2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

çok doğru diyorsun canım... okumak lazım... duaları da eve asmanın bence bir sebebi de o olabilir belki hani yanından önünden her geçişte ezbere bilinmese bile oradan okumak yüksek sesle

lemlem gıcık olmakda çok haklısın işte aynılarını haftasonu ben yaşadım... müze geziyolar sanki... çok gıcık... ama iyi niyetle yaklaşmaya çalışıyorum seviniyor insanlar diyorum. iyi niyetle düşünün siz de, gözü olanın gözü kendine değer o zaman...

kızlar merhaba dünden beri yazamadım cezalıydım burada çok yağmur var akşama kadar diner insallah caponum gelinliğini çok merak ediyorum nasıl olucak acaba _?

lemlem sen tablo saat soruyodun dimii şimdi sitelerde gezinirken gördüm evim.net de bi dolu varr öyle saatlerden duyuurulurrrrr

ay ne sinir olurum öyle insanlara lemlemcim sen çözümü bulmuşsun zaten, mutlaka uygula, hatta güzel fikirmiş anahtar nişanlımdaa demek, ben de uygulayabilirim, iyiniyetli olmayan insanlardan Allah uzak tutsun hepimizi

aa bnim yaptığım da ne ayıp, burda koskoca üstad dururken gittim caponun nişanlısına sordurdum

kızlar merhaba dünden beri yazamadım cezalıydım burada çok yağmur var akşama kadar diner insallah caponum gelinliğini çok merak ediyorum nasıl olucak acaba _?

kız neden ceza aldın sen?
bir derdin var bölümünde çok takılma, orda bi ara ben de habire ceza alıyodm

yada benim kocam gibi boyayı çok iyi bilirim diyipte bir salonun duvarını üç gündede boyayabilir

kız neden ceza aldın sen?
bir derdin var bölümünde çok takılma, orda bi ara ben de habire ceza alıyodm

evet aynen o durumdan dolayı aldım ama ceza alacağımı göze alarak yazdım pişman değilim :) yok artık başka topiklere takılıcam kendimi tutamıyorum

evet aynen o durumdan dolayı aldım ama ceza alacağımı göze alarak yazdım pişman değilim :) yok artık başka topiklere takılıcam kendimi tutamıyorum

ben de artık uğramamaya çalışıyorum
zaten moralim bozuluyo , erkeklerden nefret ediyorum
bi ara nişanlıma durduk yere iğneleyici laflar sokuyodum
garibimin ne suçu varsa

offf inşallah değer hayatım gelinlikçime çok güveniyorum ona güvenmesem şimdiye dünden beri kafayı yerdim heralde
capoonnnn
2 kişi çalışacaklarmış
o zaman onlar odaları boyadıkça biz temizlik yapıcaz

o zaman sıkıntı olabilir canım bizim usta boyacı lemtoşun dediği gibi kuruma süreleri filanda var dedi,kapıalrda boyanacakmı diye sordu şimdi bende yok dedim ama o da boyanırsa uzarmışş,kuzum sen panik oldukça işler daha çok aksar boya bu tatlım duvarın altıda önemli koruması var,sıkıntı yapma ne kadar çok panik o kadar iki ayağın bir pabuçda olur inşallah hepiniz yetiştireceksinzi
lemtoş sen boşver işi güce boyacılığa soyunn,birde tulum çekersinn süper olursun
ya siz evinizi gösterebiliyorsunuz benim evimi bile annem bir ay sonraya ancak görecek offfffffffffffff,ama planın güzel,yalnız kayınvalde faktörünü unutma sakın onu evi daha yakınsa alıp alıp götürmesin ağırlığını koy bence

kızlar ya gene cnm sıkıldı ..nişanlım perdeciyi aramış.bide arkadaşı çoçuk 9.una teslim ederim demişti yarın getir dedik hazır değilmiş haftaya erteledi koltuklarda öyle oldu...bi beyaz eşyayı halledebilecegiz..inşallah ondada bi aksilik çıkmaz

canım mrb nasılsın?ne var ne yok dugun tarihin belli cok sevindim.
nisanlın nerde suan tayin nereye cıktı?

gülayyy canımmmmm iyiym gördüğün gibi hazırlıklar son gaz gidiyor uzun zaman oldu görüşmeyeli,11 eylülde düğünüm tayinimizde bingöle çıktı,sen ne yaptın beebiş olacak sanırım bakarmısın üstüme evlenip bebiş bile yaptın,alışabildinmi türkiyeye ,öğretmenliğpğe kabul edildin mi

moralini uyerine getireyim,öbür ay bugün biz bu satte kuaförde olacağız ikimiz,yarında tajkvimde haftaya iniyoruzzz,hayırlısı olsun sıkıntı yapma gelir herşeyin merak etme bizim işler böyle olmuyormmu bazen çoraqp söküğü gibi bazende böyle ağır ağır işliyor

Rabbim kolaylık versin tamamına erdirsin kuzum.az kalmış.
evt alıştım canım.calısıyorum ozel bir okulda.
sımdı izindeyim.1 sene ara veririm bebiş icin.
biz bilecikteyiz.ılcesinde kucucuk bir yer:)

olsun canım benimde haftaya olucak hepsi. Daha zamanımız war sıkma canını. Hepimiz tez canlıyız dimi. Hemen oluwerssin bian önce bitmiş halini göreyim istiyoruz.Ama ewdeki hesap çarşıya uymuyo.

lemlem sen tablo saat soruyodun dimii şimdi sitelerde gezinirken gördüm evim.net de bi dolu varr öyle saatlerden duyuurulurrrrr

canım teşekkür ederim hemen bakacam...

kızlar size birşey soracam, şimdi mobilyaları aldınız eve yerleştirdiniz... önce perde mi bakarsınız halı mı? yani önce halı beğenip, halıların desenine göre mi perde seçmek gerekiyormuş? lütfen kızlar bi cevaplayın şu sorumu.. sizler nasıl yaptınız falan bi yazın nolur?

en son perdeler benim bildiğim biz halıları 1 yıl önce aldık perdeleri geçen hafta mesela

ben önce perde beğendim sonra mobilya ama aklımdaydı mobilyamda yani ne alıcağımı biliyordum. o nedenle perdeyi ona göre yaptırdım şimdi en son halı.... ama normalde önce mobilya sonra perde en son halı bence...

en son perdeler benim bildiğim biz halıları 1 yıl önce aldık perdeleri geçen hafta mesela

teşekkürler kızlar, ozdn siz önceden aldığınız için önce halıları almışsınız, mesela şimdi halı alırken perdelerdeki desene göre mi alacaksınız?

hera bende öyle düşünmüştüm, önce mobilyaları aldık eve geldi, sonra çıktık perde beğendik siparişini verdik, en sonda halı alacaz işte...

ama kayınvalidem nişanlıma demişki önce halı alınırdı, halıdaki desenlere göre perde alınır demiş.. biz niye acele etmişiz perdeler için... bende biz perde almadık zaten de dedim, tül ve güneşlik aldık.. birde rengini sormuş nişanlım beyaz demiiş, onada bir sürü laf söylemiş çok fazla sade olmuş beyaz alınırmıymış hiç... bende bu kadar biliyorsa biz gizli saklı çıkmadık perde perde diye geziyoduk gelseydi bizle veya fikrini söyleseydi dedim, hem istiyorsa kendi evini rengarenk yapabilir ben sade seviyorum dedim... sinir oldum yaa, ben burda bişeyleri yetiştirecem diye göbeğim çatlıyor, yardım edelim demek yerine iş olup bittikten sonra laf söylüyorlar... ayrıca isterse o önce halı alın deseydi ben yine gider önce perde alırdım zaten.. halının desenine göre perde neymişş yaaaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…