2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

her sene sağlık için 6000tl ayırırsan 10 senede 60000 tl ödersin 10 sene içinde kaç kere ciddi rahatsızlık geçirirsin bilmem inşallah hiç geçirmeyizde.neyse allah devletimizi başımızdan eksik etmesin.parası çok olan için her imkan her zaman var zaten...

yok kanşekerim, benim sigortam eko paket idi, geçen ağustos ayında yenilenirken planlı gebelik olduğu için doğum paketinide istedik, ve 7500 oldu, doğumdan sonra tekrar eko pakete döneceğim, eko pakette acil girişleri ücretsiz, testler yatış hepsi ücretsiz.
her sene verirmiyim o parayı,

canım hangi sigorta bu? çok fazla değil mi primin yaa? şaşırdım vallahiiiii

böyle düşünme bence, o zaman sgk da sacma, o da yılda ne kadar kesiyo senden biliyosun. ama o para eline geçmedigi için ödemiyomuş gibi hissediyosun. sgkya verdigin primi maaş olarak cebine koysan çok daha tatlı gelir para olarak ama ööye değil işin aslı. özel sigorta da yüksek poliçeli olmasa da olur ama bence kullanışlı. özellikle kişi kendini biliyorsa ve bu poliçe ödemesine degdigini dusunuyorsa.

mesela ben sadece yatarak tedavi yaptırıyorum. yılda 750-800 civarı ödemesi. geçen sene tiroid ameliyarı olmak zorunda kaldım. 750 tl ödemiştim ama 2500 tllik hizmet aldım hastaneden.

Son düzenleme:
canım hangi sigorta bu? çok fazla değil mi primin yaa? şaşırdım vallahiiiii

yapı kredi sigorta pembem,
evet fazla ama testlere muayene ücretlerine para ödemiyorum, limitimi planlı kullanıyorum, doğumada saklıyorum,

ben bikez daha sorayım acıbademe acaba ordaki kız yanlş söylemiş olabilirmi ki 650-tl nerde 10000-tl nerde 10 katından fazla

yani il farkı desem, eskişehirde büyükşehir sonuçta.. hitap ettiği kitleye göre fiyatının yüksek olması lazım..
acıbademe hiç bakamadım bile çoookkk pahalı geldi..

Selam kızlar,ben geldimmmmmm
Geçmişe bakamadan daldım hemen

Meloş gitti geldi mi hastaneye,sonuç nedir çok merak ediyorumm

türkiye hastanesi ve medicalpark fatih hastanelerine giden arkadaşlar, orada doğum yapan arkadaşlarım diyorki dr.ları doğumlara girmemiş, gece olunca gelmemişler, nöbetçi hekim doğurtmuş. haberiniz olsun.. ben dr umla konuştum ölüm kalım olmadığı sürece oradayım dedi.. yoksa kontrollerini yapıcak 9 ay sonra bilmediğin birine ıkınıcan :)) ona göre konuşun doktorlarınızla..

birçok hastanede genel problem o, malesef :-((( ben de doktora ilk dorduğum doru o oluyo )

Selam kızlar,ben geldimmmmmm
Geçmişe bakamadan daldım hemen

Meloş gitti geldi mi hastaneye,sonuç nedir çok merak ediyorumm

esraaaa benim kızımı hala eklememişsin listeye küsecek teyzesi ( özelden mesaj attım ama almadınmı?

napıyım kısmet daha iyi bir seçenek göremiyorum şu an için 1500-2000tl doğum bütçesi düşünüyorum.
ayrıca normal doğumu destekleyen iyi bir hastene biliyorsanız önerilere açığım...

yapı kredi sigorta pembem,
evet fazla ama testlere muayene ücretlerine para ödemiyorum, limitimi planlı kullanıyorum, doğumada saklıyorum,

kızlaer ben allianzta limitsiz yaptırdım herşeyimi 2600... ehuehuuu... her hastanede anlaşmalı vallaaa...hoş 2 sene üstüste yaptırmam gerekiyo tabi, doğum için ama 5500 yapmıyo yani... hemide çok memnunum. yataraklar bende doğumla beraber sınırsız. ayakta tedavilere %20 ödüyorum o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…