görmemişin oğlu olmuş ,tutmuş pipisini taramış..
çok üzüldüm canım ama oğluşun yaptığı hatayı güzelce düzeltmişş inşallah birdaha böle bişi yaşamazsın ve biran önce hastaneden çıkıp evinde dinlenirsin tam zamanında işinden ayrılmışsın her işte bir hayır vardır. ok dikkat et kendine bizleri habersiz bırakmacumartesi günü 3 lü test sonucumu aldım 2.33 çıkmış 235 sınır tabi ben pazartesiye kadar stres stres falan onları okumuşsunuz dur pazartesi sabahı soluğu suphan beyde aldım medical parkta neyse baktı herşeyimize herşey normal çok ii dedi ... tabi çıktık ordan kızımda orda hadi gel dedim sinemaya gidelim kızımla alışveriş merkezi hemen yan bina gittik film yok
neyse bişiler yedik indik aşağı eczaneye gittim ben çatlak kremi almak için oan bi ıslaklık geldi kızıma dedimki hadi oyun parkına sonra geliriz eve gidelim altıma kaçırdım heralde dim neyse ağladı hadi dedim tamam ped değişirim ...
girdik hastanenin karşısındaki alışveriş merkezine bu sefer bende tam kızı oyun parkına vericem aa bi baktım sebamed bebek ürünleri onları hesaplattım tam alıcam bi badi gördüm derken bendeki ıslaklık bi baktım çoğaldı eyvah dedim suyum geldi heralde elimi bi attım ki kan revan içindeyim hemen lavaboya gittim ki battım ama ayaklarımdan süzülüyo kızımı kaptım gibi hastanin acil servisindeyim ama nasıl aplıyorum gitti dedim artık bu kadar kanmaya ama çok şükür şuan hastanedeyim oğlum ii kanmam şimdilik durdu ama hiç ayağa kaldırmadılar şimdiye kadar işte böle kızlar
bunadaa şükür canımmmm yaa iyi ki böle haberleşebilioruz napalım akmasada damlıoryakın olsak herkesle, sıkıldıkça toplaşırdık negzel olurdu. böööyle ayrı gayrı ollmuyo hiç.
üzme kendini buketim konuştuk zaten bişi yok bu sonuçlardaaaaKızlar ben ikili testimin sonucunu aldım. Sonuc soyle:
Down sendromu 1:2170
yas riski : 1:1220
down sendromu icin biyokimyasal risk : 1:369
ense kalınlıgı 1.7mm
burun kemigi mevcut
doktorumuz biyokimyasal riskin biraz dusukmus ama ense kalınlıgı ve burunla birlesince risk 2170 de 1 olmus. 3luyu yapalım dedi.. Ne oldu ne bitti hic bisey anlmadim yaaa
bende sana kız için heveslenme derim inci yaa göbeğinden yorum yapamam ama erkek anası tipin var nedense sizin sitenin çocuk bahçesinde bir oğlan çocuğu ile oynuyormuşsun görüntüsü gelior gözümün önüne hepbu arada topiğin en küçük bebeğinin annesi olaraktan en geç ben öğrenicem cinsiyeti heralde
bugün sordum doktora cinsiyet için ne zaman gelelim ne zaman kesinleşir dedim.. ay sonu dedi27 sine aldık randevuyu bakalım
ben acıbademde yapıcam sezeryan istiyorum o yüzden sadece onun fiyatını sordum 650-tl
bizde yksliyizzzzzbebeklerimiz de yapı kredi bebeği oluyo yapı krediyle dogum yapınca. ben de ykbliyim.
oğlum olucak teyzeleriii.dün cinsiyetimizi öğrendik.darısı isteyenlerin başına..
Ces bende şu an eğe sağlığa gidiyorum bütün kontrol ve tahlillerimi orada yaptırıyorum,benimde özel sağlığım var ama doğumu karşılamıyor.kendi doktorum
kemalpaşada yer açacak onu bekliyorum,o nerde derse orda yapıcam doğumu çünkü önemli olan hastanenin konforu değil,doktorun ve ekip arkadaşlarının ne denli tecrübeli olduğu,benim doktorum eskiden altınourdu hastanesinde idi ve doğumu orda yapmıştım.haaa bu arada kıslar çok önemlii sakınn ama sakınnn doktorunuz tetanoz aşısıda neymiş hangi devirdeyiz gibi cümlelerle size tetanoz aşısı vurmayı önermez ise kesinlikle kabul etmeyin.mutlaka aşınızı vurdurun.
napıyım kısmet daha iyi bir seçenek göremiyorum şu an için 1500-2000tl doğum bütçesi düşünüyorum.
ayrıca normal doğumu destekleyen iyi bir hastene biliyorsanız önerilere açığım...
canım hiç garanti veremiyorum,
kızımda ben herşeyin normal olduğunu söyleyen doktorum masada sancı çekiyorum 4 santim açılmış, dayanamıyorsanız sezeryana alalım dedi, hayır dayanıyorum dedim, ama çok kzıdım bana moral vermesi gereken kişi, yapabilirsin ha gayret demesi gereken kişi kalkmış bana sezeryana alalım sizi diyor,ortada da bir sorun yok,
yanıltabiliyorlar canım, en iyisi devlet hastaneleri bu konuda gerçekten bir sorun yoksa almıyorlar sezeryana,
zaten şu bebeklerin kuvez olayından sonra aklıma yatmıyorda değil,özel hastanelere güvenim hiç kalmadı valla,
Selam kızlar,ben geldimmmmmm
Geçmişe bakamadan daldım hemen
Meloş gitti geldi mi hastaneye,sonuç nedir çok merak ediyorumm
haydeee ben ikisini de aynı biliyodum farklıymış..E hangisine giricez ki benim kafam çok karıştı:44:
detaylı ultrason yanıt veren şeker arkadaşlara teşekkür ederim..
ben memoriale gidiyorum, bana verdikleri fiyatı yazmıştım . 360 lira.. doktorumun olduğu hastanede yaptırmak istiyorum aslında , bu zamana kadar herşeyimi orada yaptırdım ama limitim git gide azalıyor, doğuma bişey kalmıycak.. o yüzden araştırıyorum..
doğumda orada 6.500 lira civarı, merak eden soran arkadaşıma duyurulur.. sgk geçmiyor bilginiz olsun..
benim sahilimideee yaazzzzzzzzzzama sarı lacivert isterim kızı sarı sahili lacivertt olabilir miiii lüffeennnnnnnnn
haklısın tabiki iyice tedirgin olduk.ama devlet hastanelerine de hiç güvenemiyorum.uzman olmayan asistan doktorlar bakabilir oralardada doğumda..
umarım hepimiz kolayca en doğal şekilde doğum yaparız...
kesinlikle canım katııyorum. önemli olan doktorun rahatı o an değil mi? hangi hastaneden memnundsa valla bende öle yapıcam ama gönlümde hep kent vardı. baksana canım sıkıldı cesten duyunca böyle şeyler... heryerde oluyor demekki...
doktorcum ne derse nerdeyse bende orda olurum hiç farketmez. tek bi şsteim tam teşekküllü olması ki, bebeiş ve doğum sonrası herşey için müdahale yapılabilsin...
Doğru tam teşekküllü olmalı anne doğuma iç huzurla girmeli.Ben ilk doğumumda doktorumdan yana o denli rahattım ki belkide onun sayesinde o zor günü sorunsuz atlatabildim.Çünkü saolsun ısırgan oto kaynanam yüzünden tüm gece ağlamadım ve uykusuz bir halde elimde bir buz torbası 14 tansiyon ile doğuma girdim.Sezaryandi ve doğum sırasında tansiyonum 18'e kadar çıktı .Doktoruma çok şey borçluyum.Artık ne kadar üzüldüyse o halime ve ne kadar zorlandıysa doğum çıkışı kaynanamıda eşimide bir güzel azarlamış ağzı bal yesin
benim sahilimideee yaazzzzzzzzzzama sarı lacivert isterim kızı sarı sahili lacivertt olabilir miiii lüffeennnnnnnnn
Doğru tam teşekküllü olmalı anne doğuma iç huzurla girmeli.Ben ilk doğumumda doktorumdan yana o denli rahattım ki belkide onun sayesinde o zor günü sorunsuz atlatabildim.Çünkü saolsun ısırgan oto kaynanam yüzünden tüm gece ağlamadım ve uykusuz bir halde elimde bir buz torbası 14 tansiyon ile doğuma girdim.Sezaryandi ve doğum sırasında tansiyonum 18'e kadar çıktı .Doktoruma çok şey borçluyum.Artık ne kadar üzüldüyse o halime ve ne kadar zorlandıysa doğum çıkışı kaynanamıda eşimide bir güzel azarlamış ağzı bal yesin
kızlarrr 2 gündür kız sarhoşluğundan anlatacaklarımı anlatamadım
dün anneme kız olacak dedim kadıncağız yıkıldı bildiğin yıkıldı önce inanmadı sonra suskunluk en son bugün neyse cnm kız diye sevmeyecekmiyiz dedibabama söledim sen doğduğundada yıkılmıştı dedi ama bnm tek çocuk savunucusu annem 2 gündür hemen 2.yi yap 2si bir büyüsün demeye başladı hiç ayrım yapmaz hiçççç
kayınvalidemi anlatayım kız dedik ya uçtu 3 kere falan aradı ay artık pembeler alabiliriz dedi aferin dedi torunuma iyi bak dedi yesin onu babanesi dedi yorma kendini dediama mutfağa gir torunumu besle lütfen dedi sen temiz kızsındır temizlik yapamadığından bu haldesin dedi evini bir temizlet bak böle hasta olcaksın dedi içim içime sığmıor falan dedi
ama annem 2 gün üst üste geldi yedim içtim bol bol cidden insanın annesinin yanında olması bambaşka bişimiş ya ve anladımki yanımda biri olsa bildiğin obezz olurum ben biri hazırlasa gayet rahat yiyorum çünkü. ütülerimi de halletti saolsun
yarın da kayınbiraderim gelior kociş gelsin buakşam bir ortalığı toparlarız süpürürüz benden haberler bu kadar
,kızlarrr 2 gündür kız sarhoşluğundan anlatacaklarımı anlatamadım
dün anneme kız olacak dedim kadıncağız yıkıldı bildiğin yıkıldı önce inanmadı sonra suskunluk en son bugün neyse cnm kız diye sevmeyecekmiyiz dedibabama söledim sen doğduğundada yıkılmıştı dedi ama bnm tek çocuk savunucusu annem 2 gündür hemen 2.yi yap 2si bir büyüsün demeye başladı hiç ayrım yapmaz hiçççç
kayınvalidemi anlatayım kız dedik ya uçtu 3 kere falan aradı ay artık pembeler alabiliriz dedi aferin dedi torunuma iyi bak dedi yesin onu babanesi dedi yorma kendini dediama mutfağa gir torunumu besle lütfen dedi sen temiz kızsındır temizlik yapamadığından bu haldesin dedi evini bir temizlet bak böle hasta olcaksın dedi içim içime sığmıor falan dedi
ama annem 2 gün üst üste geldi yedim içtim bol bol cidden insanın annesinin yanında olması bambaşka bişimiş ya ve anladımki yanımda biri olsa bildiğin obezz olurum ben biri hazırlasa gayet rahat yiyorum çünkü. ütülerimi de halletti saolsun
yarın da kayınbiraderim gelior kociş gelsin buakşam bir ortalığı toparlarız süpürürüz benden haberler bu kadar
,
değişimin bu kadarı, e sen bilseydin bu kadının böle olcağını, aha önce yapardın kızı da kurtulurdun nemrutlugundan. prenses olmuş bir anda hatun kişi.
ayy yapma çok üzüldüm yaa hamile kadının üzerinden çeksinler ellerini bari yaaa uffff bu doğumda üzmesinler seni inşallahhhhDoğru tam teşekküllü olmalı anne doğuma iç huzurla girmeli.Ben ilk doğumumda doktorumdan yana o denli rahattım ki belkide onun sayesinde o zor günü sorunsuz atlatabildim.Çünkü saolsun ısırgan oto kaynanam yüzünden tüm gece ağlamadım ve uykusuz bir halde elimde bir buz torbası 14 tansiyon ile doğuma girdim.Sezaryandi ve doğum sırasında tansiyonum 18'e kadar çıktı .Doktoruma çok şey borçluyum.Artık ne kadar üzüldüyse o halime ve ne kadar zorlandıysa doğum çıkışı kaynanamıda eşimide bir güzel azarlamış ağzı bal yesin
iviiitttttt kız istiordu çünküüü hep erkek olacak sinirinden yaptı herşeyi resmenBana guvenmeyin diyen kayinvaliden kizi duyunca insafa geldi heralde.
,
değişimin bu kadarı, e sen bilseydin bu kadının böle olcağını, aha önce yapardın kızı da kurtulurdun nemrutlugundan. prenses olmuş bir anda hatun kişi.
numara bunlar inanmayın, huylu huyundan vazgeçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?