Ne yaptilar bukadar sormasi ayiptir dogum giren kadinada tansiyonun bukadar yukseldi?
çok üzüldüm canım ama oğluşun yaptığı hatayı güzelce düzeltmişş inşallah birdaha böle bişi yaşamazsın ve biran önce hastaneden çıkıp evinde dinlenirsin tam zamanında işinden ayrılmışsın her işte bir hayır vardır. ok dikkat et kendine bizleri habersiz bırakma
bunadaa şükür canımmmm yaa iyi ki böle haberleşebilioruz napalım akmasada damlıor
üzme kendini buketim konuştuk zaten bişi yok bu sonuçlardaaaa
bende sana kız için heveslenme derim inci yaa göbeğinden yorum yapamam ama erkek anası tipin var nedense sizin sitenin çocuk bahçesinde bir oğlan çocuğu ile oynuyormuşsun görüntüsü gelior gözümün önüne hep
12bin tl gibi bir fiyat aldım ben acıbademden yaaa o sivilce patlatma fiyatıdır yaa imkansız o para eskişehir bile olsa
bizde yksliyizzzzz
tebriklerr
miracle anlatmaya başlasam benim ısırgan otunun 7 yılda yaptıklarını eminimki kayınvalidenizle can ciğer kuzu sarma olur halinize şükredersiniz.Kendisi başka şehirde oturuyor hani kazara birde yakın olsa neler yapardı alimallah.Ertesi günü doğum yapacağım kaynanam eşime talimat veriyor sabah erkenden xxxxx'i alır (eşimin teyzesinizi kastederek)öyle gideriz hastaneye dedi eşimde 9 aydır eşim hamile gelipte hal hatır sormayanı ben birde hastaneyemi götürücem dedi demez olaydı.Bizim ısırgan otu başladı dağlamaya gecenin 2'sine kadar bağrınıp durdu.Ben ağlamaktan gözler davul uyumadan hastaneye gitmiştim.Zaten insna olsa beni bırak oğlunun en mutlu gününde onu yaparmı hiç anlayışsız işte neylersin.
ah ah ah cnm bnm allah sabır versin en diyimki yaa ve haklısın seni geçtim oğlunun en güzel günü yaa senide geçmemek lazım ama kayınvalide psikolojisi bu umurlarında deiliz sen birdaha üzme kendini cnm oldumu allah korusun senin ve bebeğin canı gidebilirdi ya ne tehlikeli hamilelikte tansiyonmiracle anlatmaya başlasam benim ısırgan otunun 7 yılda yaptıklarını eminimki kayınvalidenizle can ciğer kuzu sarma olur halinize şükredersiniz.Kendisi başka şehirde oturuyor hani kazara birde yakın olsa neler yapardı alimallah.Ertesi günü doğum yapacağım kaynanam eşime talimat veriyor sabah erkenden xxxxx'i alır (eşimin teyzesinizi kastederek)öyle gideriz hastaneye dedi eşimde 9 aydır eşim hamile gelipte hal hatır sormayanı ben birde hastaneyemi götürücem dedi demez olaydı.Bizim ısırgan otu başladı dağlamaya gecenin 2'sine kadar bağrınıp durdu.Ben ağlamaktan gözler davul uyumadan hastaneye gitmiştim.Zaten insna olsa beni bırak oğlunun en mutlu gününde onu yaparmı hiç anlayışsız işte neylersin.
hayırlısı canımsen diyince benim de gözümün önüne öle bi görüntü geldi şimdi şöle 2-3 yaşlarında hafif uzun saçlı bermuda, tişört giydirmişim yakışıklı herkekime oynuyoruz bahçede ahhh ahh o günler bi gelse kız erkek farketmezz
Isirgan otu tabirine bayildim buarada super bulmussun
Bu dogumunda vukuat cikarmada bari
kıslarr
şu cetveleri hangi siteden yüklediniz bende istiyommmm yaa
meliiiisss bu arada geçen gün anlattığın body i ben de gördüm galibaahani şu pembe minik beyaz fırfırları olan, sol göğsünün üstünde 4-5 uğur böceği, popişinde de kocaman bi uğur böceği olan body i gerçekten süperdi yaa
burdan yapabilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burdan yapabilirsin canım
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ayyyy nerdee gördüünnn fiyat baktınmııı
olmuşmuuu bak bakalım şeker ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?