4 boyutlu ultrason da deniliyor canım.
Ben haftaya yaptıracağımç
80 tl fiyatı.
Ama cd veriyorlar mı bilmiyorum:26:
hımm burda 50 tl yapan tıp merkezi de var esracım fiyatlar hiç tutmuyor birbirini benim drum iyi has da biraz paragöz anladım artık...
Yaa kizar ben anlamadim gercekten ya bende bir sorun var yada benim doktorda.Gecen cmt gunu seker yuklemesi ve 3lu testimi yaptirdim.Ardindan ozel bir merkeze doplere girdim.350 tl sadece dopler icin verdim.Helali hos olsun tabii ama ben iyice salak yerine koyuldugumu dusunuyorum artik.Doplerde bakilan seyi soyleyeyim.Rahiz,rahim agzi,bebek olumleri.doktorun yaptigi,karin cevresi,uyluk kemigi olcumleri ozetle,ve kalp atisi ve damarlarda ki kirli ve temiz kan basinc vs..Sonuclarim iyi.Buna ragmen doktorum halen amniyosentez diyor,ve simdi ofiste oturdum agliyorum.Cok korkuyorum.Ve kafamdan o soru gitmiyor:ya birsey olursa?Yaptirma diyeceksiniz,cok direttim ama adam kesinlikle yapilmasi gerek diyor.
Neyse kimseyi uzmek istemem.Herkese sevgiler
oooffff şu çizelgeyi yapamıyorum bir türlü format uygun değil deyip duruyo
kadıköyde bir dükkanda görmüştüm bende 22 tl idi yaa 17 bile çok gelior bana taş çatlasa 2 3 defa giyebilecek ama içimde gidiorr o ayrııı2 yerde gördüm hemde.. bi erenköy pazarında orda 17 lira yazmışlar üstüne bi de kadıköyde onu sormadım
saol cnmmmmmerhba kzlar günüm geçmişi okumakla geçti
melis tebrk ederim istediğin gibi kızın olacakmış insanın istediği cinsiyeti tutturması ayrı bir güzel oluyor bende hep oğlm olsun istiyordum oğluşum olucak
bu arada ismi mert olucak nasıl sizce kızlar?
slmmm kızlar, buralara hergün gelip okuyorum ama pek yorum yazamıyorum
çookkk şükür herkesin keyfi yerinde.. kız haberlerini alınca ayrı bi seviniyorum, her nekadar oğlum olacak olsa da yaşasın kız gücü
Yaa kizar ben anlamadim gercekten ya bende bir sorun var yada benim doktorda.Gecen cmt gunu seker yuklemesi ve 3lu testimi yaptirdim.Ardindan ozel bir merkeze doplere girdim.350 tl sadece dopler icin verdim.Helali hos olsun tabii ama ben iyice salak yerine koyuldugumu dusunuyorum artik.Doplerde bakilan seyi soyleyeyim.Rahiz,rahim agzi,bebek olumleri.doktorun yaptigi,karin cevresi,uyluk kemigi olcumleri ozetle,ve kalp atisi ve damarlarda ki kirli ve temiz kan basinc vs..Sonuclarim iyi.Buna ragmen doktorum halen amniyosentez diyor,ve simdi ofiste oturdum agliyorum.Cok korkuyorum.Ve kafamdan o soru gitmiyor:ya birsey olursa?Yaptirma diyeceksiniz,cok direttim ama adam kesinlikle yapilmasi gerek diyor.
valla independante insanın kafası çok karışıyor benim drum da bu güne kadar bu teste de gerek yok falan demedi hepsini yaptırdı 4 boyutlu için de diğer yerlere göre daha çok istedi aynen ben de düşüncelerdeyim başka yerde yaptırayım diyorum druma nasıl söyleyeceğim şimdi gerek var mı diye sorsam biliyorum gerekli diyecek ben de çok karışığım o yüzden
nasıl yaaa ya lütfen başka bir görüş daha al burda 2li testi riskli çıkan herkes mutlaka 2. bir görüş aldı bu iş bu kdr kolay deil bu kdr basitte deil hemen bir dr araştır yalvarırım
kızlar benim oğlumun ismide Yusuf Asaf olcak, ismini ben koyuyorum, hem Yusuf peygamber gibi yakışıklı, ahlaklı olsun, hemde Hz. süleymanın veziri Asaf gibi erdemli ileri görüşlü olsun..
çok şey istedim galiba...
kızlar benim oğlumun ismide Yusuf Asaf olcak, ismini ben koyuyorum, hem Yusuf peygamber gibi yakışıklı, ahlaklı olsun, hemde Hz. süleymanın veziri Asaf gibi erdemli ileri görüşlü olsun..
eminim amniyosentezden bişey çıkmıycak, ama için rahat edecekse senin araştırdığın güvenilir biyerde yaptır.
biz ne kadar evhamlıysak o kadar kötüye kullanıyolar, halam hamileyken doktor ultrasonda hareket eden bebeğin gelişmesi 1 hafta geri kalbi durmuş olabilir diye kalp atışıyla alakalı bi test yaptırmıştı, ee kalbi atmasa nasıl hareket edecek, ama işte, amaçları farklı
ben mesela böyle isimler koymaya korkarım çünkü her çocuk bu gibi isimleri kaldıramıyor ama çok güzel tabiki benimki sadece kuranda geçsin yeterli
aslında o korku bende de var, ama sevdiğim iki isim, mesela kızım olsa masal koycaktımgayet ütopik bi isim
damlaaaaaa özledim yaaaa
merhba kzlar günüm geçmişi okumakla geçti
melis tebrk ederim istediğin gibi kızın olacakmış insanın istediği cinsiyeti tutturması ayrı bir güzel oluyor bende hep oğlm olsun istiyordum oğluşum olucak
bu arada ismi mert olucak nasıl sizce kızlar?
canım allah yardımcın olsun kesinlikle korkma hiç bi sorun yoktur bence ve drun ne derse desin yaptrıma çünkü 100 çocuktan 1 i amniyosentezle düşebliyo drdan dinledim ve bebeğinden diyelim yüksek oranla kötü bişey çıktı aldırcan mı boşyere ne para ver ne dert et sadece dua et canımYaa kizar ben anlamadim gercekten ya bende bir sorun var yada benim doktorda.Gecen cmt gunu seker yuklemesi ve 3lu testimi yaptirdim.Ardindan ozel bir merkeze doplere girdim.350 tl sadece dopler icin verdim.Helali hos olsun tabii ama ben iyice salak yerine koyuldugumu dusunuyorum artik.Doplerde bakilan seyi soyleyeyim.Rahiz,rahim agzi,bebek olumleri.doktorun yaptigi,karin cevresi,uyluk kemigi olcumleri ozetle,ve kalp atisi ve damarlarda ki kirli ve temiz kan basinc vs..Sonuclarim iyi.Buna ragmen doktorum halen amniyosentez diyor,ve simdi ofiste oturdum agliyorum.Cok korkuyorum.Ve kafamdan o soru gitmiyor:ya birsey olursa?Yaptirma diyeceksiniz,cok direttim ama adam kesinlikle yapilmasi gerek diyor.
Kızlarr yarın sabah bebısımı goruceeemm cok heyecanlıyımmözden özbek ekleyın benı face e,fotom pembe ayıcık.
ben bulamadım seni amabeyaz bi ayıcık kafası var burnu pembe ama özbek özden yazıyo isim o musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?