2011 gelin adayları buyrun sohbete

canim hayir hic birsey bilmiyorlar iste sorun bu!

ablam arada sirada kavga ettigimizi görüyor, ama neden??? iliskinin basinda cok sey yasandigi icin.....ama biz yinede herseye ragmen birbirimize tutunuyoruz!

onun ablasi neden karsi??? cünki herkez yanina gidip agzi olan konusuyor, Ama HIC BIRI BENI TANIMADAN NE THEORILER YÜRÜTÜYORLAR.... NEDEN????

HALA bu kadar sey yasandigi halde beraber oldugumuzu anlamadiklari icin....

biz birbirimizi bukadar sevdigimizi kimse anlamiyor, arkasinda birseyler bekliyorlar..........
ama yok ya yok.........biz sadece beraber olmak istiyoruz ve bu yüzden hala savasiyoruz. =(( baska birsey yok..+

onlara AYRILMAK daha mantikli geldigi icin, ama biz askimiza sahip cikiyoruz, yasananlar yasandi biz beraber olmak istiyoruz...bunu anlamak niye bukadar zor =(

hb sebnem,

ya kizlar ben cok cabuk herkeze güvenen bir insanim ama ya bukadar mi ya, kötü olmak bu kadar kolay mi ya, vicdani yok mu bu insanlarin, gece nasil rahat raat uyuyorlar aklim almiyor.....

konusmicam artik sizden baska kimseyle =(((

iyi varsiniz ablaciklarim benim ya =( sizde olmasaniz ben napardim bilmiyorum...bana okadar güc veriyorsunuz ki...kendi ablam gibi görüyorum sizi =(

su isi cabucak al edip herkezden uzak bir yerde oturmak istiyorum. Kendi dünyamizda........hic kimseyi istemiyorum etrafimda =(

aslında zamanla taşların oturması gerekiyor ama sizde daha çok taşlar oynuyor maden böyle bir sıkıntı oluyor artık akıllan paylaşımlarına paylaşım konularına dikkat et

aslında zamanla taşların oturması gerekiyor ama sizde daha çok taşlar oynuyor maden böyle bir sıkıntı oluyor artık akıllan paylaşımlarına paylaşım konularına dikkat et

evet canim, kimseyle konusmicam =( ya ben sadece onu istiyorum ya....... :'( ya mutlu olmak istiyorum....

kızlar şimdi benim düğünüm aksarayda olucak

bende dış çekim düşünüyorum ama aksarayda yok sanırım

google yazıyorum yazıyorum cıkmıyor...

bir dahaki gidicem zaten canım nişanlım askere gitcek ya
o zaman tarih netleşcek
salon falan tutulcak nerde olucaksa
ama cok merak ettim araştırım dedim
ama çıkmıyor ya..

ele karışmak zormuş ya annem derdi de eakidenmiş o derdim ....

malesef zor, ya dügün mügün istemiyorum, kizlar gelen 600 kisiyi napicam, benim kötülügümü isteyen insanlari ben niye eglendirim?

görmek istemiyorum (((

il dışına gidiyor mu peki meltem
fiyatıda güzelmiş

onu gittiğim zaman öğrenirim canım ama ben söyle biliyorum il dısına cıktıkları zaman masrafları siz karsılayacaksınız o yüzden aksarayın en iyi fotografcısını bul ve ben dıs mekan istiyorum de cekim yapacagınız yerleri belirleyin falan ...bizim komsumuzun kızı da aksaraya gelin gitti hatta düğünü de lunaparkın yanında havuz basında mekan varya orda oldu hatta gelin masasına gitmek için köprüden falan geçiyorlardı :))o da resimlerini ankarada cektirdi öyle gitti...

en iyisi gidince bulup konusmak
duruma ona göre bakmak olucak meltem

aksarayda nerde oldu düğünü canım komsunuzun kızının?

en iyisi gidince bulup konusmak
duruma ona göre bakmak olucak meltem

aksarayda nerde oldu düğünü canım komsunuzun kızının?

canımm aksarayda lunaparkın kenarında havuz basında bir mekanda oldu ben de ismini hatırlayamıyorum konya yolundan düz devam ettik hemen otobanın kenarında zaten nişanlına sorsan bilir aslında orayı çok merkezi bir yer siz düşündünüzmü yer?

bir iki yer dediler ama
sadece kültürpark kaldı aklımda canım
orayıda fırsat olupta hiç göremedim
şimdi bidaki ay gidip bakıcaz
salon,fotograf,kuaför kesinleştirmem lazım
ama şuan hiç fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…