hıhı içiyorum hala. son kontrolum 12 nisandaydı ve 11. hafta yeni bitmişti. bir sonraki kontrole kadar, yani bir ay daha iç dedi. 3 tane folic plus içiyordum, sabah akşam olacak şekilde ikiye indirdi canım.
Günaydın eyt cim ben iyiyim, minnoşum da iyi. Sen de iyisindir umarı canım.
offf kızlar yaaa.ne kadan da dikkatilisiniz yaa. Valla ben her gün sabahları bolsütlü 1 çay bardağı nescafe götürüyom. Zaten çay içmiyorum hiç. O kadar kaçak olsun ya. Onu içince mutlu oluyorum ben. Mutlu anne&mutlu bebek dimi Denizcim?
iki tane toprağa vermişsen.birde her gün o iğneleri yiyorsan inan pimpirikli oluyosun
bişe olmaz canım çok az koyarak iç bir bardak ama ben çay bardağıyla içiyorum, büyük fincan ya da kupayla değil.
hahahah :) herkes benim bu sözümdeki iyi niyeti kötüye çekiyor yahuu :) eslem de yaptı aynısını geçen gün kahveyi önce hüpletti sonra gümletti valla fondip ohh ne alaa.
mutlu anne&mutlu bebek elbette, sonsuza dek hem deama sağlık da önemli tabi sağlıklı anne&sağlıklı bebek :) her gün içmeyi yanlış buluyorum ben şahsen ama çay, sigara içmiyor, çok açık ve bol sütlü içiyorsan belki görmezden gelebiliriz.
Ayyy Zeynebim kusura bakma bitanem. ben öyle gülelim diye dedim. İnan gerçekten kızdığımdan değil. hani ben her gün içiyorum ya bir nevi kendimi haklı çıkarma çabaları da diyebiliriz:26:. Yoksa yeşilzeytinime göre ben pimpirikli hatunum
10'unda doktoruma sorayım bari yaa. Aslında internetten araştırdım ama , öyle aman içmeyin sakın gibi bişi demiyor. çok tüketilmemesi gerektiği yazıyor sadece.
sadece siğara konusunda günde 5 taneye kadar iç diyor
sakınan göze çöp batar,rahat ol diyor
Çok şükür iyiyim bende canım. Bebişimin bana çok nazlanması dışında gayet iyiyim. Bulantım halen devam ediyor inanılmaz halsiz ve güçsüzüm birde ne yesem miğdemi yakıyor. Geçicek diye bekliyorum umut fakirin ekmeği misali
Denizcim benim doktorumda folik asidi 12. haftamda bıraktırdı. zaten ozamana kadar günde bir tane " ferevit " ve bir tanede folik asit içiyordum. 12.haftamdan sonra "elevit " verdi onuda günde bir tane içiyorum. 13.haftamda sağlık ocağına gittiğimde ebe folik asit kullanıp kullanmadığımı sordu geçen hafta bıraktım deyince iyi yapmışsın artık folik asit kullanmana gerek kalmadı nöral tüp defekti için kullanıyordun bu durumda artık bir etkisi olmaz dedi. Sen folik asitten başka hangi vitamini alıyorsun?
tamam o zaman içiyorum.bişey olursa doktora teyzeleri iç dedi derim sizin üstünüze atarım.eşime çok kızdım sakinleşmem lazım çünkü
kızlar çayın kansızlık yapmasının dışında ne zararı var
kan sayımım yüksek çıktı benim,dr erkek gibi kanın var dedi
beslenme konusunda hiç yasak koymadı,
kızlar çayın kansızlık yapmasının dışında ne zararı var
kan sayımım yüksek çıktı benim,dr erkek gibi kanın var dedi
beslenme konusunda hiç yasak koymadı,
Deniss şimdi farkettim aramızda 1 gün varmış çizelgeye göre
evet ,valla ne kadar bilinçli anneler imreniyorum valla
ama ben 2 dr gidiyorum;biri içmeseniz iyi olur diyor,diğer profda yede içde sen insan değilmisin
canın ne istiyorsa yap diyor
sadece siğara konusunda günde 5 taneye kadar iç diyor
sakınan göze çöp batar,rahat ol diyor
merhaba arkadaşlar günaydın
ben kasım annesi olucam ihşallah ikinci bebeğim benim 5,5 yaşında bir kızım var şimdi 11+3 hamileyim
sivilce çıktımı acaba sizde yüzünüz de
Çok şükür iyiyim bende canım. Bebişimin bana çok nazlanması dışında gayet iyiyim. Bulantım halen devam ediyor inanılmaz halsiz ve güçsüzüm birde ne yesem miğdemi yakıyor. Geçicek diye bekliyorum umut fakirin ekmeği misali
canım çay vücuttaki demiri emiyor o sebeple en fazla 3 fincana izin veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?