- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #21.941
Tanyel ablacım senin ailende istemiyordu galiba yani illaki sizin göremediğiniz ama onların gördüğü bir durum vardır mutlaka?belki sizi evliliği üstlenebilecek üstesinden gelecek kadar olgun görmüyorlardır?vardır mutlaka bunun altında yatan bir durum...
aslında zamanla taşların oturması gerekiyor ama sizde daha çok taşlar oynuyor maden böyle bir sıkıntı oluyor artık akıllan paylaşımlarına paylaşım konularına dikkat et
kızlar şimdi benim düğünüm aksarayda olucak
bende dış çekim düşünüyorum ama aksarayda yok sanırım
google yazıyorum yazıyorum cıkmıyor...
kızlar şimdi benim düğünüm aksarayda olucak
bende dış çekim düşünüyorum ama aksarayda yok sanırım
google yazıyorum yazıyorum cıkmıyor...
ele karışmak zormuş ya annem derdi de eakidenmiş o derdim ....
canım ankaradan istersen yardımcı olurum sana düğün hikayesi istiyorum ben de dıs mekan da olucak 400'e anlastım ...
il dışına gidiyor mu peki meltem
fiyatıda güzelmiş
onu gittiğim zaman öğrenirim canım ama ben söyle biliyorum il dısına cıktıkları zaman masrafları siz karsılayacaksınız o yüzden aksarayın en iyi fotografcısını bul ve ben dıs mekan istiyorum de cekim yapacagınız yerleri belirleyin falan ...bizim komsumuzun kızı da aksaraya gelin gitti hatta düğünü de lunaparkın yanında havuz basında mekan varya orda oldu hatta gelin masasına gitmek için köprüden falan geçiyorlardı :))o da resimlerini ankarada cektirdi öyle gitti...
en iyisi gidince bulup konusmak
duruma ona göre bakmak olucak meltem
aksarayda nerde oldu düğünü canım komsunuzun kızının?
canımm aksarayda lunaparkın kenarında havuz basında bir mekanda oldu ben de ismini hatırlayamıyorum konya yolundan düz devam ettik hemen otobanın kenarında zaten nişanlına sorsan bilir aslında orayı çok merkezi bir yer siz düşündünüzmü yer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?