2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ah canım gözün aydın. kendimi hatırladım bi anda valla duygulandım şimdi... ben aşkımı ne kadar çok sevdiğimi asker yolu beklerken anlamıştım.. umarım bu son ayrılığınız olur canım.
evet gitti dee bende diyorum ki aşkım ben gelmeden açsan yavaş yavaş yerleştirsennn ama yokkk o ne anlarmışş zaten yorulmuş ölmüş bitmiş :)) benimde gitme işim hala muallaktaydı bende gidemeseydim balayından sonra yavaş yavaş yerleştirecektim canım olsun rahat rahat telaşsız dizersin evini hem de tek başına karışanın omaz daha iyi bence ..

bu arada gelinliğinin o bütün gelen kollları süper bence bende eğer straplez giyemeseydim kesin o tarz yaptırırdım öyle ekleme kol gibi durmuyo çok şılk duruyo canım. başka kaç provan kaldı? benimde 15 inde son provam var bi kaç yerini değiştirdiydim bakalın son durum ne heyecanlıyım:)

yaa kızlar bizim memleketten tanıdıklar geldi dün akşam, (daha önce gelip evimi görmek isteyenler), bikaç gündür başka yerdelerdi, neyse işte yine evimi görmek istediler bende götürdüm, kadın ne hayırlı olsun dedi, ne maşallah dedi, hımmmm bak bende bundan yaptırcam yeni evime, hımmmm bak bende bu renk istiyom işte, hımmmm bu salonda iyiymiş, hımmm iyi iyi falan diye diye gezdi.. gıcık oldummm kimseye evimi göstermek istemiyorum.. ama düğün bayram tatilinde olacağı için, ve herkes başka şehirlerden geleceği için erken gelecek ve bidaha nerde görecez bi bakalım diyecek eminim.. ya ben göstermek istemiyorum yaaaaa :84::84:

ay canım girişe kocaa bi nazar oncuğu al as:) ya da nazar duası felan koy bi yerlere ben inanırım baksana bi hayırlı olsun dememiş sevmem öyle insanları bi bahane bul dicem ama ne bulabilrisin ki bilemedim şimdi..

aaaa ben size bi müjde vermeyi unuttumm kiiii
dün nişanlımın çokkk istediğimiz yer değişikliği olduuuu. evimize yürüme 10 dk mesafecdeki bi şubeye geldiii. eski yeri 1buçuk saat uzaktaydı nerdeyse.. o kadar sevindikkii şükürler olsun. bi de 8-5 e geçebilse vallaa sadaka vercem :)) dua edin nolurrr ben geceeri yalnız kalmak istemiyorumm:84::84:

gözün aydın canım ay ben burda senden çok sevindim darısı başıma kocacım askere gitsin gelsin

herkese tünaydınlar
kocaelide sabahtan beri yağmur durmadı. Dışarıda işlerim vardı. evde kapanıp kaldım. hiç sevmem yağmuru sürekli uykulu uyuşuk hale sokuyor beni.

bizimkide öyle diyordu ama açmış açmış bakmış,çaydanlık nerded tencere nerde tava nerde derken bulmuş,inşallah sen gidersinde halledersin,artık herkes evşinin remini koyar ben düğünden 10 gün sonraya koyabilirim

ayy gıcık insanlar yaa sofişe katılıyorum nazar boncuğu al bnede dün aldım çok güzel gümüş kaplamalı gibi,gelenlerede ne diyebilirsin,anahtar nişanlımda filan desen :26::26::26:

yağmur kokulu tatlı bir rüzgar eşliğinde yazıyorum size canlarım

waaoowww süper
canım benim, hadi gözün aydın

tatlım gelinlikçinin söyledikleri gayet mantklı aslında ama yine de sen bilirsin
nasıl içine sinecekse öyle yap bebişim

aaa inanmıyorum hiç hoş değil
valla düşün taşın bi yolunu bul hayatım, kimseyi sokma evine

bi de kızlar bol bol duaa okuyun içinizden
hatta çeyizleri taşırken falan çeyizlerinize bile okuyun
bu dönemde çok fena nazar değiyo
ben nazardan çok korkarım

oyy kuşum senin de gözğn aydın

hayırlı olsun tatlımmm,benimkide 8-5 geçecek müdürü imza atar atmaz 8-5 olacak ve cumartesi -pazar evde olacak allahım inşaallah sizinbde gönlünüze göre verir,ve tabiki bizim müdürde imzayı atarda rahatlarızzz

ay canım girişe kocaa bi nazar oncuğu al as:) ya da nazar duası felan koy bi yerlere ben inanırım baksana bi hayırlı olsun dememiş sevmem öyle insanları bi bahane bul dicem ama ne bulabilrisin ki bilemedim şimdi..

var canım, üzerinde filler olan küçük bir nazar bocuğu almıştım daha önce, onu astım zaten.. birde alışveriş yaptığım biyerde imsakiye vermişlerdi, onunda üstünde çok güzel süslemeli bir nazar duası yazıyordu, onu kestim, şimdilik vestiyerdeki askıların arasına astım.. onuda gördü karşısında durdu inceledi okudu zaten.. ama yanında 10-11 yaşında iki kızı vardı, onlar çok beğendi, anneeee şuna bak çoook güzeeeel anneee şuna baaak ne güzel diiimiii diyorlardı, kadında hımmmmm hımmmm dedi sadece...

bende hemen nazar ayeti aldım kapıdan girişte görünsün diye astık hemen banada çok çabuk nazar gelir zaten

kızlar ufak bir uyarıda bulunayım haddim olmayarak

bu nazar dualarını evin herhangi bi köşesine asmak, hastalandığımzda eczaneden aldığımz ilacı boynumuza takmak gibi bişey

bizi koruyacak olan Allah'dır.
o sebeple sadece dua edin, bol bol okuyup üfleyin kendinize, nişanlınıza, evinize...
hatta yapabiliyosanız eve girdiğinizde az da olsa kuran açın sesli şekilde
inanın bunlar çok önemli, ama duvarda asılı kağıtlardan ziyade kendiniz okuyun
bi de ailelerin rızasından pek dışarıya çıkmamaya gayret gösterin, bu da önemli

samimiyetimize binaen söylüyorum, ukalalık yaptığımı düşünürseniz çok kırılırım

süper canım yaa müdür imzayı atsın hemencecikk:) darısı başımızaa ben geceleri koca evde tek başıma kalamam ki ( napcam kara kara düşünüyom artık ay sonunda yüklü elektrik faturası gelir çünkü tüm odaların ışıklarını yakarım galiba

nişanlıma sorayım mı canımm,birde alçı tamiratı varmı

ayy canım benim yaa sorarsan çok iyi olur
çünkü plan program çiziyorum şuan
zamanım çok kısıtlı

alçı onarımı falan yok ama ufak tefek çıkabilir belki bilmiyorum
bir duvara duvar kağıdı yapacak
en fzla 2 günde bitirmesi gerekiyo

he bi de saten boya

Son düzenleme:

ne ukalalığı şekerim doğru söylüyorsun...en iyisi dua etmek. öyle nazar boncukları felan insanın içini rahatlatıp olumlu düşünmemizi sağlar ancak malum düşünce gücü önemli bence.. iyilikleride kötülükleride biraz biz kendimiz çağırıyoruz... sık sık dua edip, olumlu düşünmek gerek. ben ne zaman bi konuda karamsar olsam hep başıma gelir

ooo süper olmuş, bizim evde nişanlımın işyerine 5 dak. mesafede, bende diyordum bak aklıma ne yemek yapacağım gelir işyerinden ararım seni, aşkım tavuğu buzluktan çıkar, aşkım eve gidip bir bardak pirinç ıslatıver gibi şeyleri sana söylerim yaparsın ne güzel diyorum, yağmur yağar aşkım bi koşu git de pencereleri kapayıver falan derim diyorum.. sende öyle söyle nişanlına bizimki az biraz pişman oldu gibi eve yakın olmasına

evet dün annemede söyledim zaten, anahtar nişanlımda diyecem, nişanlımda kendi evlerindekilere anahtarın bende olduğunu söyleyecek... yarın gideriz birgün gideriz diyede atlatmayı düşünüyorum, zaten evimizede çok yakın değil öyle, 8 km.. ama nişanlımların evden yürüyerek gidilebilecek mesafede işte..

bende nazardan korkarım ve bana çok çabuk nazar değiyor zaten..

canım ya allah gönlümüze göre versinnnnnnn,boşver senin canın sıkılacağına kocişinin cebi sıkılsın

tatlım şimdi konuştum eğer ki 3 kişi filan girerde prensipli çalışırlarsa 2 güne biter diyor,ama tek başına çalışırsa ve tavanlarıda boyıyacaksa 3 günü bile bulur diyo

ahsenciiim usta bir boyacı olarak şunu söyleyeyim eğer duvarlar kirliyse veya renk değişikliği yapılacaksa, en az iki kat boyanması gerekir, ve ikinci katla ilk kat arasında en az 4 saat olması gerekir, ertesi gün ikinci kat vurulursa daha iyi olur yaaani kafadan en az iki gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…