canım teşekkür ederim hemen bakacam...
kızlar size birşey soracam, şimdi mobilyaları aldınız eve yerleştirdiniz... önce perde mi bakarsınız halı mı? yani önce halı beğenip, halıların desenine göre mi perde seçmek gerekiyormuş? lütfen kızlar bi cevaplayın şu sorumu.. sizler nasıl yaptınız falan bi yazın nolur?
ben önce perde beğendim sonra mobilya ama aklımdaydı mobilyamda yani ne alıcağımı biliyordum. o nedenle perdeyi ona göre yaptırdımşimdi en son halı.... ama normalde önce mobilya sonra perde en son halı bence...
Rabbim kolaylık versin tamamına erdirsin kuzum.az kalmış.
evt alıştım canım.calısıyorum ozel bir okulda.
sımdı izindeyim.1 sene ara veririm bebiş icin.
biz bilecikteyiz.ılcesinde kucucuk bir yer:)
evet ya az kaldı canım benim,bilecik iyi bi yer en azından birden büyük şehir olmaması iyi olmuş bence,iş bulmanda güzel olmuş,sanırım erkek annesi olacaksın
dr once erkek dedi sonra kıza dondu:)
hiç fark etmez kız olmasına coooooooooook sevindimm.
teşekkürler kızlar, ozdn siz önceden aldığınız için önce halıları almışsınız, mesela şimdi halı alırken perdelerdeki desene göre mi alacaksınız?
hera bende öyle düşünmüştüm, önce mobilyaları aldık eve geldi, sonra çıktık perde beğendik siparişini verdik, en sonda halı alacaz işte...
ama kayınvalidem nişanlıma demişki önce halı alınırdı, halıdaki desenlere göre perde alınır demiş.. biz niye acele etmişiz perdeler için... bende biz perde almadık zaten de dedim, tül ve güneşlik aldık.. birde rengini sormuş nişanlım beyaz demiiş, onada bir sürü laf söylemiş çok fazla sade olmuş beyaz alınırmıymış hiç... bende bu kadar biliyorsa biz gizli saklı çıkmadık perde perde diye geziyoduk gelseydi bizle veya fikrini söyleseydi dedim, hem istiyorsa kendi evini rengarenk yapabilir ben sade seviyorum dedim... sinir oldum yaa, ben burda bişeyleri yetiştirecem diye göbeğim çatlıyor, yardım edelim demek yerine iş olup bittikten sonra laf söylüyorlar... ayrıca isterse o önce halı alın deseydi ben yine gider önce perde alırdım zaten.. halının desenine göre perde neymişş yaaaaa?
ben de sana katılıyorum... çok saçma bana da kalırsa... sonuçta perde daha uzun ömürlü kullanılan ve evi dha çok gösteren bir aksesuar ve ihtiyaç. ben perdelerime ve mobilyama göre halı seçtim mesela... sonuçta bütün evi de halı ile kaplamayacaksan sorun yok... mesela yatak odamın perdesin lilalar var ona uygun lila düz bir halı alıcam hem perde de hem halıda desen boğmasın diye... halıda sade daha hoş duruyor benim zevkime göre...
kızlar size birşey soracam, şimdi mobilyaları aldınız eve yerleştirdiniz... önce perde mi bakarsınız halı mı? yani önce halı beğenip, halıların desenine göre mi perde seçmek gerekiyormuş? lütfen kızlar bi cevaplayın şu sorumu.. sizler nasıl yaptınız falan bi yazın nolur?
kızlar ya bir şarkı dinliyordum aklıma süper bişe geldi ama yapılırmı bilmiyorum. bir şarkı var shania twain söylüyor sözleri tam bizi anlatıyor "başaramaz dediler bak işte nasıl dayanıyoruz hala güçlüyüz ve birlikteyiz"...filan bunu dans şarkısı diye vermişler nette. ama ben bizim resimlerimizden oluşan bir slayt gösterisi yapsam. bu müzikle sunsak ama bir farkla şarkının sözleri resimlerin altından yazsa karoeke gibi. acaba yapılırmı? salonda projektör yok ama onu ayarlayabilirim sanırım? sizce nasıl olur. nikah kıyılmadan önce salona girsem herkesle beraber izlesek.
kızlar ya bir şarkı dinliyordum aklıma süper bişe geldi ama yapılırmı bilmiyorum. bir şarkı var shania twain söylüyor sözleri tam bizi anlatıyor "başaramaz dediler bak işte nasıl dayanıyoruz hala güçlüyüz ve birlikteyiz"...filan bunu dans şarkısı diye vermişler nette. ama ben bizim resimlerimizden oluşan bir slayt gösterisi yapsam. bu müzikle sunsak ama bir farkla şarkının sözleri resimlerin altından yazsa karoeke gibi. acaba yapılırmı? salonda projektör yok ama onu ayarlayabilirim sanırım? sizce nasıl olur. nikah kıyılmadan önce salona girsem herkesle beraber izlesek.
düğün salonu kayınpederimin çok samimi arkadaşı her dediğimi kabul ediyor adam sağolsun. Müzik işinide kocacımın arkadaşları yapacak. problem yok yani :)çok hoş olur canım bence.Ama ilk önce düğün salonuyla konus istersen.
canım normalde yabancı şarkı hiç bakmıyordum öylesine sözlerine rast geldim aynı bizi anlatıyor. :) sözlerini okuyanlarada kapak olur böylece. ama onu dinleyim bi :) sağol.güzel olur bence... birde şu şarkıya bak eğer yabancı ve eski şarkıları seversen... kızlar sizde bakın fizy'ye yazın dinleyin... paul anka-tonight my love tonight..... ve bu şarkının sözleride çok güzel..
merba kızlar daha yeni girebiliyorum
lemlemcim bence önce perdelerini beğen ona göre halı al zaten koltuklara göre alcacaksın hepsini pek bşy değişmez ama evi gösteren perdedir önce onlar seçilmeli
sofistike tablolara baktım çok beğendim, nişanlımla da bu tarzlardan istiyorduk hemen msnde linkini attım oda baktı.. ama ne olduysa benim sevgili nişanlımın fikirleri değişmiş kanvas tablolar canlı durmazmış soluk olurmuş, canlı olsunmuşşş, bu zamaana kadar grili siyahlı soluk tablolar beğenen nişanlım şimdi birden canlı tablo istemeye başladı.. bende soluk istemiyordum zaten ama zaten bir sürü çeşit var ama nedense kanvasların en canlısı bile soluk olurmuş, çerçeveli başka türlü bi tablo olsunmuş... birde tablo krizi yaşadık, çünkü ağzıma geleni söyledim yine :84::84: birde daha önce beğendiği tablonun gri kanvas bir tablo olduğunu inkar ediyor, akşam tutup kolundan sürükleyerek o tabloyu gördüğümüz yere götürecem onuAllahım sen bana akıl fikir sabır ver yarabbim...
bencede güzel olur canım salonla görüşş bakalım ne diyecekk
ben salonla tartıştım 4 ay önce umarım düğünümü rezil etmezlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?