- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #35.241
ben zaman zaman yapıyorum canım ayakkabıda aldım çantada bir sorun yaşamadım
naber kıslar nasılsınız bakim
ben zaman zaman yapıyorum canım ayakkabıda aldım çantada bir sorun yaşamadım
flodan mı canım ben netten alacağım olur mu ki buketcim ya
topiğimize hoşgeldin fıstık
flo konyada yomu görsen alsan daha iyi olur ben flodan netten alışveriş yapmadım
zuzu bde ayakkabı bu denediğinde ble daha farklı duruo hayatım istersen gör beğen öyle al
bişii sorcam zuzu sana bn ınox kettle almak istiorm ama sen kendnnkini kaça almştn
çaycın yok mu yada akmayacakmısın canım onların altı kettle görevi görüyor ayrıca almaya gerek yok bence
Ya bu kk sinir etti bugün beni :84:
çaycım var hatta hediye gelen kettle da var blu lıne die bi marka ama bn çelik görnümlü istiorm buketçaycın yok mu yada almayacakmısın canım onların altı kettle görevi görüyor ayrıca almaya gerek yok bence
Ya bu kk sinir etti bugün beni :84:
Ya kayınvalidemde var arzumun çaycısı. Altı çabuk kaynatmıyor.
O yüzden ekstra kettle aldım ben.
zuzu bde ayakkabı bu denediğinde ble daha farklı duruo hayatım istersen gör beğen öyle al
bişii sorcam zuzu sana bn ınox kettle almak istiorm ama sen kendnnkini kaça almştn
çaycım var hatta hediye gelen kettle da var blu lıne die bi marka ama bn çelik görnümlü istiorm buket
sorma bnide aslı
merhaba kızlar öyle kötüyümki yadurup durup ağlıyorum asker yolu gözlemek ne zormus gözlerim sisti pcye bakamıyorum allahım sabır versin askerlerimizi korusun iş yerinde clısamıyorum tek istegim beni uyutsunlar 155 gün sonra uyanıyım ben tasıyamıyorum bu yükü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?