2011 gelin adayları buyrun sohbete

pofidik pofidik olur ne güzel
kayınvalidem atkı örmüştü bu ipten bana
akıl akıldan üstünmüş derler dedikleri bu işte

zaten fikir almak için paylaşıyoruz didemcim
canım ipçilere bak hem fiyat olarakta uygun sanırım
bir tane te renkten yapabiliriz

zuhalcim hoşgeldin canım
dikiş kutumu gördün mü albümde bak
alıcaksan fikir olsun

didemcim gecen yil ben orgu manyagi oldum sakalli ipten yastiklar perdeler hepsini yaptim:))))kaydirigubbakcemile2gozunuze hos gelmyen yastiklara deneyin seker gibi oluyorlar:))

perde ördüysen maharetli kızsın demekkii
marifetlisin maşallah
bende kış olunca örgüye sarıyorum :)

bende merak sardım şimdi valla çok güzel bunlar ama ben yapamam ki çalışıom ben fırsatım olmuo boshayallersmile

kızlar konu başlığı da açtım ama sözü m var ve kahve mi önce çıkarılır ikramlar mı önce çıkarılır ? söz oldunuz mu sizin sözünüzde nasıl oldu başlığı da bu alt başlığa açmıştım ?

selam kızlarrrrr
oooo marifetli hatunlarrr.bende yok öle marifet.
evett ütü hakkında bilgi istiyorum sizden.aldınız mı ya da hangi marka ve model düşünüyorsunuz?
nette baktım biraz philips azur serisi çok popüler

tesekkür ederim canım giriş olan ponponlu çok sık duruyor nasıl yaptın onu ?

canim o biraz ugrastiriyor renkli corap iplerinden aldim tek tek ponpon yaptim sonra misine iplerine buyuk boncukleri igneyle araliklarla dizip bagladim sonra ponponu taktim 1mt misine misal 5 adet ponpon dusun sonra kapiya kucuk civeler takip bagladim asagiya sarkittim bu kadar:))

canim ben tefalin aldim bak albumde var buda baya populer ve guzel diyorlar -tatlicadiarzu-

slm canım
ben philips aldım azur değil ama
azurlar tuzlu geldi biraz
albümümde var ütü bakabilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…