2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

2 yerde gördüm hemde.. bi erenköy pazarında orda 17 lira yazmışlar üstüne bi de kadıköyde onu sormadım
kadıköyde bir dükkanda görmüştüm bende 22 tl idi yaa 17 bile çok gelior bana taş çatlasa 2 3 defa giyebilecek ama içimde gidiorr o ayrııı
saol cnmmmm

buarada modası hiç geçmeyecek hep modern kalacak güçlü bir isim mert
mert yiğit kerem bunlar çok risksiz 3 tane erkek ismi gerçekten

heheheh bende oğlum olsada böle yazardım canan

sağol meliscim babası öyle istedi valla benimde aklım yattı tabi
mertim ne yapıyor diye orup duruyor?

kızlar benim oğlumun ismide Yusuf Asaf olcak, ismini ben koyuyorum, hem Yusuf peygamber gibi yakışıklı, ahlaklı olsun, hemde Hz. süleymanın veziri Asaf gibi erdemli ileri görüşlü olsun..

çok şey istedim galiba...

bence ikisi bir arada güzel ve anlamlı olmuş.

ben mesela böyle isimler koymaya korkarım çünkü her çocuk bu gibi isimleri kaldıramıyor ama çok güzel tabiki benimki sadece kuranda geçsin yeterli

aslında o korku bende de var, ama sevdiğim iki isim, mesela kızım olsa masal koycaktım gayet ütopik bi isim

yusuf asaf çok ağır ama hoş bir isim olmuş

ama kızım olsa masal koyacaktım diyince bi dumur oldum cidden biranda hakkında fikir üretemedim şaşırdım yaaa ama 2.çocuun kız olsunda adıı masal olsun harika bir isimmm

bnm kızışımın adı SAHİL olacak ama erkek te olsa hernekdr bir fikrim olmasada böle tuhaf bir isim koyacaktım

Mert benim abimin adı.çok severim Mert ismini ama Mertler çooook yaramaz olur hazırlıklı ol

kozmopolit bi yapım var sanırsam
Sahil'de çok orjinal olmuş ama, kimse ona kızamaz heralde çünkü akılda direk güneş, deniz, kum gibi mutluluklar çağrıştırıyoo

Kızlarr yarın sabah bebısımı goruceeemm cok heyecanlıyımm özden özbek ekleyın benı face e,fotom pembe ayıcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…