi ama kendi doktorum demeden ümütlenmiyicem bu arada sen hangi şehirdensin doktorunu merak ettimde ne güzel ilgileniyo doktorlarınız ya yok yok bnmkinde var bi gariplikhuh 15 sayfa geçmiş okudum yoruldum
bugün oğlumla buluştuk teyzoşlar oğlum diyorum çünkü artık tesçillendi vesikalık pipoş resmi var elimde pazartesi tarayıp koyarım burayada az pipoş var ya sanki topikte
2li testimizin sonucu mis maşallah riskimiz yokmuş çok şükürbebeğimiz kocaman olmuş maşallah pek yonaşmadı düşünceli gördüm biraz oğlumu eli kafasındaydı devamlı
baş pop mesafemiz 8.5 cm haftasından 4 gün ilerde gidiyodu ama bu hafta tam çıktı 4 gün gerilemiş diyebilirmiyiz yokssa haftasına gelmişmi diyelim üzüldüm ama :85: doktorumuz maşallah dedi oğlumada banada en şikayetsiz hamişi benmişimdüşük riskimiz yokmuş suyumuzda gayet iyimiş
son olarak tartıldım 2 hafta önce 61.40 iken şimdi 60.50 çıktım doktor memnun bu durumdan aman alma zaten 5 aydan sonra 10 kilo alıcaksın diyo maşallah bebekte iyi alma alma diyo
16 haftalıkken çağırdı her 2 haftada bir olduğu gibi yine 15 ggün sonra buluşcaz oğlumla
omuriliğinde boşluk olup olmadığı incelencekmiş o hafta kan ilacınada başlıycakmışız elevit ve kalsiyuma ek olarakbizden bu kadar teyzoşlar
darısı test yaptırcak, yaptırmış sonuç bekleyen herkesin başına
bebeklerimiz hayatları boyunca girdikleri bütün testlerden böyle tertemiz çıkarlar inşallah
sat 7 ocaktı .bi ara geriye düşmüştüm.sşimdi ileri ggitk 3 gün kadar
sevindim cnm allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah benimkide bi tescillenseydi sigorta da erkek dedi ama kendi doktorum demeden ümütlenmiyicem bu arada sen hangi şehirdensin doktorunu merak ettimde ne güzel ilgileniyo doktorlarınız ya yok yok bnmkinde var bi gariplik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?