ah canım gözün aydın. kendimi hatırladım bi anda valla duygulandım şimdi... ben aşkımı ne kadar çok sevdiğimi asker yolu beklerken anlamıştım.. umarım bu son ayrılığınız olur canım.günaydııın güzel gelinleeeerrrr
size bomba gibi bi haberim varrrr..
burada sizin güzel güzel hazırlıklarınızı hergün okuyarak askerliği yedik ve bitirdik
aşkım az önce uçağa bindi ve birdaha dönmemek üzere geliyooooo
bugünden itibaren bende hazırlıklarımı yazacağıııııımmm
evet gitti dee bende diyorum ki aşkım ben gelmeden açsan yavaş yavaş yerleştirsennn ama yokkk o ne anlarmışş zaten yorulmuş ölmüş bitmiş :)) benimde gitme işim hala muallaktaydı bende gidemeseydim balayından sonra yavaş yavaş yerleştirecektim canım olsun rahat rahat telaşsız dizersin evini hem de tek başına karışanın omaz daha iyi bence ..bu arada dün gelinlik provam istediğim gibi geçmedi kızlar,kumaş konusunda yanlışlık olmuş ben kendinden işlemeli gümüş renkli istiyordum onun sıonra işleneceğini meğerse işlenmicekmiş,sadece serpme gümüş renklli taşlar olacakmış birde göğüs kısmında sorun oldu ben göğüs alrındanüçgen parçalra gelip omuza doğru çıksın dedim onlar tüm kesmişler ve omzumda incelmesdi gereken yer hafif kıoluma düşmüş,şimdi göğsün altında benim taşlı kemerim var ve diğer taşlar için işlenmeye gidecek yarına,gelinliğim bu haliyle çoook güzel olmuş yani kadın harika iş öçıkarış kabul ediyorum benim iri göğüs faktörümü düşünerek istediğim yakayı yapmamış ama istersen yaparımda dedi bu şekilde hem göğüslerin küçülecek,hemde kolun kalınlığını geri plana ittim dedi,kumaş olayında yanlış anlaşılma olmuş ama onada annemler eğer öyle olsaydı bu seferde gelinlik değil sanki gece kıyafeti gibi olurdu dediler,ya ben dahil herkes beğendi ama aklımdaki olmadı ya böyle içim buruk gibii nepıyım ben akşam kemer için model götürecem ona düşün kararını ver dedi
canımm ne güzel ya eşyalar gitmiş benimki dayanamayıp açmıştı seninkide açmasın sen gelene kadar ,bizimki bir odaya yığmıştı önce sonra oturmuş açmış,kullanacakalrını yıkamış diğerlerini mutfak dolaplarına kutusuyla koymuş,benim mobilyalarım bayramda geleceği için ben eşye yerleştirmeye gitmicem,balayından sonra rahat rahat kendimi eşyalarıma verecem kendime göre koyacağım zaten bingölde başka ne yapabilirimki ,
hoş böyle desemde canım çook sıkılıyor herkes heyecanlı eşyası gelen evini tutup temizleten bendehiççç birşey yokkkk
yaa kızlar bizim memleketten tanıdıklar geldi dün akşam, (daha önce gelip evimi görmek isteyenler), bikaç gündür başka yerdelerdi, neyse işte yine evimi görmek istediler bende götürdüm, kadın ne hayırlı olsun dedi, ne maşallah dedi, hımmmm bak bende bundan yaptırcam yeni evime, hımmmm bak bende bu renk istiyom işte, hımmmm bu salonda iyiymiş, hımmm iyi iyi falan diye diye gezdi.. gıcık oldummmkimseye evimi göstermek istemiyorum.. ama düğün bayram tatilinde olacağı için, ve herkes başka şehirlerden geleceği için erken gelecek ve bidaha nerde görecez bi bakalım diyecek eminim.. ya ben göstermek istemiyorum yaaaaa :84::84:
günaydııın güzel gelinleeeerrrr
burada sizin güzel güzel hazırlıklarınızı hergün okuyarak askerliği yedik ve bitirdik
yaa kızlar bizim memleketten tanıdıklar geldi dün akşam, (daha önce gelip evimi görmek isteyenler), bikaç gündür başka yerdelerdi, neyse işte yine evimi görmek istediler bende götürdüm, kadın ne hayırlı olsun dedi, ne maşallah dedi, hımmmm bak bende bundan yaptırcam yeni evime, hımmmm bak bende bu renk istiyom işte, hımmmm bu salonda iyiymiş, hımmm iyi iyi falan diye diye gezdi.. gıcık oldummmkimseye evimi göstermek istemiyorum.. ama düğün bayram tatilinde olacağı için, ve herkes başka şehirlerden geleceği için erken gelecek ve bidaha nerde görecez bi bakalım diyecek eminim.. ya ben göstermek istemiyorum yaaaaa :84::84:
günaydııın güzel gelinleeeerrrr
ya işte göğsüm 95 olunca kadın ilgiyi göğüslerimden daha çok gerdan açıklığına verip kollarımın kalınlığını örtme yoluna gitmiş,eğer benim istediğim gibi yaparsa göğsüme üçgen bir parça koyacağını söyledi buda göğsümü büyük gösterecekmiş,birde eğer ğarça koyup yaparsam sen göğüs çatalının görünmesini istemedin ordanda beyaz astarın gözükecek bence gelinliği basitleştirirsin dedi,bugün gidince bi bakayım tekrtar konaşayım,birde yukarı doğru askımı incellti bak dedi büyük göğüslerden sonra bunun incelmesi hoş durmaz dedi,gerçektende basitleştirdi
aaaa ben size bi müjde vermeyi unuttumm kiiii
dün nişanlımın çokkk istediğimiz yer değişikliği olduuuu. evimize yürüme 10 dk mesafecdeki bi şubeye geldiii.eski yeri 1buçuk saat uzaktaydı nerdeyse.. o kadar sevindikkii şükürler olsun. bi de 8-5 e geçebilse vallaa sadaka vercem :)) dua edin nolurrr ben geceeri yalnız kalmak istemiyorumm:84::84:
dün nişanlımın çokkk istediğimiz yer değişikliği olduuuu. evimize yürüme 10 dk mesafecdeki bi şubeye geldiii.eski yeri 1buçuk saat uzaktaydı nerdeyse.. o kadar sevindikkii şükürler olsun. bi de 8-5 e geçebilse vallaa sadaka vercem :)) dua edin nolurrr ben geceeri yalnız kalmak istemiyorumm:84::84:
ay canım girişe kocaa bi nazar oncuğu al as:) ya da nazar duası felan koy bi yerlere ben inanırım baksana bi hayırlı olsun dememiş sevmem öyle insanlarıbi bahane bul dicem ama ne bulabilrisin ki bilemedim şimdi..
usta boyacı 100 metrekareyi bi günde bitirebilir mi kızlar?
hayırlı olsun tatlımmm,benimkide 8-5 geçecek müdürü imza atar atmaz 8-5 olacak ve cumartesi -pazar evde olacak allahım inşaallah sizinbde gönlünüze göre verir,ve tabiki bizim müdürde imzayı atarda rahatlarızzz
nişanlıma sorayım mı canımm,birde alçı tamiratı varmı
kızlar ufak bir uyarıda bulunayım haddim olmayarak
bu nazar dualarını evin herhangi bi köşesine asmak, hastalandığımzda eczaneden aldığımz ilacı boynumuza takmak gibi bişey
bizi koruyacak olan Allah'dır.
o sebeple sadece dua edin, bol bol okuyup üfleyin kendinize, nişanlınıza, evinize...
hatta yapabiliyosanız eve girdiğinizde az da olsa kuran açın sesli şekilde
inanın bunlar çok önemli, ama duvarda asılı kağıtlardan ziyade kendiniz okuyun
bi de ailelerin rızasından pek dışarıya çıkmamaya gayret gösterin, bu da önemli
samimiyetimize binaen söylüyorum, ukalalık yaptığımı düşünürseniz çok kırılırım
bizimkide öyle diyordu ama açmış açmış bakmış,çaydanlık nerded tencere nerde tava nerde derken bulmuş,inşallah sen gidersinde halledersin,artık herkes evşinin remini koyar ben düğünden 10 gün sonraya koyabilirim
ayy gıcık insanlar yaa sofişe katılıyorum nazar boncuğu al bnede dün aldım çok güzel gümüş kaplamalı gibi,gelenlerede ne diyebilirsin,anahtar nişanlımda filan desen :26::26::26:
yağmur kokulu tatlı bir rüzgar eşliğinde yazıyorum size canlarım
waaoowww süper
canım benim, hadi gözün aydın
tatlım gelinlikçinin söyledikleri gayet mantklı aslında ama yine de sen bilirsin
nasıl içine sinecekse öyle yap bebişim
aaa inanmıyorum hiç hoş değil
valla düşün taşın bi yolunu bul hayatım, kimseyi sokma evine
bi de kızlar bol bol duaa okuyun içinizden
hatta çeyizleri taşırken falan çeyizlerinize bile okuyun
bu dönemde çok fena nazar değiyo
ben nazardan çok korkarım
oyy kuşum senin de gözğn aydın
canım ya allah gönlümüze göre versinnnnnnn,boşver senin canın sıkılacağına kocişinin cebi sıkılsınsüper canım yaa müdür imzayı atsın hemencecikk:) darısı başımızaa ben geceleri koca evde tek başıma kalamam ki( napcam kara kara düşünüyom artık ay sonunda yüklü elektrik faturası gelir çünkü tüm odaların ışıklarını yakarım galiba
ayy canım benim yaa sorarsan çok iyi olur
çünkü plan program çiziyorum şuan
zamanım çok kısıtlı
alçı onarımı falan yok ama ufak tefek çıkabilir belki bilmiyorum
bir duvara duvar kağıdı yapacak
en fzla 2 günde bitirmesi gerekiyo
he bi de saten boya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?