kızlar ufak bir uyarıda bulunayım haddim olmayarak
bu nazar dualarını evin herhangi bi köşesine asmak, hastalandığımzda eczaneden aldığımz ilacı boynumuza takmak gibi bişey
bizi koruyacak olan Allah'dır.
o sebeple sadece dua edin, bol bol okuyup üfleyin kendinize, nişanlınıza, evinize...
hatta yapabiliyosanız eve girdiğinizde az da olsa kuran açın sesli şekilde
inanın bunlar çok önemli, ama duvarda asılı kağıtlardan ziyade kendiniz okuyun
bi de ailelerin rızasından pek dışarıya çıkmamaya gayret gösterin, bu da önemli
samimiyetimize binaen söylüyorum, ukalalık yaptığımı düşünürseniz çok kırılırım
yaa kızlar bizim memleketten tanıdıklar geldi dün akşam, (daha önce gelip evimi görmek isteyenler), bikaç gündür başka yerdelerdi, neyse işte yine evimi görmek istediler bende götürdüm, kadın ne hayırlı olsun dedi, ne maşallah dedi, hımmmm bak bende bundan yaptırcam yeni evime, hımmmm bak bende bu renk istiyom işte, hımmmm bu salonda iyiymiş, hımmm iyi iyi falan diye diye gezdi.. gıcık oldummmkimseye evimi göstermek istemiyorum.. ama düğün bayram tatilinde olacağı için, ve herkes başka şehirlerden geleceği için erken gelecek ve bidaha nerde görecez bi bakalım diyecek eminim.. ya ben göstermek istemiyorum yaaaaa :84::84:
ahsenciiim usta bir boyacı olarak şunu söyleyeyim eğer duvarlar kirliyse veya renk değişikliği yapılacaksa, en az iki kat boyanması gerekir, ve ikinci katla ilk kat arasında en az 4 saat olması gerekir, ertesi gün ikinci kat vurulursa daha iyi olur yaaanikafadan en az iki gün..
kızlar merhaba dünden beri yazamadım cezalıydımburada çok yağmur var akşama kadar diner insallah caponum gelinliğini çok merak ediyorum nasıl olucak acaba _?
yada benim kocam gibi boyayı çok iyi bilirim diyipte bir salonun duvarını üç gündede boyayabilir
evet aynen o durumdan dolayı aldım ama ceza alacağımı göze alarak yazdım pişman değilim :) yok artık başka topiklere takılıcam kendimi tutamıyorum
offf inşallah değer hayatım gelinlikçime çok güveniyorum ona güvenmesem şimdiye dünden beri kafayı yerdim heraldekızlar merhaba dünden beri yazamadım cezalıydımburada çok yağmur var akşama kadar diner insallah caponum gelinliğini çok merak ediyorum nasıl olucak acaba _?
capoonnnn
2 kişi çalışacaklarmış
o zaman onlar odaları boyadıkça biz temizlik yapıcaz
capoonnnn
2 kişi çalışacaklarmış
o zaman onlar odaları boyadıkça biz temizlik yapıcaz
canım mrb nasılsın?ne var ne yok dugun tarihin belli cok sevindim.
nisanlın nerde suan tayin nereye cıktı?
kızlar ya gene cnm sıkıldı ..nişanlım perdeciyi aramış.bide arkadaşı çoçuk 9.una teslim ederim demişti yarın getir dedik hazır değilmiş haftaya erteledikoltuklarda öyle oldu...bi beyaz eşyayı halledebilecegiz..inşallah ondada bi aksilik çıkmaz
Rabbim kolaylık versin tamamına erdirsin kuzum.az kalmış.gülayyy canımmmmm iyiym gördüğün gibi hazırlıklar son gaz gidiyor uzun zaman oldu görüşmeyeli,11 eylülde düğünüm tayinimizde bingöle çıktı,sen ne yaptın beebiş olacak sanırım bakarmısın üstüme evlenip bebiş bile yaptın,alışabildinmi türkiyeye ,öğretmenliğpğe kabul edildin mi
kızlar ya gene cnm sıkıldı ..nişanlım perdeciyi aramış.bide arkadaşı çoçuk 9.una teslim ederim demişti yarın getir dedik hazır değilmiş haftaya erteledikoltuklarda öyle oldu...bi beyaz eşyayı halledebilecegiz..inşallah ondada bi aksilik çıkmaz
lemlem sen tablo saat soruyodun dimii şimdi sitelerde gezinirken gördüm evim.net de bi dolu varr öyle saatlerden duyuurulurrrrr
canım teşekkür ederim hemen bakacam...
kızlar size birşey soracam, şimdi mobilyaları aldınız eve yerleştirdiniz... önce perde mi bakarsınız halı mı? yani önce halı beğenip, halıların desenine göre mi perde seçmek gerekiyormuş? lütfen kızlar bi cevaplayın şu sorumu.. sizler nasıl yaptınız falan bi yazın nolur?
canım teşekkür ederim hemen bakacam...
kızlar size birşey soracam, şimdi mobilyaları aldınız eve yerleştirdiniz... önce perde mi bakarsınız halı mı? yani önce halı beğenip, halıların desenine göre mi perde seçmek gerekiyormuş? lütfen kızlar bi cevaplayın şu sorumu.. sizler nasıl yaptınız falan bi yazın nolur?
en son perdeler benim bildiğim biz halıları 1 yıl önce aldık perdeleri geçen hafta mesela
ben önce perde beğendim sonra mobilya ama aklımdaydı mobilyamda yani ne alıcağımı biliyordum. o nedenle perdeyi ona göre yaptırdımşimdi en son halı.... ama normalde önce mobilya sonra perde en son halı bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?