Allah razı olsun canım
darısı senin ve diğer annelerimizin başına
istanbul medicana çamlıca hüseyin arık canım inanılmaz memnunum adamı görünce içimizi huzur kaplıyo biraz pahalı ama kuruşu kuruşunada hak ediyor helal hoş olsun şükir ki onu bulmuşuz
inşallah sende gönlüne göre bir doktor bulur sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
çok yakınım oraya cnm sen nerde oturuyosun bende üsküdar hospital türke gidiyorum ama nedense doktoruma pek ısınamadım bu ay da gidicem bakalım aynı şeyleri hissedersem değiştirmeyi düşünüyorum muayene ücreti ne kadar öğrenebilirmiyim cnm
tepeüstünde oturuyorum canım muayne ücreti ssklıya 50 tl testleri oldukça pahalı ama ben geçen gün dışarda yaptırabilirmiyim dediğimde doktorum tabi dedi nazikçe henüz dışarıda yaptırdığım test olmadı ama bundan sonra ki testleri dışarıda yaptırıcam
Eki Görüntüle 187448 işte yuvarlak içine aldığım yerde pipisi
cnm bebekle beraber rahimde büyüyo ya bebişler yukarı çıktıkça karındaki organlarda şöyle bi yukarı çıkıyomus vucudumuz bebişlere göre ayarlama yapıyo yani :))kızlar şuan bebişler hala göbek deşiği altındamı acaba eğer öyleyse neden göbekler mideye doğru bu kadar büyüdü ve sertleşti yukrısı boş heralde şuan ama bebek varmış gibi sertleşiyo helede akşamları cvplar için teşekkürler bende aynı şekilde hissediyorum omu değilmi bilemiyorum
huh 15 sayfa geçmiş okudum yoruldum
bugün oğlumla buluştuk teyzoşlar oğlum diyorum çünkü artık tesçillendi vesikalık pipoş resmi var elimde pazartesi tarayıp koyarım burayada az pipoş var ya sanki topikte
2li testimizin sonucu mis maşallah riskimiz yokmuş çok şükürbebeğimiz kocaman olmuş maşallah pek yonaşmadı düşünceli gördüm biraz oğlumu eli kafasındaydı devamlı
baş pop mesafemiz 8.5 cm haftasından 4 gün ilerde gidiyodu ama bu hafta tam çıktı 4 gün gerilemiş diyebilirmiyiz yokssa haftasına gelmişmi diyelim üzüldüm ama :85: doktorumuz maşallah dedi oğlumada banada en şikayetsiz hamişi benmişimdüşük riskimiz yokmuş suyumuzda gayet iyimiş
son olarak tartıldım 2 hafta önce 61.40 iken şimdi 60.50 çıktım doktor memnun bu durumdan aman alma zaten 5 aydan sonra 10 kilo alıcaksın diyo maşallah bebekte iyi alma alma diyo
16 haftalıkken çağırdı her 2 haftada bir olduğu gibi yine 15 ggün sonra buluşcaz oğlumla
omuriliğinde boşluk olup olmadığı incelencekmiş o hafta kan ilacınada başlıycakmışız elevit ve kalsiyuma ek olarakbizden bu kadar teyzoşlar
darısı test yaptırcak, yaptırmış sonuç bekleyen herkesin başına
bebeklerimiz hayatları boyunca girdikleri bütün testlerden böyle tertemiz çıkarlar inşallah
Herkese iyi pazarlar...
Kendime beslenme programı yaptım artık ona göre sağlıklı beslenip kilomu da kontrol altında tutcam.
50,5 kilo ile hamile kaldım 4-5 kilo almışım:18: Benim hedef 10, max. 12 kiloydu önüne geçmezsem 20 yi geçerim sanırsam..
İştahım feci açık, hiç doymuyorum sürekli yiyesim geliyor... 3 ana 3 ara öğünle dikkat etcem artık, yani inşAllah boğazıma hakim olmam gerek
Kociş birazdan gelcek, öğle yemeği vakti... Kendinize ve bebeişlere çok çok iyi bakın
iyi hafta sonları herkese...
başım çatlıyo hiç ağrımazdı benim başım
hamilelikte normal mi bu ya(
kuzum dikkat et kendine sen geçende böyle kötü olmustun bi drunla konus istersen çok kötüysen bi parol al istersen
evet canım o cuma günü çok kötüydüm bugün de başım çatlıyo gibi aslında eşimle de biraz limoniyiz sanırım onun da etkisi var. ben her şeyi çok takıyorum kafama ya((
iyi hafta sonları herkese...
başım çatlıyo hiç ağrımazdı benim başım
hamilelikte normal mi bu ya(
hard-disc canım hoş geldin, sen rapor alacaktın rapor için ne yaptın alabildin mi yoksa hala tutuyor m usun nöbetlerini?
bi de göbeğin çok güzel çıkmış maaşallah bebişine ve sana :)
boşver takma kuzum ya ne oldu bilmem ama şu durumda sen hep haklısın geçiş üstünlüğün var yani bizde bişey olursa ben böyle diyorum yapacak bişey yok oda seni ve bebeğini üzdüğünü anlar sonunda sen kendini cezalandırdığınla kalırsın boşver tatlım ilgilenmemeye çalış çıkıp biraz hava al istersen kafan dağılır iyi gelir belki
farkında özür de diledi ama birden parlıyo bazen. dün de öyle oldu ben de dedim yeter artık bu halimi bile düşünmeyip aynı davranışları sergiliyosun çekemiyecem dedim fark etti özür diledi söz verdi artık sakin olacağına dair ama ben hemen atamıyorum üstümden.
bana karşı bi tavrı yok ama gerilince ben de geriliyorum ve maalesef kolay toparlıyamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?