2011 gelin adayları buyrun sohbete

köşe takımı olmuyor çünkü doğalgaz peteği var düşünüyorum bir tane daha oda var misafir odası oraya oturma grubu olsa giriş için ne oalbilir diye düşünüyorum

mutfak yerine hol mu yaptın canım?sey alabilirsin mutfak için köşe takımları varya masalı falan onlardan koyabilirsin tam olarak anlayamadım ama kaynananla aynı mı yeriniz?

mutfak yerine hol mu yaptın canım?sey alabilirsin mutfak için köşe takımları varya masalı falan onlardan koyabilirsin tam olarak anlayamadım ama kaynananla aynı mı yeriniz?

altlı üstlü oturacağız

kaynanam 2 katta oturuyor kapıyı açtın mı direk mutfak var
bende üst kat öyle olamsın dedim mutfak görünsün istemedim orası holle karışık bir salon gibi bişey oldu yani oda

günaydin kizlar,

sabah sabah aci gercekerle yine karsi karsiya.....

ya kizlar insanlar hep mi artniyetli olur. ya iliskinin olunca senin icin sevinen kimse olmaz mi? herkez mi sirtindan vurur,seni ayirmaya calisir.
Bu nasil bir insan zihniyeti bu nasil bir insanlik tövbe tövbe. Nelerle savasmak zorundayiz ya..........

=(

anlicaginiz benden kötülük, sizden naber?

Son düzenleme:
yıkarsın yıkayamazsın aniden biri gelir yemek üstü yani göz önünde mutfak olmasıın istemedim odayadönüştü artık oraya spor bir takım olur diye düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum

hoşgeldin tanyel hayır olsun diyelim yine seni neden ve kim üzdü

kızz tanyelll yine ne oldu kuujum sana kim üzdü cimcime seni?

denizcim oraya en iyi yemek masalı köşe takımı olur bi de tv sehpası alırsın mutfak kapısını da tam kapı yaptırma hani kovboy filmlerinde oluyor ya vurarak acılıyor öyle bir kapı yaptır içeriye hareket kat :)

hoşgeldin tanyel hayır olsun diyelim yine seni neden ve kim üzdü

hosbulduk canim =( ya canim herkez iliskimize karisiyor,

dün onun bir kiz arakadasiyla konustum öyle dertlestik iste, kiz cok samimiydi bana yani ne bilim iyiligimi istiyor gibi geldi.

Sonra sen tut git onun ablasinin yanina bu kiz sadece evlenmek istiyor falan de,
ablasi simdi annesiyle konustu iste bu kiz evlilik pesinde, ve bu cok degisicek evlendikten sonra diye.............

Bunlari hak edicek ne yaptim ben? ben oldugum gibi bir insanim......hic bir insana ne zararim ne kötülügüm dokundu benim bu hayatta =( Insanlar endiseleri varsa, beni tanisinlar ama nasil vicdanlari sizlamadan böyle karisirlar........vicdanlari sizlamadan askimizi nasil yalanlarlar????

:'((((( bu nasil birsey anlamiyorum..........tek istegimiz mutlu olmak.......ama herkez karisiyor....herkez....nasil bir savas bu =(

Son düzenleme:

çok anlar benimki hareketlilikten ya

Tanyel ablacım senin ailende istemiyordu galiba yani illaki sizin göremediğiniz ama onların gördüğü bir durum vardır mutlaka?belki sizi evliliği üstlenebilecek üstesinden gelecek kadar olgun görmüyorlardır?vardır mutlaka bunun altında yatan bir durum...

ya ablacim, ya sevidgim adamla beraber olmak istiyorum, ya bunda bukadar zor olan ne????

ya dünya kötü insan mi görmemis ya ben bir böcügü bile öldüremem, nasil beni böyle KÖTÜ düsünebiliyorlar, niye herkez karisiyor bu iliskiye, herkez herseyi niye bukadar zorlastiriyor ablacim ya :'( ablammmm yaa........kendi ablam bile karsi......bilmeden tanimadan OLMAZ diyor.........ya delircem :'(((( insan karsindakini dinlemeden, kendi icin bir tablo cizmeden nasil bir iliskinin icine girer aklim almiyor :'((((

bundan ne çıkartman gerekiyor gayet iyi anladın..
kimseye güvenmeyeceksin ve paylaşmayacaksın bizlerden başka

her doğru doğru değildir diye bir söz vardır belkide çok iyi olman bunlara sebep..
bence yine klopetanın deiği gibi acaba senin görmediğin bişey mi var
yada seni tanımadan neden bu kadar ön yargı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…