2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

görmemişin oğlu olmuş ,tutmuş pipisini taramış..

çok üzüldüm canım ama oğluşun yaptığı hatayı güzelce düzeltmişş inşallah birdaha böle bişi yaşamazsın ve biran önce hastaneden çıkıp evinde dinlenirsin tam zamanında işinden ayrılmışsın her işte bir hayır vardır. ok dikkat et kendine bizleri habersiz bırakma
yakın olsak herkesle, sıkıldıkça toplaşırdık negzel olurdu. böööyle ayrı gayrı ollmuyo hiç.
bunadaa şükür canımmmm yaa iyi ki böle haberleşebilioruz napalım akmasada damlıor
üzme kendini buketim konuştuk zaten bişi yok bu sonuçlardaaaa
bende sana kız için heveslenme derim inci yaa göbeğinden yorum yapamam ama erkek anası tipin var nedense sizin sitenin çocuk bahçesinde bir oğlan çocuğu ile oynuyormuşsun görüntüsü gelior gözümün önüne hep
ben acıbademde yapıcam sezeryan istiyorum o yüzden sadece onun fiyatını sordum 650-tl
12bin tl gibi bir fiyat aldım ben acıbademden yaaa o sivilce patlatma fiyatıdır yaa imkansız o para eskişehir bile olsa
bebeklerimiz de yapı kredi bebeği oluyo yapı krediyle dogum yapınca. ben de ykbliyim.
bizde yksliyizzzzz
oğlum olucak teyzeleriii.dün cinsiyetimizi öğrendik.darısı isteyenlerin başına..
tebriklerr

Ces bende şu an eğe sağlığa gidiyorum bütün kontrol ve tahlillerimi orada yaptırıyorum,benimde özel sağlığım var ama doğumu karşılamıyor.kendi doktorum
kemalpaşada yer açacak onu bekliyorum,o nerde derse orda yapıcam doğumu çünkü önemli olan hastanenin konforu değil,doktorun ve ekip arkadaşlarının ne denli tecrübeli olduğu,benim doktorum eskiden altınourdu hastanesinde idi ve doğumu orda yapmıştım.haaa bu arada kıslar çok önemlii sakınn ama sakınnn doktorunuz tetanoz aşısıda neymiş hangi devirdeyiz gibi cümlelerle size tetanoz aşısı vurmayı önermez ise kesinlikle kabul etmeyin.mutlaka aşınızı vurdurun.

kesinlikle canım katııyorum. önemli olan doktorun rahatı o an değil mi? hangi hastaneden memnundsa valla bende öle yapıcam ama gönlümde hep kent vardı. baksana canım sıkıldı cesten duyunca böyle şeyler... heryerde oluyor demekki...
doktorcum ne derse nerdeyse bende orda olurum hiç farketmez. tek bi şsteim tam teşekküllü olması ki, bebeiş ve doğum sonrası herşey için müdahale yapılabilsin...

napıyım kısmet daha iyi bir seçenek göremiyorum şu an için 1500-2000tl doğum bütçesi düşünüyorum.
ayrıca normal doğumu destekleyen iyi bir hastene biliyorsanız önerilere açığım...

canım hiç garanti veremiyorum,
kızımda ben herşeyin normal olduğunu söyleyen doktorum masada sancı çekiyorum 4 santim açılmış, dayanamıyorsanız sezeryana alalım dedi, hayır dayanıyorum dedim, ama çok kzıdım bana moral vermesi gereken kişi, yapabilirsin ha gayret demesi gereken kişi kalkmış bana sezeryana alalım sizi diyor,ortada da bir sorun yok,
yanıltabiliyorlar canım, en iyisi devlet hastaneleri bu konuda gerçekten bir sorun yoksa almıyorlar sezeryana,

zaten şu bebeklerin kuvez olayından sonra aklıma yatmıyorda değil,özel hastanelere güvenim hiç kalmadı valla,

haklısın tabiki iyice tedirgin olduk.ama devlet hastanelerine de hiç güvenemiyorum.uzman olmayan asistan doktorlar bakabilir oralardada doğumda..
umarım hepimiz kolayca en doğal şekilde doğum yaparız...

haydeee ben ikisini de aynı biliyodum farklıymış..E hangisine giricez ki benim kafam çok karıştı:44:

Ya bende ayni biliyodum ikisini biz hangisine giricez sonuc olarak?

Hangi memoriale gidiyosun bende oraya gidiyorumda?

haklısın tabiki iyice tedirgin olduk.ama devlet hastanelerine de hiç güvenemiyorum.uzman olmayan asistan doktorlar bakabilir oralardada doğumda..
umarım hepimiz kolayca en doğal şekilde doğum yaparız...

yok canım özel de her an yanında değller, tecrübeli biri olark yazıyorum,
ben ebelerin sayesinde doğum yaptım, kızımı Pendik Şifa Hastanesinde ,Dr Şerare hanımla yaptım.
kendisi üst katta hastalarını muayene ediyor, arada yanıma gelip duruma bakıyor, sonra tekrar gidiyor, kızımın başı çıkarken doktor geldi önlüğünü giydirdiler tek eldivenini takabildi, bebek doğuyordu çünkü yetişemedi,

sanmayınki sancı anınızda hep yanınızda olacaklar, asistanlar, ebeler olacak yanınızda, onlar yine işinde olacaklar, sezeryandada işini yapacak ve yine gidecek belki 1 saat sonra siz odanıza çıktıktan sonra yanınıza gelecek.

Doğru tam teşekküllü olmalı anne doğuma iç huzurla girmeli.Ben ilk doğumumda doktorumdan yana o denli rahattım ki belkide onun sayesinde o zor günü sorunsuz atlatabildim.Çünkü saolsun ısırgan oto kaynanam yüzünden tüm gece ağlamadım ve uykusuz bir halde elimde bir buz torbası 14 tansiyon ile doğuma girdim.Sezaryandi ve doğum sırasında tansiyonum 18'e kadar çıktı .Doktoruma çok şey borçluyum.Artık ne kadar üzüldüyse o halime ve ne kadar zorlandıysa doğum çıkışı kaynanamıda eşimide bir güzel azarlamış ağzı bal yesin

ay tüylerim diken diken oldu...çok yükselmiş tansiyonun yaa....

kızlarrr 2 gündür kız sarhoşluğundan anlatacaklarımı anlatamadım

dün anneme kız olacak dedim kadıncağız yıkıldı bildiğin yıkıldı önce inanmadı sonra suskunluk en son bugün neyse cnm kız diye sevmeyecekmiyiz dedi babama söledim sen doğduğundada yıkılmıştı dedi ama bnm tek çocuk savunucusu annem 2 gündür hemen 2.yi yap 2si bir büyüsün demeye başladı hiç ayrım yapmaz hiçççç

kayınvalidemi anlatayım kız dedik ya uçtu 3 kere falan aradı ay artık pembeler alabiliriz dedi aferin dedi torunuma iyi bak dedi yesin onu babanesi dedi yorma kendini dedi ama mutfağa gir torunumu besle lütfen dedi sen temiz kızsındır temizlik yapamadığından bu haldesin dedi evini bir temizlet bak böle hasta olcaksın dedi içim içime sığmıor falan dedi

ama annem 2 gün üst üste geldi yedim içtim bol bol cidden insanın annesinin yanında olması bambaşka bişimiş ya ve anladımki yanımda biri olsa bildiğin obezz olurum ben biri hazırlasa gayet rahat yiyorum çünkü. ütülerimi de halletti saolsun

yarın da kayınbiraderim gelior kociş gelsin buakşam bir ortalığı toparlarız süpürürüz benden haberler bu kadar

Ne yaptilar bukadar sormasi ayiptir dogum giren kadinada tansiyonun bukadar yukseldi?

Bana guvenmeyin diyen kayinvaliden kizi duyunca insafa geldi heralde.

,
değişimin bu kadarı, e sen bilseydin bu kadının böle olcağını, aha önce yapardın kızı da kurtulurdun nemrutlugundan. prenses olmuş bir anda hatun kişi.

ayy yapma çok üzüldüm yaa hamile kadının üzerinden çeksinler ellerini bari yaaa uffff bu doğumda üzmesinler seni inşallahhhh
Bana guvenmeyin diyen kayinvaliden kizi duyunca insafa geldi heralde.
iviiitttttt kız istiordu çünküüü hep erkek olacak sinirinden yaptı herşeyi resmen
,
değişimin bu kadarı, e sen bilseydin bu kadının böle olcağını, aha önce yapardın kızı da kurtulurdun nemrutlugundan. prenses olmuş bir anda hatun kişi.

aynen yaa burda beni gördü bu erkek diye bir söylendiki anlatamam kız olunca herşey tozpembe oldu o doğurmadan öncede demişti kız olursa kalın trabzon bilezik takarım amaerkek olursa ince takarım ona göre diye çünkük yasinlerin ailesini geç sülalesine ilk kız gelior yok yani en son kayınvalidem babatarasında da bir amca kızı var ama 47 yaşında ne önceleri var ne sonraları ha yasinin birtanede halası var 70 yaşında

arkadaşlar pazartesi kontrolüm vardı doktora gittim bebeğim erkek olacakmış nasıl mutlu oldum anlatamam küçük adamım benim Allahım seni sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…