2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benim karışık oldu lemlemcim ya. İstanbuldan alıcaktık perdeyi gitmişken seçelim siparişi werelim dediler.İlk perdeleri aldım=)Ama mobilyalarımı hep kremli kahveli bişiler alıırım diodum. Perdemde zaten gayet sade.Beyaz sakallı ipten tül.Koyu kahve fonları var. Sonra mobilyaları aldım.Oturma odasıda aynı şekilde. Önce perde ve halı sonra koltk.Ama oturma odamın perdeleri içime sinmedi.Bakalım nişanlım gelsinde pazar veya p.tesi görücem nasıl olmuş.

bende önce mobilyamı aldım. ama halıları malesef istedğim gibi zor buldum. perdenin nasıl olacağını biliyordum onuda bulmak biraz zor oldu. mesela halılar moda gibi bu yıl hep krem rengi var. ama ben koyu kahveli aradım. iki desen zor buldum
arkadaşım yatak örtüsüne göre aynı kumaştan perde diktirdi mesela. buda bi seçenek

Rabbim kolaylık versin tamamına erdirsin kuzum.az kalmış.
evt alıştım canım.calısıyorum ozel bir okulda.
sımdı izindeyim.1 sene ara veririm bebiş icin.
biz bilecikteyiz.ılcesinde kucucuk bir yer:)

evet ya az kaldı canım benim,bilecik iyi bi yer en azından birden büyük şehir olmaması iyi olmuş bence,iş bulmanda güzel olmuş,sanırım erkek annesi olacaksın

ben de sana katılıyorum... çok saçma bana da kalırsa... sonuçta perde daha uzun ömürlü kullanılan ve evi dha çok gösteren bir aksesuar ve ihtiyaç. ben perdelerime ve mobilyama göre halı seçtim mesela... sonuçta bütün evi de halı ile kaplamayacaksan sorun yok... mesela yatak odamın perdesin lilalar var ona uygun lila düz bir halı alıcam hem perde de hem halıda desen boğmasın diye... halıda sade daha hoş duruyor benim zevkime göre...

sofistike tablolara baktım çok beğendim, nişanlımla da bu tarzlardan istiyorduk hemen msnde linkini attım oda baktı.. ama ne olduysa benim sevgili nişanlımın fikirleri değişmiş kanvas tablolar canlı durmazmış soluk olurmuş, canlı olsunmuşşş, bu zamaana kadar grili siyahlı soluk tablolar beğenen nişanlım şimdi birden canlı tablo istemeye başladı.. bende soluk istemiyordum zaten ama zaten bir sürü çeşit var ama nedense kanvasların en canlısı bile soluk olurmuş, çerçeveli başka türlü bi tablo olsunmuş... birde tablo krizi yaşadık, çünkü ağzıma geleni söyledim yine :84::84: birde daha önce beğendiği tablonun gri kanvas bir tablo olduğunu inkar ediyor, akşam tutup kolundan sürükleyerek o tabloyu gördüğümüz yere götürecem onu Allahım sen bana akıl fikir sabır ver yarabbim...

kızlar ya bir şarkı dinliyordum aklıma süper bişe geldi ama yapılırmı bilmiyorum. bir şarkı var shania twain söylüyor sözleri tam bizi anlatıyor "başaramaz dediler bak işte nasıl dayanıyoruz hala güçlüyüz ve birlikteyiz"...filan bunu dans şarkısı diye vermişler nette. ama ben bizim resimlerimizden oluşan bir slayt gösterisi yapsam. bu müzikle sunsak ama bir farkla şarkının sözleri resimlerin altından yazsa karoeke gibi. acaba yapılırmı? salonda projektör yok ama onu ayarlayabilirim sanırım? sizce nasıl olur. nikah kıyılmadan önce salona girsem herkesle beraber izlesek.

yaa zaten anlamadığım hangi halının desenine göre perde varki? atıyorum ben yuvarlak desenli bir tül beğenip aldıysam milyonlarca yuvarlak desenli halı var zaten.. ayrıca zaten perde almadım hep tül ve stor güneşlik.. onlarda mobilyalara uyacak şekilde aldım.. neyse haftaya elbet perdeleri ödemeye gidecez, orda perdeciyede soracam, sizce perde halıya göre miiii yoksa mobilyaya göre mi alınır, ve önce halımı alınmalıııı perde mi diyecem..

canım ben önce koltuk ve mobilyaları seçtim ama önce hangisine baktım halıyı aldım sonra perde baktım ama bu bilinçli değilid zaten sade birşey alacağım için perdelerri ve her yerine almayacağım için sona kaldı,bilinçli kalmadı yanii

çok hoş olur canım bence.Ama ilk önce düğün salonuyla konus istersen.

güzel olur bence... birde şu şarkıya bak eğer yabancı ve eski şarkıları seversen... kızlar sizde bakın fizy'ye yazın dinleyin... paul anka-tonight my love tonight..... ve bu şarkının sözleride çok güzel..

güzel olur bence... birde şu şarkıya bak eğer yabancı ve eski şarkıları seversen... kızlar sizde bakın fizy'ye yazın dinleyin... paul anka-tonight my love tonight..... ve bu şarkının sözleride çok güzel..

çok hoş olur canım bence.Ama ilk önce düğün salonuyla konus istersen.
düğün salonu kayınpederimin çok samimi arkadaşı her dediğimi kabul ediyor adam sağolsun. Müzik işinide kocacımın arkadaşları yapacak. problem yok yani :)

canım normalde yabancı şarkı hiç bakmıyordum öylesine sözlerine rast geldim aynı bizi anlatıyor. :) sözlerini okuyanlarada kapak olur böylece. ama onu dinleyim bi :) sağol.

merba kızlar daha yeni girebiliyorum
lemlemcim bence önce perdelerini beğen ona göre halı al zaten koltuklara göre alcacaksın hepsini pek bşy değişmez ama evi gösteren perdedir önce onlar seçilmeli

bencede güzel olur canım salonla görüşş bakalım ne diyecekk
ben salonla tartıştım 4 ay önce umarım düğünümü rezil etmezlerr

merba kızlar daha yeni girebiliyorum
lemlemcim bence önce perdelerini beğen ona göre halı al zaten koltuklara göre alcacaksın hepsini pek bşy değişmez ama evi gösteren perdedir önce onlar seçilmeli

canım perdelerin siparişini verdim bile dikiliyor şu an.. haftaya çarş falan bitmiş olurmuş. bugünde halı bakacaktık ama nişanlım onu tutup tablocuya götüreceğimi bildiği için olsa gerek bugün işlerim var deyip kaytardı

nedense böyle bir inatları tutuyor bunların yaaa benimkide ,hep telde konuşuyoruz ya ben sana bunu dedim diyorum demedin diyor,ya dedim sende böyle dedin diyorum sen yanlış anlamışsın diyor,zaten hep ben yanlış anlarım o en zeki yaa bunlar hepp böyle yarama bastın canım benim

bencede güzel olur canım salonla görüşş bakalım ne diyecekk
ben salonla tartıştım 4 ay önce umarım düğünümü rezil etmezlerr

aa nedenki kötü olmuş ama sonuçta paranla orda bir organizasyon yapıyorsun yani keyfiyete bağlı birşey değilki. inşallah düşündüğün gibi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…