2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ne yaptilar bukadar sormasi ayiptir dogum giren kadinada tansiyonun bukadar yukseldi?

miracle anlatmaya başlasam benim ısırgan otunun 7 yılda yaptıklarını eminimki kayınvalidenizle can ciğer kuzu sarma olur halinize şükredersiniz.Kendisi başka şehirde oturuyor hani kazara birde yakın olsa neler yapardı alimallah.Ertesi günü doğum yapacağım kaynanam eşime talimat veriyor sabah erkenden xxxxx'i alır (eşimin teyzesinizi kastederek)öyle gideriz hastaneye dedi eşimde 9 aydır eşim hamile gelipte hal hatır sormayanı ben birde hastaneyemi götürücem dedi demez olaydı.Bizim ısırgan otu başladı dağlamaya gecenin 2'sine kadar bağrınıp durdu.Ben ağlamaktan gözler davul uyumadan hastaneye gitmiştim.Zaten insna olsa beni bırak oğlunun en mutlu gününde onu yaparmı hiç anlayışsız işte neylersin.

hayırlısı canım sen diyince benim de gözümün önüne öle bi görüntü geldi şimdi şöle 2-3 yaşlarında hafif uzun saçlı bermuda, tişört giydirmişim yakışıklı herkekime oynuyoruz bahçede ahhh ahh o günler bi gelse kız erkek farketmezz

Isirgan otu tabirine bayildim buarada super bulmussun
Bu dogumunda vukuat cikarmada bari

ah ah ah cnm bnm allah sabır versin en diyimki yaa ve haklısın seni geçtim oğlunun en güzel günü yaa senide geçmemek lazım ama kayınvalide psikolojisi bu umurlarında deiliz sen birdaha üzme kendini cnm oldumu allah korusun senin ve bebeğin canı gidebilirdi ya ne tehlikeli hamilelikte tansiyon

bende kot pantolon üstünde mavi kaz tüyü puf mont kapşonu açık saçlar hafif uzun kumral aralarda hafif sarıya bakan ışıltılar var uçlarıda kıvırcık saçlı 2 yaşlarında bir heriff düşlüorum yanında nedense

Isirgan otu tabirine bayildim buarada super bulmussun
Bu dogumunda vukuat cikarmada bari

Yok artık istesede yapamaz onun yüzünden boşanma aşamasına gelmiş eşimle 2 yıl ayrı yaşamak zorunda kalmıştık.Şimdi cesaret edemez tek zaten mesafeyi koydum bayramdan bayramaaaaaaa

meliiiisss bu arada geçen gün anlattığın body i ben de gördüm galibaa hani şu pembe minik beyaz fırfırları olan, sol göğsünün üstünde 4-5 uğur böceği, popişinde de kocaman bi uğur böceği olan body i gerçekten süperdi yaa

ayyyy nerdee gördüünnn fiyat baktınmııı

olmuşşş:81: teşekkürler perle_
herkese iyi akşamlar kızlar mesai bitti ben kaçıyorumm,sultan ve şehzadelerimize iyi bakın

slmmm kızlar, buralara hergün gelip okuyorum ama pek yorum yazamıyorum
çookkk şükür herkesin keyfi yerinde.. kız haberlerini alınca ayrı bi seviniyorum, her nekadar oğlum olacak olsa da yaşasın kız gücü

merhba kzlar günüm geçmişi okumakla geçti
melis tebrk ederim istediğin gibi kızın olacakmış insanın istediği cinsiyeti tutturması ayrı bir güzel oluyor bende hep oğlm olsun istiyordum oğluşum olucak
bu arada ismi mert olucak nasıl sizce kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…