oğlum olucak teyzeleriii.dün cinsiyetimizi öğrendik.darısı isteyenlerin başına..
canım sen hangi doktora gidiyodun yaaaaa, İbrahim yanıka giden sen degildin de mi.
yok benim doktorum Hüseyin CEYBERİ.
evet çok da mantıklı değil,
ama bazen gerekli, ben bir kere antibiyotikten zehirlendim, kanamalı ishal oldum, bayılmışım, ASM ye götürmüşler beni, ki muhteşem bir hastane Doktorlar dizisini bilirsin belki burada çekimleri yapılıyor, anlayacağın A Plus bir hastene, 10 gün yattım, hertürlü teste soktular beni, ilgi alaka süper, konfor süper, beni geç refakatçı olan eşime bile hizmet muşteşem,
ve 5 kuruş ödemedim canım,
kızım da aynı şekilde, ateşi çıksa gidiyoruz, başımız ağrısa gidiyoruz, 5 kuruşda ödemiyoruz, ne ödeyeceğim ne tuttu derdi yok, o test ne kadar bu ne kadar derdi yok, kafam rahat yani.
hıh tamam hatırladım şimdi. beyin cücüklenmesi yaşıyorum . özlemimle karıştırdım senin doktoru.
her sene sağlık için 6000tl ayırırsan 10 senede 60000 tl ödersin 10 sene içinde kaç kere ciddi rahatsızlık geçirirsin bilmem inşallah hiç geçirmeyizde.neyse allah devletimizi başımızdan eksik etmesin.parası çok olan için her imkan her zaman var zaten...
yok kanşekerim, benim sigortam eko paket idi, geçen ağustos ayında yenilenirken planlı gebelik olduğu için doğum paketinide istedik, ve 7500 oldu, doğumdan sonra tekrar eko pakete döneceğim, eko pakette acil girişleri ücretsiz, testler yatış hepsi ücretsiz.
her sene verirmiyim o parayı,
her sene sağlık için 6000tl ayırırsan 10 senede 60000 tl ödersin 10 sene içinde kaç kere ciddi rahatsızlık geçirirsin bilmem inşallah hiç geçirmeyizde.neyse allah devletimizi başımızdan eksik etmesin.parası çok olan için her imkan her zaman var zaten...
canım hangi sigorta bu? çok fazla değil mi primin yaa? şaşırdım vallahiiiii
ben bikez daha sorayım acıbademe acaba ordaki kız yanlş söylemiş olabilirmi ki 650-tl nerde 10000-tl nerde 10 katından fazla
Selam kızlar,ben geldimmmmmm
Geçmişe bakamadan daldım hemen
Meloş gitti geldi mi hastaneye,sonuç nedir çok merak ediyorumm
türkiye hastanesi ve medicalpark fatih hastanelerine giden arkadaşlar, orada doğum yapan arkadaşlarım diyorki dr.ları doğumlara girmemiş, gece olunca gelmemişler, nöbetçi hekim doğurtmuş. haberiniz olsun.. ben dr umla konuştum ölüm kalım olmadığı sürece oradayım dedi.. yoksa kontrollerini yapıcak 9 ay sonra bilmediğin birine ıkınıcan :)) ona göre konuşun doktorlarınızla..
Selam kızlar,ben geldimmmmmm
Geçmişe bakamadan daldım hemen
Meloş gitti geldi mi hastaneye,sonuç nedir çok merak ediyorumm
erkeki oluyo Meloşun, hoşgeldin canım.
esraaaa benim kızımı hala eklememişsin listeye küsecek teyzesi( özelden mesaj attım ama almadınmı?
esraaaa benim kızımı hala eklememişsin listeye küsecek teyzesi( özelden mesaj attım ama almadınmı?
türkiye hastanesi ve medicalpark fatih hastanelerine giden arkadaşlar, orada doğum yapan arkadaşlarım diyorki dr.ları doğumlara girmemiş, gece olunca gelmemişler, nöbetçi hekim doğurtmuş. haberiniz olsun.. ben dr umla konuştum ölüm kalım olmadığı sürece oradayım dedi.. yoksa kontrollerini yapıcak 9 ay sonra bilmediğin birine ıkınıcan :)) ona göre konuşun doktorlarınızla..
yapı kredi sigorta pembem,
evet fazla ama testlere muayene ücretlerine para ödemiyorum, limitimi planlı kullanıyorum, doğumada saklıyorum,
Hoşbulduk cescimmm
Ayy maaşallah,bi oğlumuz daha
Canım şimdi listedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?