2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizde de alan yok ayloşşş sıkmaya değmez alınır ödenir sağlık olsunn bizde nişanlımla kemerleri sıka sıka yapıyoruz birşeyler

Kızlar mrb,
2 gün önce yazmıştım konunuza bende sanırım 2011 gelini olcam diye, babamda okey vermiş:) ben konuşamadım annecim konuştu, biz de konuşuruz herhalde sağolsun zaten fazla müdahale etmyolar, aileler birbirini tanıyo eninde sonunda evleneceğimiz belliydi:))

gördümki salonlar ayarlanmış davetiyeler basılmış mobilyalar alınmış sizce ben yetişebilirmiyim, yaza ya da yaz sonunaa,

bizde de alan yok ayloşşş sıkmaya değmez alınır ödenir sağlık olsunn bizde nişanlımla kemerleri sıka sıka yapıyoruz birşeyler

valla bizimkiler ellerinden geldiği kadar üstlerine düşen herşeyi yapmaya çalışıyolar
allah razı olsun tabiki
gerçi bizim burda öyle olur zaten
evin herşeyini aileler düzer kız tarafı ya yatak odasını ya oturma odasını düzer halısı perdesi dahil
gerisini damat tarafı yapar
ama sağolsun benim babam hiç karışmadığı için onun alması gereken şeyi ben kendim alıcam
halı ve perdeyi de ikimiz alıp ödiycez
daha fazla yük olmaya gerek yok yani insanlara

benimde isteme merasimim olmadı canım yetişiriz biz kızlara merak erme sen:)

yetişirsiniz kızlar yaa
merak etmeyin
bizde nişanlanalı daha 2 ay bile olmadı ama
hazır fiyatlar düşmüşken alalım dedik
yakında tam tarih belirleyip salonda tutucaz

Bizlerde kız evlendirmek zordur yaa.
Daha doğrusu memlekette çok kolay ama İstanbul'da zor.
Yatak odasını, bulaşık makinesini, yatak odası ve mutfak perdeleri halıları kıza aittir...
Bu durumda çok çalışmam gerek anne çoook (

yetişirsiniz kızlar yaa
merak etmeyin
bizde nişanlanalı daha 2 ay bile olmadı ama
hazır fiyatlar düşmüşken alalım dedik
yakında tam tarih belirleyip salonda tutucaz

canım çok iyi düşünmüşsünüz bence
daha uyguna alabiliyorsunuz. bakalım biz napıcaz beğendik..
ama ne zaman alırız bilmiyorum yıl sonuna kadar alırız diye düşünüyorum

herşeyimizi biz kendimiz yapıcaz, nasıl yapıcaz bilmiyorum, üstüme düşenleri mutfak eşyaları, ev tekstili grupları tamam sayılır, bi çelik tencerelerim eksik.
onun dışındaki mobilya beyaz aşyaları düğüne 1 2 ay kala kredi çekip öyle almayı düşünüyoruz, şimdi elimizden geldiğince para biriktirip altın yapıyoruz, düğün masrafları ve balayı için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…