2011 gelin adayları buyrun sohbete

zuzu bde ayakkabı bu denediğinde ble daha farklı duruo hayatım istersen gör beğen öyle al

bişii sorcam zuzu sana bn ınox kettle almak istiorm ama sen kendnnkini kaça almştn

çaycın yok mu yada almayacakmısın canım onların altı kettle görevi görüyor ayrıca almaya gerek yok bence

Son düzenleme:
merhaba kızlar öyle kötüyümki ya durup durup ağlıyorum asker yolu gözlemek ne zormus gözlerim sisti pcye bakamıyorum allahım sabır versin askerlerimizi korusun iş yerinde clısamıyorum tek istegim beni uyutsunlar 155 gün sonra uyanıyım ben tasıyamıyorum bu yükü

zuzu bde ayakkabı bu denediğinde ble daha farklı duruo hayatım istersen gör beğen öyle al

bişii sorcam zuzu sana bn ınox kettle almak istiorm ama sen kendnnkini kaça almştn

bebeişim ben hepsini biranda aldım çıktım taksitle 100 ya da 90 aldım dye hatırlıyorum peşin alırsan sıkı bir pazarlık yap

çaycım var hatta hediye gelen kettle da var blu lıne die bi marka ama bn çelik görnümlü istiorm buket

sorma bnide aslı

bende tüm küçük ama sewimli ev aletlerimi inox istiyorum canım o yüzden çaycımıda arçelik inox alacağım altınıda kettle olarak kullanmayı düşünüyorum varken almaya değer mi bilmiyorum canım kullan bozulursa yenisi alırsın ama yinede sen bilirsin

allah kavuştursun canım bence yinede şükret ya 15 ay bkleyenler ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…