- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #21.921
nesrin nişanlınla resmin varmı merak ettim :)
dün nişanlımalra gittik.
bizim kata çıktık kapıyı ilk açışta mutfak vardı bende dedim ki iyi gün olur kötü gün olur mutfak pat diye görünmesin gel oda yapalım dedim şimdi kapıyı acınca oda koskoca hol gibi şimdi oraya nasıl mobilya tarzı gider
var canım ekleyim ama avatara ekleyim olur mu
burdan ekleyince silinmiyor...
mutfak yerine hol mu yaptın canım?sey alabilirsin mutfak için köşe takımları varya masalı falan onlardan koyabilirsin tam olarak anlayamadım amakaynananla aynı mı yeriniz?
günaydin kizlar,
sabah sabah aci gercekerle yine karsi karsiya.....
ya kizlar insanlar hep mi artniyetli olur. ya iliskinin olunca senin icin sevinen kimse olmaz mi? herkez mi sirtindan vurur,seni ayirmaya calisir.
Bu nasil bir insan zihniyeti bu nasil bir insanlik tövbe tövbe. Nelerle savasmak zorundayiz ya..........
=(
anlicaginiz benden kötülük, sizden naber?
ekliyorum canım
bakınca söylede sileyim
ekliyorum canım
bakınca söylede sileyim
hoşgeldin tanyel hayır olsun diyelim yine seni neden ve kim üzdü
kızz tanyelll yine ne oldu kuujum sana kim üzdü cimcime seni?
denizcim oraya en iyi yemek masalı köşe takımı olur bi de tv sehpası alırsın mutfak kapısını da tam kapı yaptırma hani kovboy filmlerinde oluyor ya vurarak acılıyor öyle bir kapı yaptır içeriye hareket kat :)
hosbulduk canim =( ya canim herkez iliskimize karisiyor,
dün onun bir kiz arakadasiyla konustum öyle dertlestik iste, kiz cok samimiydi bana yani ne bilim iyiligimi istiyor gibi geldi.
Sonra sen tut git onun ablasinin yanina bu kiz sadece evlenmek istiyor falan de,
ablasi simdi annesiyle konustu iste bu kiz evlilik pesinde, ve bu cok degisicek evlendikten sonra diye.............
Bunlari hak edicek ne yaptim ben? ben oldugum gibi bir insanim......hic bir insana ne zararim ne kötülügüm dokundu benim bu hayatta =( Insanlar endiseleri varsa, beni tanisinlar ama nasil vicdanlari sizlamadan böyle karisirlar........vicdanlari sizlamadan askimizi nasil yalanlarlar????
:'((((( bu nasil birsey anlamiyorum..........tek istegimiz mutlu olmak.......ama herkez karisiyor....herkez....nasil bir savas bu =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?